Sezatoarea canadiana (118)
Raspunsuri - Pagina 19
Ktrinel spune:
m-ati zapacit cu cadourile astea..trebuie sa dau si eu la gradinita
?
mikiion
primit pachetelu!
Daiopri spune:
Fete dragi,
Eu de cand cu restrictia de la sv nu mai apuc sa scriu. Da nu ma las de citit:))
Vroiam sa ii urez lui Andy nastere usoara, ca deh cam trebuie sa incepem galeria:)
LMA sarbatoritilor mici si mari si sanatate multa bolnaviorilor.
Ana drum bun si sanatate tatalui, sa aveti niste Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi.
Noi suntem bine, eu cresc si mananc cafteala. Bb asta se impinge parca mult mai mult in mine decat motanul. Cred ca tot vrea sa se intinda cat e el de lung ca numai impunsaturi iau:))
In schimb iar o trag cu motanul cu tusea. Si am fost la dr si cica iar se aude suieratul putin. Iar pufuri pe care eu am mare retinere sa i le dau.
De pe la 2 ani si ceva ne-a zis dr la walk in clinic ca ar fi border line cu astm. Eu nu prea cred, si acum am trimitere la pediatru da in martie (cand o sa fie adolescent).
anul trecut a fost mult mai bine si credeam ca am scapat. da anul asta iar am inceput. Deci el, de cate ori raceste incepe sa tuseasca. Practic nu are crize in care nu poate sa respire, dar tusea nu ii trece. Se face mai binisor o perioada, cand tuseste numai dimineata la trezire, si mai rau cand tuseste aproape constant:((
Din experienta voastra sau ce ati mai auzit pe la prieteni ce pot sa fac? Ma gandeam sa incerc homeopat eventual cand merg in tara.
ange tu aveai probleme cu Robert. Foloseai mereu pufurile? Ca mie acum mi-a zis sa ii dau 2 saptamani. Mie mi se face rau doar cand ma gandesc... Si nu stiu daca sa ii dau sau nu. Acuma ii mai dai?
Gata cu vaicareala:))
Khristin LMA domnisoarei:) Ce repede cresc bbeii vostri deja...
Abia astept vacanta de Craciun sa ma mai odihnesc si eu, ca nu stiu cum da nu fac mai nimic si sunt obosita. Plus ca imi vine sa fac asa 
la sv ca nu mai pot scrie si eu, si pana ajung acasa uit tot.
Va doresc de pe acum Sarbatori Fericite ca cine stie cand mai apuc sa scriu.
Mona, Olga voi cum mai sunteti?
sanatate tuturor! Ma gandesc ca trebuie sa fie frumos la voi cu zapada, dar pe de alta parte eu stau cu stres sa vina vacanta fara sa trebuiasca sa ma duc pe zapada la sv.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
Podeanu spune:
gata, schimb macazul... ma interesez ptr emigrare in Australia. Nu mai vreau zapada. Azi am muncit 3.5 ore la client si mi-a luat 4 ore fix sa ajung acasa
Mi s-a urcat si temperatura la motor de-am crezut ca acolo ramin.
Monicutza, meserias aparatul. Tot din gama aia am si eu, dar probabil pe "strabunic". Dar daca face picioare misto ca in reclama, miine fug sa-l iau.
Khristin, ce mare e baiatul tau, deja au trecut 2 luni. Sunt asa dragalasi in poza aia in care Jasmin l-a luat in patul ei.
Valen, eu zic sa te mai bucuri de pantofi pina o creste fata ta mai mare, ca nu mai apuci dupa.
Ma duc la culcare ca am obosit pe drumul de venire....ah, ca sa nu va mai zic ce nevoie aveam la baie![]()
PS. Salina, tu ce impresie ai de adevarata Canada???/
mikiion spune:
Am inceput mesajul pe la 19 dar tampeta numita Marc nu m-a lasat sa-l termin. Reincep.
Am ajuns si eu acasa. Nu mai spun cat am facut
. Noroc ca m-a luat fratele meu de la metrou......
In CdeN, 165 mergea asa de prost ca am fost nevoita sa merg cu metroul... M-am speriat de multimea din statie, plus ca trebuia sa urcam muntele.... Cred ca venitul cu metroul a fost o idee inteligenta chiar daca asta inseamna vreo 20 de minute in plus....
Sper ca ati ajuns cu bine acasa. Eu nu inteleg, au zis ca ninge putin si ploua pana seara
Cred ca se refereau la ontario.
Acum la aproape 11 e ploaie verglasanta
( hei cum sa zic in romana asta? Exista la noi asa ceva? sa-i zic polei? Ploaie poleitoare?
)
ktrinel dar melodia cu ana julia ai vazut-o? Filmele nu sunt chiar grozave dar tot se vede ceva, mai ales cel cu lumina stinsa e simpatic.
Despre cadou, intreaba si tu ceilalti parinti, daca poti. Eu am luat o cutie superba de metal cu niste bomboane , pentru educatoare. 5.99 redusa la Pharmaprix de la 7.99. Erau atatea modele frumoase...
Acum nu stiu ce fac cu proprietarele( sunt doua). Mai le iau si lor?
