America (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sinzi, eu sunt de acord partial cu ce a spus profa. O fi el David obraznic uneori dar eu sincer prefer un copil mai aprig decat unul tip sheep in the flock. Imi pare tragic ca se incearca o uniformizare a copiilor in US, astfel incat sa fie toti cuminti, sa nu miste in front si sa nu question deloc.
Mie imi place stilul lui David, sincer, se vede ca stie ce i se cere si face ce i se cere dar nu poate fi sheep si asta e un lucru bun dupa mine.
Faza cu te iubesc si de aia vreau sa te ajut...are you kidding me? sa il ajute in ce, la uniformizare? La "uciderea" oricaror idei independente? e baiat(dar si daca ar fi fata as gandi la fel)si e inca mic, normal ca din cand in cand se prosteste,"acting up", si ce daca e silly uneori?
Mor cand vad profi din astia...

PS.Faini papucii ce i-ai luat feciorului.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pumba,ma bucur ca nu sunt singura care nu se poate abtine de la plans in public.Si noi avuram ieri serbarea de craciun la gradi la Rudy si,...nu mi-am putut stapani lacrimile.Si doamne cat ma scotea mama din sarite la serbarile mele,chiar la cele din liceu de incheierea a anului scolar,....si eu capra o certam,...si am ajuns in locul ei.Si a fost si tati,...si ma intreba daca mi-e rau.O sa pun si pozele zilele astea,...Si ca sa pun capac,...al meu odor se ascundea de mine,eu il fugaream cu camera sa-i fac poze,...ma bagam printre parintii care au prins loc in fata,....ce o fi fost in mintea lui,nebuna aia nu e mama mea.dar trebuia sa-i fac si eu cateva poze,nu?I-au schimbat de costumatii de cateva ori,mici glumite si poezii de cei care vorbescbinisorInchei,spunandu-va ca la o clasa de 16 copilasi intre 2 si 3 ani au fost la 100 de adulti,nu exagerez,astia cred ca si-au adus tot neamul plus vecinii,noi am fost 3,eu+tati+buni,adica maica-mea.Au fost copii la care au venit toti 4 bunici,plus unchi,matusi surori,frati mai mari.Dar,sincer ,a fost o zi pe cinste cu amintiri de nota 20.

