Salajencele sexoase stiu ce vor![69]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare,
bey voi ma bagarati in ceata cu titlu topicului, ati' innebunit?
La noi mosu a venit cu nu-sh ce ghiozdan, nici nu l-am desfacut ca intra cupilu la idei, asa sta cuminte pachetu la locu lui, zice ca-s carti d'ale lu' tati.
Asea, sambata ma duc la Baia Mare , la Procto..cu pb cu ku-ku-ru-ku-ku si mi-e o rushine de mor. Aia cica nu fac colonoscopie dar se uita-n hm, pardon cu nu-sh ce aparat si pe mine ma omoara ideea cum drak sa stau sa se uite aia inmieu.
Ma tot linisteste colegu ca aia au mai vazut, ca nu-s la primu, dar io is varza. Mi-e o rusine de mor sa n-am ambitie?
In ce pozitie m-o pune?

"...mama prostilor e mereu gravida!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!

olim, multzam de urari, le transmit mai departe...cand oi avea cum...is trista ca nu pot vb cu mama...o bestelesc imediat pe sora-mea. Cica la tf de acasa intra faxul, n-o pot suna. Ea(sora-mea) e la servici, compu de acasa nu'sh ce are...asa ca nu pot vb de nici un fel cu mamica mea . Mai trag io sforile peste Ocean, poate poate...

Azi fu bine la lab, incep sa stiu tot mai multe. E greu asa o zi pe saptamana...pentru ca abia cand plec acasa am impresia ca stiu si inteleg si eu cate ceva , in fiecare joi dimineata mi-e gol capul . Azi a fost sedinta cu o mica petrecere de Advent, am mancat praji, turta dulce, am baut glögg...am mai ras putin. Mai am 2 zile de joi de mers...saptamana viitoare am intalnire cu sefa si cu indrumatorul de la scoala sa vad daca ei ma mai vor, daca io ii mai vreau . Sper sa pot merge si semestrul viitor, adica sa ma vrea ei...ca io ii vreau! Luna asta ies 2 tipe la pensie...poate imi fac si mie un locshor pe acolo, macar ocazional deocamdata. Ma enerveaza si astia de la Stockholm ca nu mi-au trimis raspuns cu diploma mea, desi a cam trecut termenul...fara ea nu poci face nimic. La astia le trebe dovezi, nu vorbe....

Noa tzuk la voi, mai viu!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor scuze da am scris la repezeala, e 185 pe luna si e gradinita de stat, ca la partiulari e peste 500 de euro si program pana la 5 numa.
bia da un semn
fetelor, mai viu da io is tare racita ma pis tat la 5 minute, amu am ajuns acasa, ma duc sa fac un dus fierbinte si mai viu
r

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

mama de Mihaela !
Sa-i dea DD sanatate si o viata plina de bucurii !!!

Giulia, eu am fost la Procto si mi-am eliminat din K toti hemo ... Nu e cazul sa te stresezi. te pune culcata pe o parte , cu panatalonii in vine, genunchii la piept si te uiti la un ecran mare sa vezi ce si cum e in interior. Nu te doare deloc , pentru ca te unge cu ceva crema care e anestezica. Eu zic ca merita, am 3 ani de cand am rezolvat problema asta si ma simt excelent. Tzin pumnii ... trebuie sa fii tare . dr. si asistentele sunt foarte draguti. Drum bun si fruntea sus !!!

Otilia, mersi de Mos . Ce a zis dr. de Alex ? Ii mai curge nasul , mai are muki ? Sanatate multa sa aveti !

Bia, sa inteleg ca inca shopingaresti ??? Bravo fata, in sfarsit aud si yo k te relaxezi o zi intreaga fara kuptii . Abia astept sa-mi spui ce ai cumparat.

Olim, acomodare placuta la serviciu si lui Alex la camin. Cam scump , vorba Elvirei ! Poate , intr-adevar ai gresit cu suta si ceva de euro/zi ... Sau , cine stie ??? Doamne iarta-ma da ce preturi bengoase aveti pe acolo !!!

Elvira, ceva BB care are suzeta si daca scoti acea suzeta din gura face BB-ul ceva ai auzit ??? Ce sa ma stiu yo face cu fetele astea . Ma dispera cu atatia Bb-si. Pun pariu ca daca le pun unul adevarat in brate nu le mai trebuie de jucarie

Hai k fug sa le fac o pizza fetelor si revin !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana, eu zic sa lasi fetele la mine in vacanta cateva zile... Cand or auzi cat plange un bb noaptea, se satura de jucarii bebelusi Amu cu Mosu, sper sa va placa, eu zic ca nu merita sa dai mai multi bani pe ele, si asa zic eu ca e destul de scump. Deci Vlad le duce maine la serviciu, tu la cat incepi? Mergi pe 7 cumva? Sa il chestionez, sa vad daca poate intra pe la tine sa nu mai bateti voi drumul. El merge pe 8 la serviciu.Miha, e tare rau cand nu poti vb cu cei dragi, eu amu stau ca pe spini pana si-a lua si sora-mea calculator, amu numa cand merge in ziua libera la prietenii lor, mai vb. Si e tare greu.Olimpia, asa mai vii de acasa. Cu 185 pe luna. Desi e destul de scump pentru noi si asa, ma gandesc insa ca la salariile lor e Ok.Ioana, greu cu sarbatorile comerciale, ce sa faci...Stii de multe ori si Vlad imi spune: tie ti le-ai luat sau la copil? Eu cred ca acum cumparam tot ce nu am avut noi cand eram mici. Eu asa simt. Biaaaaaaaaaaaaaaa, inca nu ai ajuns de la shoping???? Fericit-o!Giulia, bine ca v-ati rabdat sa nu deschideti pachetul. toata gasca! Is in zona.

Mergi la inceput

Va mai amintiti ???

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Otilia, eu tot de la lucrez , dar daca Vlad poate intra pe la mine pe la serviciu sa zica ora la cat crede ca ajunge si is pe pozitii. Asta numai daca poate , daca nu , lasa k ma descurc altfel. Mersi inca o data

Sa sti ca bine le zici cu faza k noi cumparam cam tot ce ne-am fi dorit sa avem noi cand am fost copii , asa simt si eu , c toate ca acum gama e foarte variata fata de vremea noastra ....

Inca una ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Marina Voica............... Dragostea mea din copilarie.... Mai ce imi placea, copil fiind..........

Mergi la inceput

O piesa superba ....

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Bia, nu cumva sa mergi la culcare fara sa-mi spui daca mi-ai luat lighioanele.
Fetele, nu va ignor, dar nu ma lasa colegu sa stau la calculator ca are treaba.
Noapte buna.

Mergi la inceput