Pestisori... pestisori... (28)
Raspunsuri - Pagina 8
danuta36 spune:
Noi avem, absenta motivata...Miru are angina acuta plus o eruptie pe fata si spate,azi am fost cu ea la dr...plus matusa-mea de 81 de ani,venita de la Moldova,si care asteapta sa i se puna totul pe tava...deja imi vine sa ma tot duc...
marami spune:
Nu stiu voi ce faceti, dar eu o devin asasin de craciun
matza mea a intrat in calduri si miorlaie de imi vine sa o arunc pe geam, NUUU O MAAAAI SUUUPOOOORT! In loc sa fac curat alerg pisica prin casa, cumparatuile nu le-am facut, parca vad ca nu o sa mai am ce sa-i iau Oanei, offff nu sunt buna de nimic, nu stiu sa ma organizez, ma culc dimineata pe la 3-4 ei bine de revelion sunt atat de obosita ca adorm imediat dupa ora 12
Sanatate multa la piticii bolnaviori, intru si eu in randul lor cu o tuse ingrozitoare pe care sper sa nu o transmit mai departe.
Aici ninge, in sfarsit ninge!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
elyanne spune:
Castreaza pisica... cred ca si acu se poate ![]()
Mama i-adat cativa ani la rand pasile "anti-calduri" si a castrat-o mai tarziu... iar acu are de ras, din cauza hormonilor a facut diverse la sani, tratamente, operatii... Asa ca mai bine o castrezi, nu mai urla, numai magi in ea prostii...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marami spune:
Dupa sarbatori o duc, pana atunci sper sa se potoleasca![]()

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.
pozne-npoze
elyanne spune:
Am intrat sa va spun:
Craciun Fericit!
Noi am facut bradul abia aseara... l-as fi facut chiar astazi, dar tati lucreaza, asa ca l-am impodobit in gasca ieri... baietii au interzis in camera cu pricina pt. ca il dezpodobesc... macar pana vine mosul sa fie intreg... asa ca de maine dim. au liber la distrus
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
CRISMIR spune:
CRACIUN FERICIT,bogat in cadouri si colinde!

PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA, in 24 decembrie, ora 13 !
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Denisam spune:
CRACIUN FERICIT CU SANATATE SI PACE SUFLETEASCA!
Sa petrecetzi frumos si sa va aduca Mosu' tot ce va doriti.
Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani
daniela_daneza spune:
SE NASTE ISUS ......CRACIUN BLAND
http://koti.welho.com/slemmett/other/merry-x-mas.swf
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
Craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna vestea nasterii Domnului nostru. Deschide-ti inima, impaca-te cu cine te-ai certat, lasa grijile deoparte, reuneste-te cu cei dragi si astepta-l, cu nerabdarea inocentei copiilor, pe Mos Craciun. Trezeste-ti speranta spre mai bine si fa-le celor din jurul tau doar surpize ce le vor imbata sufletele de fericire.
In prag de sarbatoare pregateste-ti casa pentru colindatori si sufletul pentru bucuriile ce il asteapta in seara de Ajun. Si nu uita ingerii vor dansa pe cer hora bucuriei nasterii Lui Iisus! Smereste-te si vei vedea si tu lumina lor binecuvantata.
Sarbatori fericite!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, de Craciun la ora 13.
pozne-npoze
crig72 spune:
Din toata inima un Craciun Fericit cu multa sanatate !
nu am mai scris de mult aici , dar de uitat nu v-am uitat 
Mariuca