ginecologi din GALATI / BRAILA (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

plumeria multumesc pentru ca ne-ai scris. orice informatii ai avea, te rog daca poti si vrei sa ne povestesti.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

liliac maine este ziua ta.
uite de la mine un buchet de

sanatate multa.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

plumeria ce spui ?! Sa stii ca am mai auzit asta la fete pe aici...
Si eu care ma gandesc de ceva timp sa merg in Galati la dr. Botezatu, care e laudat in Braila.
Offf...nu mai stiu ce sa zic si in ce parte sa o iau si eu
Nu as vrea sa arunc niste bani pe fereastra doar ca sa vad dinnou un medic caruia ii curge si nu de pofta

CamiSol multumim !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna la toate fetele

happymum te pup ce faci ?

eu am vrut sa ii scriu lui ani.g si eu am avut anul trecut vsh-ul marit fara o cauza exacta de fapt ma tot duceam la orl cu amigdalele inflamate dar nu se intampla nimic dupa multe tratamente eu ma simteam obosita , aveam stare de nervi ciudata pt mine care eram de obicei vesela
asa ce vroiam sa iti spun eu doi ani de zile nu am ramas insarcinata fara a folosi protectie dar nici cu incercari foarte asidue

dar minunea mea a venit dupa ce am facut analiza vsh si doctorul orlist mi-a dat sa fac 5 saptamani de moldamin dupa aceasta cura am ramas insarcinat si m-am intors la el ce mi-a spus : "este studiat ca exista legatura intre tratamentele de moldamin si sarcini ulterioare "
eu spun sa faci un asemenea tratament pt ca rau nu are cum sa faca bineinteles cere si parerea unui medic

sper ca nu v-ati suparat ca am intervenit

pupici la toate

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

clody cum se ne suparam? esti bine venita. experienta fiecareia inseamna ceva.
tin pumnii sa iti fie usor si bine la nastere. mai e un pic mic mic...

pupici

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac
mi-a dat sa fac 5 saptamani de moldamin dupa aceasta cura am ramas insarcinat si m-am intors la el ce mi-a spus : "este studiat ca exista legatura intre tratamentele de moldamin si sarcini ulterioare "

macar de-ar fi asa de simplu !
de fapt, stai ca mi-am amintit ca am facut si eu acu' vreo 10 ani, 6 saptamani de moldamin tot pt. "galci", da' nu s-a intamplat...

si cum sa ne suparam ???

as bea siiiii....numiti voi ce vreti, numai sa fie odata !
Chiar credeti ca ar pute fi o legatura atat de serioasa intre galcile astea nesuferite si infertilitate ? Ca eu din totdeauna am avut probleme da' mi-e teama sa le scot
Daca as sti ca e asa maine mi-as face programare

Mergi la inceput

ani, pai nu ai pe cine intreba? un doctor...

ank24 tu esti ?????

eu acum am realizat...
cand ai dpn?
sarcina usoara.

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

inainte de toate

hapyymum sper si eu ca nasterea sa fie usoara

ani.g nici eu nu am crezut dar doctorul care este dr codreanu din judetean mi-a spus ca a fost la un seminar in germania pe aceasta tema si am vb despre acest lucru deoarece eu m-am chinuit cu gatul cred 6 luni o tineam numai in temperatura si oboseala nu stiu eu zic ca se merita sa incerci si sa dea dumnezeu sa fie bine

va pup pe toate

38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

ani.g am uitat sa precizez ca eu am ramas insarcinata la vreo 2.5 luni dupa moldamin deci daca o sa faci moldamin astepti un pic incercarile nu imediat dar presupun ca stiai oricum

ani si eu nu am incercat sa raman pur si simplu a fost o surpriza noi chiar foloseam metoda calendarului care atunci se pare ca nu a mai vrut sa functioneze spre bucuria noastra ulterioara

asta ca sa vezi ca totul este posibil si speranta nu trebuie sa moara niciodata

noapte buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymum

ani, pai nu ai pe cine intreba? un doctor...

Pai acum ca stiu o sa intreb. Nici prin cap nu-mi trecea de moldamin desi stiam ca problemele cu gatul pe care le am dintotdeauna nu puteau aduce decat rau(probleme cardiace, reumatism, etc...)
Oricum, repet, in urma cu 10 ani am facut moldamin, dar se pare ca nu a functionat.
Acum insa m-am hotarat sa nu mai pierd o clipa si sa fac tot ce trebuie

Mergi la inceput