LMA Clopotei de ian-febr 2008 (154) in sarbatoare!
Raspunsuri - Pagina 21
miri_mik spune:
ca vorbirati de colinde, belgienii n-au! le canta pe alea englezesti, copiii au cantecel despre mos nicolae care vine cu vaporul din spania, craciunul e frumos dar mos nicolae e mai important aici. ajunul nu exista, exista masa de la or 4 in familie si gata.
le-am dus azi bomboane colegilor, asa d ela mos nicolae...daca eram un alien eram mai bine inteleasa. s-au bucurat de ele, dar parea suspect sa dau io bani din buzunar ca sa le duc bomboane...
Ioanact spune:
Angi o sa incerc sa nu mai scriu bolduit, sa vad ce mai gasiti de zis..![]()
Lala D mi-au placut pozele, tare draguti baietii tai si cuminti, sa se joace sanatosi cu jucariile primite de la Mos N.
Ellenuta, monicaanoapte buna.
Mai bine incepem alt capitol, cu vesti bune si fara sa ne mai necajim (suparam).
ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 37 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
AngeliquedeS spune:
Gagici, luati o pauza sa fac capitol nou in onoarea Anitei
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
zicolorata
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Noapte buna!! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Am plecat si eu sa ma culc
. Nopate buna.ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 37 ZILE
Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
| citat din mesajul lui AngeliquedeS Gagici, luati o pauza sa fac capitol nou in onoarea Anitei Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea Povestea nasterii lui Pupi ![]() zicolorata www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Apropo cum faci alt capitol?
ALBUM si Alte POZE
AMR= 37 ZILE
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
cati_magureanu spune:
Dragele noastre,
va multumi pentru impresii si ne bucuram ca v-au amuzat pozicile cu Matei la volan si betivan pe deasupra! ![]()
In seara asta am aflat si de la cine era cojocelul cu pricina primit de Matei la botez! Daca va imaginati, am fost atat de capiati cu botezul si cu alte alea cand am fost in tara ca, efectiv, nu am stiut care cadou de la cine a fost...
LA MULTI ANI ANITA NOASTRA DRAGA! Sa cresti mare si inteleapta, ca frumoasa esti deja, sa fii iubita si sa le aduci parintilor numai bucurii
Urez, de asemenea, si zuzicilor si clopoteilor de zuzici care poarta numele Sf. Nicolae, LA MULTI ANI cu multa sanatate si bucurie-n toate!
Miriii...mai, ce ma bucur ca ma dai si pe la noi, p'acilea!
Roxanici, petrecere frumoaaasaaa! Te asteptam cu poze!
LalaD, he, heee..cata bucurie acolo la cadourile mosului!Speram ca nu s-a lasat si cu sfada!
Eu tot trag de tine sa apari in poze si tu! Poate-mi faci si mie o bucurie de sarbatori acusi!
La noi Mos Niculae a venit de vreo 2 saptamani, cu masuta!
Bre, fetelor, dati-mi si mie o idee, ce fel de masinuta sa-i iau lui Matei? Sunt multe pe aici dar prea gasesc ce as vrea eu dar pt. varsta lui...adica sa aiba si o luminita ceva, poate sa mearga intoarsa de vreo cheita sau un buton ceva (ca m-a innebunit avem un mouse optic si are luminita aceea si il plimba pe jos ca pe o masinuta, de unde mi-a venit si ideea)..Dar pt. varsta lui n-am gasit decat d'astea "safe" ca sa zic asa, fara luminite..au melodii sau sunete ce-i drept...Eh..daca nu, o sa-i iau una ce-oi gasi pe aici...
Da' m-am gandit sa-i iau si o jucarie din aia care canta si danseaza (un ren, un pinguin, un mos Craciun), chiar daca nu sunt din cele "safe" pt. varsta lui Matei..am vazut in magazin si mor dupa ele...uitati aici: http://www.youtube.com/watch?v=P-2MoS_YSAk&feature=related
Am fost zilele trecute si i-am aratat cateva acolo pe raft si a fost f. incantat! Zapacitul de barbata-meu le-a activat pe toate si era o harmalaie acolo de nu stiam cum sa fug mai repede!
SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!
Intr-o zi de 13...
AMR 40 ZILE
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
zuzele2008 spune:
Dragi mamici de clopotici, poftiti la Capitol nou in onoarea primului clopotel care implineste un anisor, ANITA de Alinush
danybv spune:
| citat din mesajul lui Ioanact cat despre luat dupa cineva care face si zic ca face si Ioana, se inseala..ci pur si simplu asa a facut si Ioana imi arata unde este Doamne Doamne(icoana), nu mi-a trecut prin cap sa o filmez prima..ci pur si simplu am adaugat spunand ca asa face si Ioana, dar uite k s-a inteles gresit.. partea aceasta din mesj imi era adresat mie Eu am discutat anumite lucruri care m-au deranjat pe messenger cu Alina , faptul ca tot timpul imi reproduce ce scriu eu la mesaje ,daca vreti sa vedeti , puneti un mesaj de-al ei langa unul de al meu si vedeti cat de mult se aseamana . Eu cand scriu , scriu exact ceea ce simt pentru fiecare , iar pentru copilasii care fac progrese zilnice ma bucur din suflet , dar fiecare are stilul lui unic , si de aceea doresc ca fiecare sa fie el insusi cand scrie ceva nu sa reproduca dupa altcineva . Imi pare rau ca am scris acest mesaj aici , eu i-am scris ce am avut pe messenger insa dac ea a vrut sa faca publica situatia a trebuit sa raspuns si eu public .Eu sunt o persoana care spun lucrurile in fata , nu este frumos sa ma ascund . Imi cer iertare fata de voi fetelor ca am scris acest mesaj, in tot acest timp cat am fost alaturi de voi nu am avut nici o problema cu nimeni .Trimit mesajul acesta in seara asta , de maine vreau sa fie bucurie fiindca avem multe motive de bucurie aici pe forum . Va pup pe toate din grup ![]() ![]() ALBUM si Alte POZE www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI AMR= 37 ZILE Votati-o in fiecare zi pe Ioana la concursul Piciulici, 27 Noiembrie data inscrierii. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)Album poze
AMR 37 zile [/b]
ceska777 spune:
La
multi
ani,
ANA!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 17
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra