Bucurii de sept-oct 2006 (153)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neata

pt.Alexutza - eu sunt de acord cu ceea ce propuneti si voi, adica merge sa-i luam si flori si ursuleti, in fond, gestul conteaza, florile se duc si cu ursuletii ramane!!! adica are o amintire de la noi (stiu, sunt mai pragmatica de felul meu)

pt.intalnirea cu Lexi - mai este un loc de joaca pe Splaiul Independentei, spre Vitan, la Kiddy Land parca, e loc mare de joaca iar noi putem sta si jos cu ei si sus la cafea, cum doriti, eu pot ajunge oriunde vreti voi
mai este locul de joaca de vis-a-vis de Pro Tv, unde i-am facut eu ziua lui Vlad, adica zona Iancului, ce ziceti ????

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Poftiti la
Bravo Sandra!! Va trec pe listuta.

1. Itzy, deja achitat
2. Princess
3. Alina Morostes
4. Ramo - achitat 15 lei
5. Adriana
6. Crisnemes
7. Gety
8. Xandrinne
9. Lilina
10. Festina
11. Scumpik_lui
12. Beatrix
13. Andra-microbu
14. Sephora

Inclin sa cred ca ideea Sandrei e foarte buna si va spun si de ce: Dianei, de cand cu dermatita, ii merge bine cu cosmeticele Sanosan, de la voi, iar Narci doarme in pat cu ursuletul Asa ca ne putem gandi si la altceva... Eventual cautam un magazin on-line si ne orientam la ceva... Mai spuneti si voi, alte pareri... Ma gandeam, daca am opri din suma totala niste banuti, pentru flori-Sandra, daca tot mergi dupa sarbatori la ea i le poti duce tu, nu stiu daca iti convine ideea...
Alina, eu o sa pun 15 lei in cont, sigur vor fi trase si comisioanele. Sau poate trebuie mai mult??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna dimineata!

Multumesc, Andra, mult de tot pentru ca ai facut rost de adresa Alexutzei! Te rog, sa imi dai si mie un PM cu adresa si nr. de tel. (de regula, curierul suna inainte de a merge la adresa). Multumesc anticipat!
Ar fi fost foarte bine daca voi, tu si Ioana ati fi putut merge personal la Alexutza si i-ati fi dus cadoul din partea noastra.
De asemenea, ar fi fost mult mai simplu pt mine sa cumpar cadoul si/sau florile de aici din Targoviste si sa merg personal la ea. Insa, la fel ca si tine, sunt foarte aglomerata.

Fetelor, deci suntem 14 persoane pe listuta, vad ca cele care au virat banii au depus 15 lei, propun sa ramanem la aceasta suma, daca toata lumea este de acord!
14x15 = 210+35 (la Scumpik) = 245 lei

Acum avem adresa Alexutzei, mai ramane sa hotaram impreuna ce cumparam cu acesti banuti! Cred totusi ca trebuie sa ne grabim, dupa parerea mea, chiar astazi, pentru ca deja sunt multe magazine on line care nu mai livreaza de pe data de 19 dec pentru ca intra in vacanta de Craciun!

Astept parerile voastre!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Avem de ales intre:

1. a comanda flori pe site plus ursulet bleu pt Gabriel si roz pt Theodora plus felicitare

2. a comanda flori pe site si altceva (hainute, cosmetice) pe alt site pt copilasi, urmand ca eu sa fac platile prin banca

3. a comanda flori pe site si eu sa ii cumpar personal lucrusoare/ cosmetice pe care sa i le trimit prin curier rapid (insa nu stiu cat este taxa)

4. a comanda numai lucrusoare/cosmetice/jucarii

De regula, eu cand am facut comenzi on line pt Rares, le-am primit in 4-5 zile, avand in vedere ca astazi este miercuri, comanda s-ar livra saptamana viitoare, ceea ce este cu dus-intors, este posibil asa cum am mai spus sa nu se mai faca livrari.

Am uitat sa mentionez ca nu este o problema cand veti depune banutii, eu o sa achit tot ce este necesar si voi depuneti cand puteti!

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

VOTEZ VARIANTELE 1 SAU 3

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Ca idee, un site cu lucrusoare si cosmetice:

www.c h i c b e b e.ro

Din informatiile date pe site se pare ca livreaza pana la Sarbatori, ei fac referire doar la comenzile plasate din data de 25.12.

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Am depus cei 15 RON, vor intra maine in contul tau Alina.
Eu as merge pe varianta 1 sau 4 ...

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Multumesc fetelor care au depus banutii. Lista arata asa:

1. Itzy, deja achitat
2. Princess
3. Alina Morostes - achitat 15 lei
4. Ramo - achitat 15 lei
5. Adriana
6. Crisnemes
7. Gety
8. Xandrinne
9. Lilina
10. Festina - achitat 15 lei
11. Scumpik_lui
12. Beatrix
13. Andra-microbu
14. Sephora

Daca observati greseli va rog sa ma corectati, scriu mesajele in timp ce lucrez si sunt cam imprastiata.

Heideti, fetelor, astept in continuare parerile voastre!

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

princess multi -ici si ca te ocupi de tot. Nu e usor in aceasta perioada.

eu zic varianata 1 sau 3, chiar si 4, dar parca florile ar trebui sa fie nelipsite la un asemenea eveniment, parerea mea

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Multumesc pentru pareri! Vom alege varianta cea mai votata de voi! Pentru asta insa mai avem nevoie de voturi: HAIDETI LA VOT!

RARES are...

Mergi la inceput