Salajencele sexoase stiu ce vor![69]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti multumesc mult!

olim, wow ce de multe peste voi...de Sarbatori asa brusc? Acomodare usoara lui Alex si tie sa ai un job bun. E ceva sa gasesti in vremurile astea de munca...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

oti LA MULTI ANI LUI VLAD
miha LA MULTI ANI MAMEI TALE!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am gasit de munca la firma lui colegu de transport, la facutare, e de la 9-14 am de mers cu amsina cam 100 de km pe zi, da no, aici e normal.
lui alex i-am gasit gradinita, acum astept sa imi aprobe si locul gratis, daca nu va trebui sa platesc mazim 185 de euro pe zi, stat si mancat, il duc de la 8-15 da pot sa il als pana la 7 da sper sa nu fie cazu.
o sa fiu libera pe 25 si 1, ca trasnportul nu se opreste in perioada asta, da no aici sarbatorile is ceva trecator, nu e ca la noi, e mai mult ca o zid e duminica, colegu nu stiu daca o sa fie acasa.ma duc la culcare ca maine avem zi grea iarasi.va pup pe toate si va doresc o zi faina sa aveti
bia i-am spus lui delia sa ia cana cu ea la scoala, o sa va intalniti sigur la ursus ca ea are scoala toata ziua maine, vedeti voi sa nu ma barfiti prea mut drum bun maine si shoping placut.
noapte buna tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

buna dimineata sexoaselor Poftiti la cafeluta. Azi o servim cu ciocolata, scortisoara si frisca.
Olim, 185 de euro pe zi???? Zi-mi ca ai gresit, sa nu ma cred depasita de tot de vremuri.
Mihaela, Cristina e inebunita dupa animale si papusi, adica indiferent ce spune ca-si doreste o vad cu ce se joaca. Ieri insa m-a lasat perplex. Era cu mine la coafor si sa nu se plictiseasca povesteam cu ea vrute-nevrute. Si am intrebat-o ce vrea sa-i aduca mosu...Si a inceput sa-mi recite ca o poezie ce nu se mai termina...eu vreau sa-mi aduca mosul multe multe bomboane...un bebelus care face baie...o vanita mica pentru bebelus...o vanita mai mare pentru mine... si tot insira...lucruri pe care le are deja Sunt convinsa dupa felul in care le spunea ca a auzit pe cineva spunand asta. Inca nu prea stie ea care e faza cu mosul si nu e consecventa in ceea ce-si doreste desi stie ca daca cere mosului prea multe vor ramane alti copii fara cadou si s-ar putea sa fie chiar ea printre aceia ce raman fara cadou.
Bia, aia e pisica,alba si cu senzori.
Te astept inainte de a pleca pe la magazin.
Sa aveti o zi minunata fetelor, pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!

multam de cafei!!!

"fetelor sa fiti cuminti/nu scoateti adultii din minti".bagati mare la scris sa am ce ceti deseara.

va tzuc apasat.fug sa-mi beau cafeiu si o tulesc la shoppingggggggggg.

PS:elvira vin sa iau casu in jur de 11.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

