Prietenie la plesneala! - obrazu' halalalt

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

kokiy Gabitza inca nu ne-a descoperit , da' nu-i timpul trecut!

Auzi, da' ce-i cu anuntul ala, iti cauti de munca????

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Zi repede ce-am pierdut !Ca te fac albastra si nu-ti dau posibilitatea alegerii (ochi sau par)

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Citat:
citat din mesajul lui misha71

kokiy Gabitza inca nu ne-a descoperit , da' nu-i timpul trecut!

Auzi, da' ce-i cu anuntul ala, iti cauti de munca????

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

misha nu sti ca Gabrielei ii place doar animalul ala chel ...asa ca nu cauta pe la subiectele de genu' ala...

Nu-mi caut de munca,dar caut bona ...mai precis ma uitam dupa preturi...si nu vreau una bisexuala ca por'ma ne trezim cu ea in pat ...

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

a lu' consortu' e partial chel

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Io tocmai ma gandeam pe care din matze s-o plang si voua va arde de glume.Sinteti insensibile si nesimtitoare la pierderile suferite de de bietele femei !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Uite mey aici cum ii dau eu mishei indicatii... cum se baga termometru in fund la matza

Mergi la inceput

nu m-am putut abtine sa nu postez !.Eh,mai cu indulgenta,ca intre "pretene".

ps- nu ti-a fugit matza cu termometru in partea dorsala?

Gabriela

Mergi la inceput

Sa vezi ce ti-o iei de la Ramonika,RUXMAX si Victoria ... abia astept sa vaz care sare prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

heloo...
care ati aruncat cu kilogramele dupa mine?!
alea 2 s-au pus la mine azi ca am mancat gogosi

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Sa va zic una mortala ...acu' vreo 12-13 ani,pe vremea fostului sot,aveam un caine lup ...ma iubea ca pe ochii din cap,rupea pe oricine se uita la mine ... sotul se urca in pat doar daca tineam cainele...
Se imbolnaveste cainele si trebuia sa-i pun supozitor dimineata si seara,numai ca eu lucram de noapte ...asa ca seara trebuia sa-i puna sotul supozitor ...cand ma intorc in prima dimineata(pe la 08.00) m-a luat sotu' de la usa...m-a muscat,am alergat-o(era catea)prin toata casa ,eu ii bagam supozitorul,el iesea,m-am umplut de rahat si s-a topit si supozitorul de la atata bagat si scos ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Sa va zic una mortala ...acu' vreo 12-13 ani,pe vremea fostului sot,aveam un caine lup ...ma iubea ca pe ochii din cap,rupea pe oricine se uita la mine ... sotul se urca in pat doar daca tineam cainele...
Se imbolnaveste cainele si trebuia sa-i pun supozitor dimineata si seara,numai ca eu lucram de noapte ...asa ca seara trebuia sa-i puna sotul supozitor ...cand ma intorc in prima dimineata(pe la 08.00) m-a luat sotu' de la usa...m-a muscat,am alergat-o(era catea)prin toata casa ,eu ii bagam supozitorul,el iesea,m-am umplut de rahat si s-a topit si supozitorul de la atata bagat si scos ...

cred ca stia ea ceva ....catelusa

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

,ca ma sustineti!
da,analize,misha,dar sa treaca sarbatorile...ca acum ..
gabriella,mersi,esti o draguta..eu mi-am permis sa te solicit,pt ca ti-am vazut oferta facuta lui misha-germ la umanitare!
kokiy,tare faza cu fostul!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput