Sezatoarea canadiana (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

wow- asa nasol e in MTL?sosete la oglinzi si tzoale pe geam?
Eu am remote starter- dar sotul de dimi nu a avut probleme sa dezghete geamurile- si al noi a fost ploaie din aia"poleitoare" ieri-si de dimi erau -3C,dar era ok pe strazi.
Nelia-bafta multa la examen!
Daiopri-ne bucuram ca esti bine- incearca cu sirop de ceapa,stodal-homeopat.
Mona, Olga-voi bine?
katrinelu- e ok Julie acuma

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Magdone, asa-i, m-am gandit si eu tot la serbare sa-i dau.
Adrian e mult mai bine, deja ieri a prins curaj si a mancat nepasat: o banana intreaga si un sandwich. Mi-a mancat cu o pofta cum rar vad la el, cred ca i-a fost dor sa simta mancare adevarata-n gura, nu o crema de amestecaturi. In si in jurul guritei nu i-au mai aparut, dar vad ca a facut doua blistere pe manutza (sunt mai tari, nu stiu cum sa spun, par mai adanci in piele, nu asa ca niste basicute usor de spart cum erau cele de la gurita), i-am dat urgent cu violet de gentiana. Dar nu inteleg de ce i s-a mai umflat a doua pereche de ganglioni, tot de la gat. Acum sunt unul langa altul (pe ambele parti ale maxilarului, doi pe-o parte, doi pe celalalta). Asta al doiela e mai umflat decat primul. Oare sa nu-l fi depistat eu pana acum si sa se fi umflat de sapt. trecuta?

Miki, aici rahatul e foarte scump, e considerat delicatesa. De-aia. Si eu am fcut salam de biscuiti acu’ vreo 2 ani si tot asa, am ramas uimita ce scumpa era o cutie cu vreo 8 bucati de rahat.

Vad ca la voi e intarziere de o zi cu vremea. La noi ieri a fost nasoala vremea si am facut intr-adevar dublu pana la servici, dar azi a fost relativ ok. Daca nu erau accidentele de le 401, se mergea bine.

Nelia, cand te vad cum te chinui cu copiii pe jos, mai ales pe vremea asta, ma vad pe mine pana asta vara. Te rog din suflet, termina-ti examenele de la fac. si pune mana si da-ti examenul de soferi. Cu toata teama ta de condus cu copiii, nu poate fi mai chinuitor decat sa mergi cu ei pe o asa vreme pe jos. Dupa ce-ti iei carnetul mergi in fiecare zi cu masina si-ai sa vezi ce usor iti dai drumul. Crede-ma ca ti se schimba viatza dupa ce-o sa ai carnetul. Reusesc sa faca asa de multe de cand am luat carnetul. Pot sa-mi fac programari stranse, pot sa ma invoiesc de la servici doar 2h sa ajung la dr colo si colo in loc sa-mi sacrific toata ziua pt asta. Eu si cand aveam vizita la pediatru cu adrian trebuia sa-mi iau toata ziua de la servici. Faceam o ora jumate un dus cu autobuzele locale (desi cu masina mica era distanta de 15 minute de mers) pt ca sunt doar din jumate in jumate de ora sau din ora-n ora daca nu e ora de varf si trebuia sa schimb 2 autobuze. Cu taxiul nu-mi venea sa merg decat in situatii extreme ca ma costa 25$ (si la cate drumuri am avut eu cu adrian - noroc ca s-au rarit substantial acum). Cu 4 ore pierdute la pediatru si o ora jumate pana la servici era ridicol sa ma duc la servici doar pt 2h. Si uite-asa imi pierdeam o zi intreaga - zi care era zi de vacanta (noroc ca am avut de unde consuma).
Nu mai depinzi nici de Octav cu dusul nicaieri. Ai luat cheia din cui si ai sarit in masina. Mie carnetul asta mi-a dat aripi, nu-ti exagerez cu nimic. Nu stiu cum e la voi in zona unde stati, dar la noi in GTA distantele sunt o mare problema, fara masina/carnet esti limitat din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Andy, am o prientena buna care ca si tine, asteapta din clipa in clipa sa nasca si va avea tot baietel ( la St Mary's). Eu v-as sfatui sa folositi garajul, macar pt o masina.. nu e adevarat ca masina rugineste mai repede in garaj...noi de 6 ierni parca, tot in garaj am tinut masinile si nu le-a mancat rugina ..e adevarat ca tre sa o mai si speli din cand in cand...dar eu zic ca merita efortul ..mai ales daca ai copil..sau macar tempo pt o masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

