Bucurii de sept-oct 2006 (153)
Raspunsuri - Pagina 18
scumpik_lui spune:
vreau si eu contul pe pm sau pe mess...va rog, sa pot trimte banii. Daca nu raspuns este nr meu de tel trecut pe mailul comun
Edit: cate cat se strange?
Anca, mamica de
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI
scumpik_lui spune:
Alexutza felicitari pentru printesa Theodora, multa sanatate si crestere usoara, mult laptic si rabdare.
Multa sanatate Bucuriilor bolnavioare!!!
Noi suntem binisor, au mai trecut din cele intamplate, pe burtica a inceput sa cada corjita si ramane o pata rosie, care sper sa treaca cu timpul, iar la capusor s-a vindecat bine, s-a prins, indata mergem la scos firele, sper sa stea Luca cuminte si sa nu planga.
Va multumesc fetelor pentru incurajari
, a mai trecut din tensiune, sotu l-a vazut deja pe Luca chiar a doua zi dupa intaplari, ca nu mai avea rabdare pana sa vina acasa si a intrat pe net sa vada cum arata.
O sa incarc imediat si niste poze
Anca, mamica de
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze cu copilutu'
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
vreau si eu un vot www.tamagochi.ro/pet-Miciurin" target="_blank">AICI
princess spune:
Multumim, Scumpik si Beatrix pentru contributie!
Listuta arata astfel:
1. Itzy, deja achitat
2. Princess
3. Alina Morostes
4. Ramo - achitat 15 lei
5. Adriana
6. Crisnemes
7. Gety
8. Xandrinne
9. Lilina
10. Festina
11. Scumpik_lui
12. Beatrix
plus 35 lei ramasi de data trecuta
In cazul acesta:
- fie putem contribui cu o suma mai mica
- fie comandam un buchet mai scump
- fie comandam pe langa flori si ursuleti de plus (de ex.) pt copilasi
Astept parerile voastre si mai ales adresa unde trimitem buchetelul, adresa Alexutzei!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
princess spune:
Scumpik, ti-am trimis PM cu datele contului meu! 
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
itzy-bitzy spune:
Ni hao ![]()

In primul rand va pup pe toate de o mie de ori pt ca sunteti f dragute.
Princess ma bucur ca ai acceptat propunerea

si te vei ocupa. Este fff bine si asa ...nici nu ma gandeam sa te duci tocmai din Targoviste pana in Ploiesti, dar ziceam ca esti mai aproape in cazul in care puteam trimite de acolo. In functie de suma poti alege un buchet, unul sau 2 ursuleti de plus - roz si bleu, felicitarea este gratuita deci poti sa le dictezi si un text (imi aduc aminte faza haioasa cu textul pe care i l-am dictat aluia la metrou....v-am povestit eu ..pt Cristina
....memorabila![]()
Pentru adresa ei cred ca ne poate ajuta Sandra. Ea are nr ei de telefon fiindca a primit sms-ul. Poate ii trimite ea un sms in care sa-i ceara adresa...asta e...oricum nu-i putem face o mare surpriza..pt ca ea cunoaste deja obiceiul nostru....a paticipat mereu la fiecare mamica si cred ca se asteapta...Asadar ii cerem adresa si gata. ![]()
Sandra mai ai nr ei nu sa ii dai un mesaj?
pup ca mi-e un sooomn, e 2 jumate, ma bagasem la culcare dar ma tot gandeam la voi si am deschis laptopul pana la urma

Lexi cred ca ati ajuns deja...imi pare rau ca nu te voi cunoaste si eu....dar poate candva ne-om nimeri in tara impreuna
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
alinamoro spune:
Princess, mersi pentru PM, am trimis 15 ron, sunt depusi din contul sotului (Morostes Vasile).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
xandrutza_76 spune:
Buna seara.
Cu Sandra am vorbit eu, va intra ea pe forum, sa vedem ce rezolva cu adresa Alexutzei.
microbu spune:
Buna seara!
I-am dat sms Alexutzei si astept sa-mi trimita adresa.
Eu si Ioana am vrut sa-i facem o surpriza si sa mergem la Ploiesti sa o vedem, sa-i ducem flori, etc. Dar nu putea primi vizite, in saloanele "Mama si copilul" nu se primesc vizite. Ar fi trebuit sa lase fetitza cu vecina de salon si sa coboare ea 4 etaje ca sa vb cu noi. Am renuntat la idee, a zis ca ne asteapta acasa. Din pacate era cam singura mea "fereastra" libera, acum am intrat intr-o perioada f aglomerata (prietenii stiu de ce
) si nu cred ca am cum sa mai ajung la ea. Dupa sarbatori cu siguranta ajung la ea.
Princess vrem si noi pe lista, eu si Ioana.
Daca imi permiteti o parere personala, nu as da atatia bani doar pe flori. Nu avem de ce sa ne grabim cu ideile, pt ca oricum din spital a iesit ieri.
microbu spune:
Lexi nu are net si nu poate intra sa va intrebe unde si cum facem de-o intalneala, poate sambata-duminica? Ea zicea sa cautam un loc de joaca prin centru, sa putem ajunge toate din diferite puncte ale Buk
, draguta ca de obicei. Eu stiu un loc de joaca intre Unirea si Alba Iulia, pe Bd Decebal parca insa nu am fost personal. Parca se numeste Kids Planet, il stie cineva?