Sanzi,...nu te supari ca vin si eu cu o parere.David pare un copil sensibil,....nu stiu daca nu l-ar rani sa-i aplici pedepse la fiecare abatere.Mai bine explica-i si nu-i bai daca te repeti de mai multe ori,....si iar explica-i,...ca sa nu aiba impresia ca mami a trecut de partea profesoarei,impotriva lui.Eu am avut in clasele mici cativa,vreo 3 care ne faceau tot timpul sa radem...si doamne ce ma bucuram ca se mai destindea atmosfera,...fara ei ni s-ar fi incretit fruntile mult prea devreme,sincer.So do not wipp into shape baiatul,pliiiz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu nu stiu, cred ca as aplica pedepse. Nu pentru "silly" ci pentru raspuns inapoi. Dar pt. asta tb sa colaboreze tanti educatoarea, adica sa trimita biletele de fiecare data cand se intampla. Si noi pateam asa la gradi. Cica am primit bilet ca "matthew is trying to be the class clown, making silly faces at innapropriate times etc etc.". Asta nu ma ingrijoreaza, doar raspunsul. Eu cand am avut probleme de genul asta, am aplicat pedepse de fiecare data si intr-adevar s-a rezolvat complet pana intr-o luna. Pt "class clown" nu l-am pedepsit, doar pt. neascultare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Exact. Silly e OK, e vorba de smart comments astea.
Indiferent cit de inteligent e un copil nu-i sta bine sa vorbeasca inapoi. Vorbeam noi despre copii care isi demonstreaza talentul cind parintii au musafiri si "take over" discutiile adultilor. Cam pe acolo se incadreaza si asta...
Sinzi, sper sa nu te superi. Eu nu te critic pe tine sau pe David, doar n-am fost acolo sa vad cum a facut. Vorbesc la modul general.
E o fine line intre a fi silly si talking back si copiii mai sar calul citeodata. Dar de aia ne au pe noi, sa-i aducem pe calea cea dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nu ma supar deloc...
Sunt foarte constienta ca David vorbeste mult, si uneori cand nu trebuie
Ce ma deranjeaza, este ca nu stiu cum sa il corectez fara sa ii afectez personalitatea...de fapt cred ca e mai mult problema mea decat a lui...vreau sa ii fac mai mult bine decat rau, si cred ca imi e teama sa actionez ca sa nu ii fac rau, sa il inhib in vre-un fel...
Ma deranjeaza ca raspunde, si ca e obsedat sa aiba ultimul cuvant...si chiar sufera cand nu are dreptate, cand pierde, cand nu este bagat in seama...
Nu educatoarea este de vina (noi o iubim tare mult si avem mare incredere in ea...este o persoana tare deosebita si foooarte atasata de David)...
Prietenii lui din kindergarden, tind sa se prosteasca si ei, si David ca sa le fie pe plac ii imita dar nu se opreste cand trebuie (in line time, sau cand ii se cere...chiar si in repetate randuri) ca ceilalti...si atunci raspunde si incearca sa isi gaseasca un "way out" prin negociere, chiar si cu adulti...
Si aici cred ca e tot vina mea...ca uneori il mai las si pe el sa isi castige argumentele si nu reactionez de fiecare data cand imi raspunde...
Mi se pare asa un capat de tzara ...si pentru ca nu stiu exact cum sa actionez...m-am depresat rau de tot
Noroc ca vine mama, cu talentul ei pedagogic de 30 si ceva de ani...si sper sa ma "rezolve" ea...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Ruxi, David e de 3 ani, la scoala asta, si pana acum nu am primit acasa nici un "nr.4" (nota de disciplinare)...educatoarea mi-a spus ca saptamana asta, il va urmari de aproape si ii va da nr 4, daca nu face efort sa isi controleze comportamentul, si eu am fost foarte de acord (am incurajat-o chiar)...ma gandeam chiar sa il pun pe frigider o perioada...
Ma doare sufletul ca, acum in kindergarden, cand chiar trebuie sa fie un exemplu pentru cei mici, sa vina acasa cu o nota din asta
Dar el e un impulsiv...(ca mine)...si de multe ori actioneaza si apoi gandeste...uf...
Sotu spune ca exagerez, si ca fac din tzantar armasar...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Sinzi, poate ca exagerezi. In fond toti copiii isi incearca norocul in felul asta.
Nu trebuie sa te simti vinovata, actionezi atunci cind sare calul. E clar ca David e un copil inteligent, de asta iti si da atit de mult de furca.
Daca e sensibil incearca intii sa-i expici, da-i sansa sa se corecteze singur si avertizeaza-l ca urmeaza pedeapsa.
E bine ca vine bunica (sint geloasa), dar la noi efectul e invers - atunci se lasa cu rasfat mai mare! De ce n-o fi fost ea asa si cind eram eu mica?

Mergi la inceput

Sinzi, dar n-ai spus daca David se comporta asa si in afara scolii. Ca daca numai acolo raspunde inapoi poate ca nu stie teacher sa deal cu el.
Am avut si eu complaint ca Ana nu asculta de student teachers, numai de sefa-teacher. Eu le-am dat de inteles ca e problema lor. Asa este, daca nu stii cum s-o iei ti se urca in cap, dar asta e valabil la toti copiii. Ei se poarta diferit cu fiecare persoana, in functie de cit cred ei ca pot sa intinda ata.
Ana abia il asteapta pe sot sa vina acasa de la job, ca el e prada usoara.

Mergi la inceput

Ramona, David ne raspunde si noua...si in general...oricui...In sensul ca ii place sa aiba ultimul cuvant, sa dea explicatii pentru orice, sa dea indicatii (astea sunt "his favorite") si daca incerci sa ii explici ceva, iti spune la sfarsit "i knew that"...si de multe ori e enervant si nepoliticos...
Poate ca cer prea multe de la el...sau poate ca nu cer destule de la el ca mi se pare ca e prea mic...
Chiar nu stiu unde am gresit...

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZANICO,hai ca si eu cred ca exagerezi...fetelor David nu e asa "negru" cum zice Sizni,:),va zic eu ca il vad foarte des...hiihihi,are si el ca toti copilasii momente si momente,e istet si nu e un copil ca majoritatea,e mai altfel,in sensul bun...cred ca te doare si stiu cum este sa vrei sa faci ceva si sa nu sti ce,sa fii sigura ca e bine...de aia nu mai sunat tu azi

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput