Mamici prin fiv(4)]
Raspunsuri - Pagina 20
aurel_cris spune:

LEIA & MAIA 

Sa cresteti mari si sa va bucurati de tot ce este mai frumos in viata

GINGER imi pare rau ca nu mananca unul din smecherasi,sper ca isi va reveni curand.
RAMI eu am tinut-o in patut,nu stiu ce sa iti zic de landou
ANDRADA deci inca va mai luptati cu colici,nasol stiu ce inseamna
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
andicu spune:
La multi ani Leia si Maia !!!

La multi ani, George de Cellu ! 
Sa fiti sanatosi, cuminti si sa va bucurati familia toata viata! 
Rami, eu am avut landou separat la carucior. Filip a dormit in patutul lui de la inceput ( de lemn ), dar landoul il foloseam cand mai stationa prin alte parti. Nu cred ca e o problema daca e landou special si nu carucior caruia i se ridica spatarul si se face sport ( ca ala nu e perfect orizontal). Pe Filip l-am tinut in el pana la 5 luni si apoi l-am schimbat cu cel sport, ca nu mai incapea bine in landou
. Asternuturi nu am vazut pe la noi. Il inveleam cu o paturica de bebe si peste salteluta landoului puneam un scutec mare de bumbac fix pe dimensiuni. Caruciorul l-am folosit pana de curand , dar inca nu-l scot din uz, sper sa mai vrea in el pana la vara, adica pana face 2 ani, noi asa am gandit.
Aa, si eu iti recomand Inglesina -Zippy System(asa avem noi)..sau alt model cu carut sport care se pliaza tip umbrela, cu o mana.
Ginger, te-ai gandit sa-i dai niste suplimente naturale pt pofta de mancare ? stiu ca sunt pe piata si stimuleaza apetitul, mai ales ca e ok de-acum, ca au facut 1 an.
Fug sa vad pozele!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Sarbatorile de Iarna 2008/2009
, Filip la 1anAsa cresc
madalina28 spune:
LA MULTI ANI LEYA & MAYA!
LA MULTI ANI MATEI!
Ginger nici Sofia nu mananca prea bine desi nu se vede, eu ii dau san in zilele cand nu vrea sa pape,iti trebuie rabdare multa pe mine singurul lucru care ma enerveaza e cand nu vrea sa pape dupa ce ma chinui sa-i fac mancare,o mai si scuipa sau da cu mana exact in momentul cand ii duc linguritza la gura si imrastie peste tot.
Rami nu stiu dc ti-am spus in mesajul anterior eu am avut www.pegperego.com/page.php?sid=a4e8808eb963345f7d5e6a2fbfb6069b&pageid=IJVNL001&idf=02&idp=0000000142&cl=N" target="_blank">Peg Peregoam avut la el si un www.pegperego.com/page.php?sid=a4e8808eb963345f7d5e6a2fbfb6069b&pageid=IJVNL001&idf=A1&cl=N" target="_blank">basinet(vezi undeva in josul paginii) de puteam sa culc copilul in casa cum ar fi cazul tau sau sa-l cobor in living eu nu l-am folosit ca avem ap cu 2 camere.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Julia75 spune:
Fetelor, raportez in prima luna am crescut cu 1400 de grame, doca e tare multumit, avem 5250 gr. totusi ma pus sa fac proba suptului sa vedem in 24 de ore cat mananca, am masurat a mancat 1010gr in 7 mese. Noaptea asta am reusit sa dormim cate 4 ore pentru prima data. Mai avem colici in special seara urla.
Rami, eu am sus in dormitor patut in care rareori doarme fiindca "electrocuteaza" sau ce are patutul, cum il pun asa se trezeste si urla. Jos in living il tin in landou pe care-l adora ca pot sa-l misc, cam 4-5 ore pe zi doarme in landou, 2-3 ore in patutul lui si restul in patul meu (din pacate).
Ginger, pofta mare la bebeii smecherasi!
Ginger00 spune:
Andicu-am inceput sa-i dau de 4 zile un integrator alimentar,Pedifort,vit D si B,omega 3 si o gramada de alte componente pentru carente nutrizionale.Ieri mi-a mancat putin orez cu carne,nu a mai vrut paste cu rosii (inainte numai alea le vroia).Lapte nu bea,cu greu a baut 50 ml...cu putin timp inainte a baut si 200...fresh de portocale le dau ,dar putin pentru ca e greu de digerat(asa mi-a zis pediatra).
Madalina- si mie mi le scuipa daca incerc sa-i bag in gura fara voia lui,il schimb de vreo 2-3 ori pe zi.
Noroc ca Mihai mananca si nu-mi face probleme,ca de-ar fi amandoi la fel chiar ca m-as dili
.
rami 73 spune:
Mada, Andicu, Aurel, Julia, multumesc frumos !
M-am hotarat, pana la urma iau si patut de lemn si carucior.
Oricum am nevoie de amandoua. Si vad eu apoi in care-i place sa stea.
In plus, ar mai fi ca bonus si varianta cos/leagan.
pozici 
rami
34+
Ilinca Maria
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
cellu spune:
La multi ani Leia si Maia !!!
Va multumim mult pentru urari!
George e bine, mai putin faptul ca tot putin mananca si tot la ora 12,30-1 noaptea se culca
A inceput sa faca 3-4 pasi singurel pe distante mici... de la mama la tata si de la pat la vreun fotoliu apropiat... si e tare fericit de performanta. In rest, acelasi ritm, toata ziulica
Va pupam !
Rami, noi avem carucior Chicco 3in1 -landou, scoica auto si carucior sport. Landoul si scoica se pot monta pe scheletul caruciorului sport. Sunt multumita de el. 
BB George-Ion 11 luni
Ginger00 spune:
Leia,Maia ,George si Matei - LA MULTI ANISORI!!!
Cellu-eu am avut(sper sa nu mai am) mari probleme cu somnul la unul din prichindei.Nu voia sa doarma seara,il leganam si cate o ora si dupa ce adormea ,cam la o jumate de ora se trezea plangand disperat.Acum de vreo 2 saptamani nu mai face asa,adoarme mai usor si mai repede pentru ca nu-i mai las nici sa doarma dupa ora 15-16.Asa pe la ora 19 incep sa ii spal,schimb si le dau papa pe la 20 iar la 20.30 ii pun la somn.Nu il culci dupamasa prea tarziu si nu poate sa adoarma mai repede? Incearca cum fac eu si vezi daca face tot asa.
madalina28 spune:
Ginger am vazut pozele cu micutii tai sunt f frumosi au niste buzite si ochisori
,iar tu mami esti tare secsi si frumusica nici nu zici ca ai fost gravi cu gemeni
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ginger00 spune:
Mada-

Mie mi se pare ca cei mai frumosi copii sunt aici la Mamici prin Fiv,nu-i asa?Se vede ca ne-au selectat ce-i mai bun ![]()