http://www.radio-canada.ca/regions/ot/index.asp?reg=6&a=1&PK_Regroupement=87
un link cu situatia scolilor inchise. Bun pentru toata iarna

Cu garajul, si eu cred ca e cea mai buna si cu cap cheltuiala pe care o am in prezent...Merita banii. Daca proprietarul si-ar mai si curata aleea cum trebuie ar fi chiar ideal. Problema e ca atunci cand cumperi o casa nu mereu gasesti cu garaj. Poate sa aiba alte avantaje dar sa nu aiba garaj.....
Si Andy , o sa nasti si sa fii cu copilul acasa, in curand . Dar nu uita ca mai trebuie sa iesi din casa el. Pentru ca sunt controale periodice la pediatru. Prima luna cum Marc a facut icter noi am fost de mai multe ori. Apoi s-a rarit la o data pe luna....Plus ca vrei sa iesi cu el....Si doar nu o sa-l pui in masina inghetata afara. Iti trebuie mereu o masina pregatita calda. Si apropo, ati facut probe cu scaunul de masina? Stiti sa-l puneti corect?Apelati la prietenii cu copii. Pe noi ne-a stresat mult pusul lui corect, mereu se misca in toate partile pana ne-am prins si am pus niste prosoape dedesupt. Si sa ai si niste prosopele mici ca sa-i fixezi corpul si capul sa nu se balagane cand vii de la spital....

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Daca tot va plangeti voi de zapada am sa ma plang si eu.....ieri dimineata, la 9.30, am avut un interviu Langelier, destul de departe de Cote-des-Neiges.....credeti ca am ajuns la timp....nu...am ajuns la ora 10, plecati fiind de la ora 8.
Norocul meu ca receptionista avea radioul deschis si asculta despre accidentul de pe St-Denis (exact pe unde venisem noi) mi-am cerut scuzele de rigoare si m-au primit la interviu.
Mai am unu luni tot prin zona, cred ca am sa plec la 7 dimineata ca sa fiu acolo la 9.30.
Nelia am inteles ca Marti ai examene, iti tin pumnii si spor la invatat, eu am Sambata di Duminica, invatatul merge greu....dupa ce vin de la munca si pap ceva ma molesesc incat numai de invatat nu am eu chef.
Valen deci Mosul stie clar ce cadou vrea ce mica......costisitoare placere.....scapi mai ieftin cu papusile decat cu pantofii

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinel, nu am garaj pentru ca n-am prea avut de ales cind am cumparat casa, sa raminem in aria scolii copilului; desteapta cum sunt n-am luat nici Tempo, dar zilele astea inainte de plecare, iau fir'ar.
dupa garajul de bloc nu pling, era supraincalzit mereu si asta face praf masinile- rugina infloreste;
mi-am cumparat remote si au cerut 350$ pentru instalare, pentru ca masinile noi sunt supra-protejate si e complicat sa le monteze; m-am dezumflat cind seful meu a spus ca lui i-au cerut 1000$ sa-l instaleze pe Volvo.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Dragaicaasta e traseul nostru dar in sens invers. De fapt si putin mai departe. Cea mai buna solutie in asfel de vreme e metroul!!!!!( cam o ora) Iar a doua pe orice vreme Van horne si apoi Rosemont.( cam 30 minute vreme buna) e fluid si nu sunt gropi!!! Noi am incercat multe variante ,inclusiv autostrada, si e cea mai buna solutie. Depinde si unde pe Langelier ca e o strada lunga. Daca vrei iti mai dau idei, ca noi ne confruntam zilnic cu traseul asta.