'neata! Ce o mai invidiez pe Bia! Lasa, ca a veni si vremea mea odata...Elvira, la noi inca functioneaza foarte bine metoda inducerii. Adica eu ma orientez cam ce jucarii nu are si asa subtil, subtil ii induc dorinta de a le avea. De ex acum se uita la serialaul ala cu Scooby. Si l-am lasat sa ii scrie mosului. Vorba ta, nu stie ce isi doreste. A luar revista de la Q cu jucarii si a decupat de acolo doua. Pun pariu ca la intamplare, la ce porcarii a vrut. Atat doar ca are un plafon de bani, e mai mare si intelege. (pe principuil nu are mosu atatia bani pt toti copii ) Ok. Apoi scrisoarea a stat in geam mai bine de o saptaana. In fiecare zi se uita daca a luat-o mosul. Si ii zic: pe langa ca e cam devreme sa scrii la mos, nu o ia ca poate te razgandesti, si vrei altceva. Si atunci? Oricum jucariile din Q nu aveam cum sa le iau, ca vad ca s-au facut neseriosi iar, am facut o comanda de 2 luni la ei si inca nu a sosit, deci nici o sansa la ele. Si intr-o seara cand se juca pe net pe un joc cu scooby, ii zic (stiind ca am sanse mai mari sa ii iau acele mascote) intre monstrii aia care i-ai zis mosului sa ii aduca si o jucarie cu scooby ce ai alege? Si a fugit iute si a mai completat pe scrisoare: sau jucarie Scooby Doo. Deci m-am scos. Sunt tare. Deci, copilul va primi exact ce si-a dorit. Bineinteles ca a doua zi, mosul a luat scrisoarea. Va si mai vin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
am gasit de munca la firma lui colegu de transport, la facutare, e de la 9-14 am de mers cu amsina cam 100 de km pe zi, da no, aici e normal.lui alex i-am gasit gradinita, acum astept sa imi aprobe si locul gratis, daca nu va trebui sa platesc mazim 185 de euro pe zi, stat si mancat, il duc de la 8-15 da pot sa il als pana la 7 da sper sa nu fie cazu.o sa fiu libera pe 25 si 1, ca trasnportul nu se opreste in perioada asta, da no aici sarbatorile is ceva trecator, nu e ca la noi, e mai mult ca o zid e duminica, colegu nu stiu daca o sa fie acasa.ma duc la culcare ca maine avem zi grea iarasi.va pup pe toate si va doresc o zi faina sa avetibia i-am spus lui delia sa ia cana cu ea la scoala, o sa va intalniti sigur la ursus ca ea are scoala toata ziua maine, vedeti voi sa nu ma barfiti prea mut drum bun maine si shoping placut. noapte buna tuturorMami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Sper ca 1,85 euro pe zi. Cam atata e si aici. Parca 5 lei dadeam anul trecut. Da e gradi de stat. La particulari e f. scump.Oricum, bafta, si acomodare rapida lui Alex.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
oti LA MULTI ANI LUI VLADmiha LA MULTI ANI MAMEI TALE!Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Merci, merci. O sa ii spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Aoleu...m-am impleticit in taste vazand titlul capitolului

Am citit asta pe blog-ul ( http://viatalatara.wordpress.com/2008/12/04/campanie-de-craciun/ ) unei prietene si m-am gandit ca poate fi interesant, fiindca tot vorbiti despre cadourile de Craciun

"Cumpara mai putin de Craciun!"

"Inteleg foarte bine ideea, Craciunul a devenit o "afacere", o isterie colectiva. Majoritatea vad in acest moment nu Nasterea lui Hristos, ci venirea lui Mos Craciun.
Si totusi, evenimentul ESTE Nasterea lui Hristos. Mos Craciun e o deturnare.
Ce sa facem, atunci? Sa-l scoatem pe "Mosul" din "calendar"? Este o solutie, dar un pic prea extrema, desi nu de lepadat. Dar nu as face asta unor copii mici, care inca se bucura de cadouri. Le-as lua insa mai putine, cu toate ca ispita e mare. Magazinele sunt deja pline, iar adultii, coborati la mintea copiilor, pun ochii pe tot ce le permite buzunarul. Nu vreau sa discut din punct de vedere educativ, pentru ca nu e nimic educativ in a arunca o gramada de bani pe lucruri. E chiar "ieftin". Iar consecintele pe plan educativ sunt grele, desi nu se observa neaparat la aceasta varsta.
Fericirea nu e de cumparat, desi unii parinti incearca sa-si spele constiinta cu bani. Atunci cand nu-i poti oferi "altceva", ii dai cadouri. Dar daca ai face un efort sa-i oferi o jumatate de ora in plus copilului tau?
In locul masinutei cu telecomanda, fii tu masina lui. In locul laptopului cu jocuri, ia o cutie de creioane colorate si desenati impreuna. E drept, asta presupune un efort din partea ta, uneori prea mare. Dar merita. Priveste-l ca pe o investitite."

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput