Prietenie la plesneala! - obrazu' halalalt
Raspunsuri - Pagina 19
kokiy spune:
Offf Mihaela, dar ce s-a intamplat?Iti doresc multa sanatate!
...
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
misha,sincera sa fiu,nu stiu de la ce mi se trage,cert este ca m-a luat cu dureri acute de cap,si stari de voma...dupa ce am varsat,m-am gandit ca ma voi simti mai bine..dar nu a fost asa,ma durea capul,de am plans de durere,nici cand am nascut nu am plans de durere...dureri care trei zile nu m-au lasat cu nici un fel de medicament..m-a lasat la urgenta,mi-au pus o perfuzie cu nu stiu ce medicament,de m-a lasat capul...asta este,ma rog sa treaca mai repede sarbatorile sa merg sa fac un set de analize complet,sa vad ce-i cu mine...
kokiy,mersi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
misha71 spune:
Este absolut OBLIGATORIU sa-ti faci analize, si asta cit mai repede. Nu mai amina. Puiutii tai au nevoie de mamica lor SANATOASA!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui umflatel mai ce fete harnicute...care smotru,care slabit,dar eu mi-s cea mai tare,dupa gabriella,care avem noi ce avem cu spitalele...joi seara am ajuns la urgenta cu un soc anafilactic si o criza de sponziloza cervicala de m-a tinut pana aseara,azi,sunt mai bine...dar sunt in pana de glume ..le-am pierdut pe holurile spiatalului,care apropo,doamne fersete sa ajungi pe acolo,ca iti vine sa ...va pupacesc pe toate!MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
Sa-ti dea Dumnezeu SANATATE !PS1- uita,doamna, de slabit!
PS2- de maine caut ce m-ai rugat !Sper sa fac imposibilul,dar cum am mai spus,NU PROMIT NIMIC !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Neata' ... va invit la o cu zaharina ...Din ciclul "Cum se distruge o relatie care incepuse bine " va invit sa urmariti www.youtube.com/watch?v=aikg6OP3jwU&eurl=http://ecou.biz/" target="_blank">A TRUE POO STORY ![]() ![]() ![]() Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Ha,alea doo kile sunt la mine !Imi esti datoare pe viata !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
Gabriela nu mai vrei 10 kile...hai ca le dau ieftin ![]()
Va rog sa-mi spuneti ce intelegeti din anuntul cu www.anuntul.ro/index.php?menu=search&query=bona&RubricaID=9&SubrubricaID=&pret_min=&pret_max=&Valuta=EUR&x=26&y=9" target="_blank">nr.2 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Gabriela nu mai vrei 10 kile...hai ca le dau ieftin Va rog sa-mi spuneti ce intelegeti din anuntul cu www.anuntul.ro/index.php?menu=search&query=bona&RubricaID=9&SubrubricaID=&pret_min=&pret_max=&Valuta=EUR&x=26&y=9" target="_blank">nr.2 ![]() Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
Ba da ! Ca mi-am disperat consortul. Tocmai mi-a zis ca daca ma apuca iar foamea sa dorm

(asta ar insemna sa dorm 22 h din 24 Gabriela
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Gabriela nu mai vrei 10 kile...hai ca le dau ieftin Va rog sa-mi spuneti ce intelegeti din anuntul cu www.anuntul.ro/index.php?menu=search&query=bona&RubricaID=9&SubrubricaID=&pret_min=&pret_max=&Valuta=EUR&x=26&y=9" target="_blank">nr.2 ![]() Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |

i s-o stricat masina de spalat (
).Off,nik nu pricepi !
Gabriela
misha71 spune:
kokiy Gabitza inca nu ne-a descoperit
, da' nu-i timpul trecut!
Auzi, da' ce-i cu anuntul ala, iti cauti de munca????

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kokiy spune:
| citat din mesajul lui misha71 kokiy Gabitza inca nu ne-a descoperit Auzi, da' ce-i cu anuntul ala, iti cauti de munca???? ![]() ********************************* www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor |
misha nu sti ca Gabrielei ii place doar animalul ala chel
Nu-mi caut de munca,dar caut bona ...mai precis ma uitam dupa preturi...si nu vreau una bisexuala ca por'ma ne trezim cu ea in pat
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

cu zaharina
...