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Mikion, clientul sta in Circle Road, undeva pe linga Queen Mary. In mod normal mi-ar fi luat poate max o ora. Am incercat sa evit Decarie (care era practic o parcare-nu se misca nimic) dar nu m-a ajutat masina (van cu pneuri de iarna) sa urc dealul pe Avenue Roslyn

Asa ca am luat-o pe Decarie.Problema ieri a fost ca nu era data zapada absolut deloc. Astia au anuntat ploaie si +7 grade ptr azi, cred ca au asteptat/sperat sa stea zapada si sa se curete de la ploaie. Cind au inceput sa iasa cu masinile mari era prea tirziu deja lumea pleca acasa.

Ktrinel, azi stau acasa, nu ma duceam nici daca " ma dadea afara clientul".
Eu am garaj si-l folosesc din plin iarna.De fapt asta a fost unul din motivele ptr care am luat casa asta.

Dragaica dar tu vrei sa-ti schimbi jobul? Langelier nu e cam departe? Am un client acolo, noroc ca ma duc odata la 3 luni.

Denisam, da, aseara dupa toata zapada cazuta (undeva la 25 cm-dar nestrinsa deloc) a inceput ploaia cu gheata. Si a tot tinut-o juma de noapte. pe aici lumea isi ridica stergatoarele si eventual pun ceva cirpe pe geam sa le fie mai usor sa-si curete masina dimineata.

dar cum o fi ajuns Simonna la munca in Terebonne???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anas- dc stii pe cineva-prieten inginer, sa instalezi remote nu e mare filozofie,doar ca dureaza cam 2h-deci mai bine da sfoara printre amici si vezi cine sareBafta!
Andy-tinem pumnii sa vina piticul sanatos si sa nu fie greu de circulat afara- dar ideile lui Miki sunt f. bune-oricum dc ai piele in masina si ti se pare ca aluneca scaunul lui bebe,in loc de prosoape se gaseste la dollar store-o protectie care are aderenta la piele si se pune intre carseat si bancheta-e f. buna- de asemenea pt cap exista de cumparat suport-care se pune pe linga suportul care il are carseat- eu am folosit doar la baiat ca a fost mai firav ca sora-sa.
Miki-da Emma e inalta,bine facuta si de aia poarta si haine de 4 ani- asta e,eu ma bucur ca sper sa reusim sa o punem pe skiuri in ianuarie.Ne-au spsu niste prieteni experti si chair un prof ca dc e inalta si sta bien si cu kg, e varsta ideala, e posibil la anul sa fie mai greu de convins si plus ca importante sunt primele ore, sa invete corect cu un profesor-apoi te poti ocupa si da si tu cu ea.
Try- ma bucur ca e mai bine Adrian si si-a revenit-pupici!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

try si eu observasem ca e delicatesa. Si chiar este. Am luat unul cu fistic in interior, super. Turcesc. Imi aduce aminte de cel de la AdalKale( daca imi aduc aminte cum se scrie). Fetelor mai de varsta mea poate va aduceti aminte. Era o insula care a fost inundata de lacul de la Portile de Fier si unde era o colonie de turci specializati in acest tip de rahat cu tot felul de nuci in interior. Imi aducea tata cand eram mica.
Problema mea e salamul de biscuti, nu ma indur sa dau atata pe rahat care se manaca bine crud ca sa-l topesc sa fac salam. Ma gandeam ca au fetele o sursa de rahat simplu si mai putin scump.

podeanuUf. si eu eram la intersectia queen Mary cu CdeNeige ieri pe la 5 N-am putut urca in autobuz. Si m-am intors o statie pe jos pana la metrou. A fost haos complet. Eu n-am mai vazut asa ceva. Si fac traseul asta din 2006, in fiecare iarna.
Nu am vazut toata ziua nici un utilaj greu sa treaca. Nu stiu ce au asteptat.... sa inghete . si acum e asa, zapada, gheata si iar zapada

Virsta Marc

Mergi la inceput