Podeanu daca nu sunt indiscreta , unde locuia clientul? Si cat ai fi facut in mod normal? Of 4 ore?
Vreau sa locuiesc intr-un oras mic in care sa pot merge pe jos pana la servici!!!! Cer prea mult?
Din generala nu am mai avut posibilitatea asta....
Denisampai chiar ca e inalta fetita ta. Eu il credeam pe Marc inalt ca avea la 2 ani 100 cm la 15 kg...La el in clasa era cu un cap deasupra celorlati. La fel e si Emma banuiesc.
Valen dar chiar ca manaca. Sa spun si eu: 5 lingurite de macaroane cu branza.....
Macar manaca bine bine la gradinita. A refacut falcutele si carnita pe picioruse. Ca arata groaznic dupa gastro.
Si de unde iei rahat pentru biscuiti. Eu am gasit doar cumplit de scump. Turcesc si bun bun.... Dar prea scump.
Oare trebuie sa-i fac vreun control la 2 ani jumate la pediatru? Pe la cati doctori am fost toamna asta mi-e si sila sa mai merg si la pediatrul lui
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
nelia spune:
Sa va mai spun cum am venit eu astazi acasa cu carutul si cu trei plozisori incintati de zapada agatati de mine!?!
Imi venea sa pling, sincer. Niciodata nu am urit zapada mai mult... Si sint si in perioada aceea din luna si m-am simtit atit de rau astazi incit as emigra oriunde, numai sa fie cald si bine. Sincer, mi s-a acrit de atita zapada, desi ningea frumos, recunosc!![]()
Si ajung acasa, nu se deschidea usa de la bloc, am stat zece minute in fata blocului, spre incintarea copiilor, care se rostoleau prin zapada si tipau de fericire... Apoi ma duc la scoala unde aflu ca voi avea examenul vineri in loc de marti... vineri dimineata, se presupune ca merg cu bebe sa-l dau, ca nu stiu unde gasesc eu pe cineva sa vina sa stea cu copilul... Ajung acasa si acum, dupa ce am facut lectiile cu Agata, care iar nu si le-a facut singura bine si am culcat trupa... trebuie sa fac si mincare pentru miine si sa invat pentru examen, ca pina marti mai aveam timp, dar asa... Of, tare amarita mai sint!
Ange, am vazut ca m-ai intrebat ceva, dar acum nu mai gatesc, mincam de-a gata... Niciodata nu au mincat ai mei cum maninca de ceva timp incoace, adica ce apuca, dar poate asa vor aprecia mai mult cind le voi gati. Cind ma voi reapuca de gatit, iti dau idei cite vrei, ca eu gatesc multe, cite putin si in fiecare zi... deci idei am destule. Numai sa-ti placa si sa fie pe gustul familiei tale... ca sint meniuri simple, mai mult pentru copii, ne-am obisnuit si noi sa mincam asa, si zau daca ne strica la cit de grasi sintem amindoi.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Ktrinel spune:
mikiion, sigur ca am remarcat-o
.
ati ajuns bine cu toatele azi ? na fost chiar asa rau, am intarziat destul de putin.
daiopri, la voi cum vremea acum ?
rocs 02 , tu ne mai citesti ?
ati vazut ca avem un nou premier (in Ro)(Stolojan )
podeanu, wow, nu-ti poti lua o vacanta? desi vremurile ne spun sa tinem cu dintii de ce avem 
columbiana spune:
mda...pentru ca kktul asta alb a inceput tocmai acum sa cada am pierdut RV-ul la St.Justine cu fiu'meu pentru azi, pentru care asteptam de citeva luni bune
, pentru ca n-am reusit sa dau ghiata jos de pe geamurile masinii;
eu am facut 9 km (15 min. de obicei) de la job in doua ore....acum sa duc plodu'la scoala si sa vad cum ajung eu la job;
http://www.floriinro.ro/
mikiion spune:
Vedeti ca sunt scoli inchise. Am vazut mai multe la tv.
Aveti grija.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
Ktrinel spune:
ana, nu ai garaj la noua casa ? am vazut ca lumea pune ceva tzoale pe geam si sosete pe oglinzi ...
Andy08 spune:
Brrrr, fetelor, ce vreme......
Ange, Magdone, Daiopri: O sa anunt pe cineva de la odiseea de nov.-dec., cand reusesc. Nu stiu cum va fi.....o sa vedem. Poate cand revenim de la spital....nu stiu.... Oricum, va anunt eu pana la urma.
Pe ce vreme vine si puiul meu.....
Salina: Cum merge cu integrarea?
Voi cum faceti cu 2 masini si un garaj? Una afara si una inautru? Am inteles ca lumea foloseste garajul mai mult ca depozit. Noi inca n-am apucat sa facem ordine prin el, dar we asta trebuie. AM zis ca una o sa o tinem in garaj si una afara. Si cand pleaca sotul la lucru, o baga pe cea de afara in garaj, sa se topeasca gheata de pe ea. Azi era o gheata groasa pe masini.....Ce bine era la bloc....Aveam garaj subteran incalzit pt. ambele masini....numai te urcai si plecai....
Andy
39+