ginecologi din GALATI / BRAILA (1)
Raspunsuri - Pagina 20
happymum spune:
bravo, asa sa faci... si sa fie cu final fericit.
Alex, hai la mama! Cand sa vie...
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
plumeria spune:
ani.g , unii medici au fost buni candva, dar probabil rutina si suprasolicitarea isi spun cuvantul. din cate am auzit, botezatu nici macar nu-si mai consulta pacientele... nu are rost sa platesti doar pentru renumele unui medic.
am mai citit pe-aici pareri foarte bune despre pop, dar eu nu as merge la ea nici daca ar fi singurul medic din gl si as avea o problema grava. o fi profesionista, dar nu e om.
astea sunt doar parerile mele....
plumeria spune:
se spune ca si polidinul ar fi bun pentru infertilitate. mi-e greu sa cred ca cele doua ar putea trata infertilitatea, dar nah... ce stiu eu, nu-s medic![]()
si eu am probleme mari cu gatul, am facut cu ceva ani in urma moldamin, a fost bine, dar acum iar am probleme. trebuie sa incep sa fac polidin pentru anexita si ma gandeam ca poate e bun si pentru gat deoarece pe prospect scrie ca e indicat si pentru streptococi
. as vrea sa impusc 2 iepuri de-odata... aveti idee?
plumeria spune:
eu fac si tratamente naturiste pentru anexita, care din cate am citit in prospect, sunt foarte indicate si pentru infertilitate, ba chiar cica ar face minuni... am vazut chiar si un topic pe-aici despre asa ceva... ati incercat?
happymum spune:
polidinul e foarte bun la mai multe. de aceea e recomandat si la raceli.
din prima zi de cm, cate 2 pe zi timp de 5 zile.
succes si sa vina bebe la voi.
? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
denisa220972 spune:
Fetelor ma bag si eu ,Botezatu am inteles ca ar avea ceva probleme de sanatate(cancer) poate mananc eu ciuperci si nu este adevarat fiindca nu ma bucur nici ptr.un dusman daca ar fi adevarat ptr. o asemenea boala. Stiu sigur ca a suportat acum 3 ani un bay-pass ptr.inima. Nu caut sa-i gasesc o scuza caut sa inteleg indiferenta cu care trateaza.
Polidinul l-am facut anual toamna ptr.raceli(2x3zile) in loc de anti-gripal, tot plimbandu-ma prin spitale am aflat ca este bun pentru tratatea anexitelor(anexita netratata afecteaza permiabilitatea trompelor ) dar facut in doza soc(2 fiole/zi)timp de 7 zile din prima zi de CM cica este bun si ptr.infertilitate.
Ptr. amigdale daca ai sub 35, scoatele este mai bine, cunosc pe cineva care sa chinuit 2 ani sa ramana
si-a facut
poligon si nu ramanea,dupa ce sa operat a ramas
. 

larao spune:
Salut fetelor ce faceti?
Eu doar ce m-am intors de la Bucuresti de la o noua inseminare. Sper ca e cu mai mult noroc, mai ales ca am facut ieri in Sfanta Duminica. Dak vin iar rushii...parca vad ca am iar o depresie si ma inec in butoiul cu melancolie...si ma bateti. Asa ca rugati-va sa fie bine sa nu fiti nevoite sa ma suportati :)) Glumesc!
De data asta mi-a fost rpescrisa si o reteta cu clostilbegyt...dak e sa nu raman acum sa iau tratament de stimulare ovariana.
In rest cu Dumnezeu inainte....!
Va poop
larao spune:
Denisa si eu am amigdalele destul de uratele...sa fie asta o problema? 

La multi ani copiilor vostri!
happymum spune:
larao
si sa fie luna cu noroc...
s-a schimbat capitolul... vezi mai sus un pic, te rog.
? Repede sa vie...
blog 1------blog 2