LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai BB,imi pare rau ca are febra Iasmi. Sa fii f atenta sa nu prevesteasca inceputul unei viroze (asa a debutat la un baietel de la noi din parc).
Oricum eu cred ca poate fi si de la maseluta. Nu vreau sa te sperii dar nasica mea mica (are 2 ani acum), la fiecare maseluta facea 39, fara alte simptome. Dupa 2-3 zile de febra aparea si maseluta respectiva si febra disparea.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ondeeas spune:

Buna,
Numele meu e Andreea, am 28 de ani si sunt din Ploiesti. Cam atat despre mine, dar pot sa spun ca am o mandrete de baiat, Alexandru-David care tocmai a implinit 1 an pe 28 noiembrie. Am nascut (prin cezariana) la o zi diferenta de vechea voastra prietena Roxxy80 si am stat impreuna in rezerva la maternitatea Bucur unde cred ca am impartasit cele mai frumoase momente din viata de mamici.
Cam atat pot spune deocamdata pentru ca nu sunt familiarizata cu forumul, dar sper ca in curand sa comunicam si sa fac si eu parte din grupul vostru.
Sper sa vorbim cat de curand ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bine ai venit in gasca noastra. Sunt tare incantata sa ne auzim si aici.
Fetelor, cu Andreea am impartasit primele momente de proaspat mamica. A fost minunat pentru ca , desi eram doua straine, ne-am inteles de parca ne cunosteam de o viata.
Ma bucur ca s-a hotarat si ea s aintre in gasca noastra.
Uite un mare pentru tine si pentru David.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ondeeas spune:

Multumesc mult pentru bun venit ! Chiar imi prinde bine sa vorbesc cu voi pentru ca si eu, ca si alte mamici am probleme cu piciul. Cea mai mare problema a noastra este masa de pranz, adik faptul ca nu vrea sa manance sub nici o forma legume, carne, oua etc... Am cautat si am facut tot felul de retete, care mai de care mai apropiate de gusturile lui, dar nimic. In 3 luni a luat in greutate 150gr., am fost la doctor si ne-a dat Peritol si Liv 52. I-am dat ieri si azi a mancat excelent, dar nu stiu daca asta e o solutie (sa manance datorita medicamentelor). M-am gandit sa il infometez, dar imi e mila de el pt ca ii e foame si doar nu o sa-l las sa moara de foame. Voi va/v-ati confruntat(i) cu asta? Cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Raulito al meu de cateva zile e disperat dupa mine... parca simte ca in curand ma va imparti cu cineva ...Vine si ma ia de mana sa merg la el in camera... trage de mine si se catara efectiv pe mine sa il iau in brate... si cand il iau ma cuprinde cu manutele ... Ohhh ca toata ma topesc cand se lipeste asa de mine
Pana acum era mai disperat dupa tata-su ...si nu se tragea atata sa il iau in brate ...Azi chiar zicea tasu ca e invidios ... si ca e un tradator mic

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Eu sunt pe aici ca mai amceva de facut pt scoala ...Vesnic mai am ceva de facut inainte sa nasc

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito

si de Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

jasmino12...deci chiar e adevarat....ai dreptate...in tot ce ai zis !de acum incolo...probleme se discuta face-to-face...fara sms, convorbiri tel. interminabile...ca altul se sparge de ras!
bine ca nu a lasat D-zeu pe lume un asa suflet, ar fi fost un chin pt. el si toata fam lui....dar si eu cred ca nu si-a facut nici un echo, sau poate l-a facut la 2 luni...
da, si Ana, daca ii pun ceva hainute, caciulite...si o trimit la oglinda sa se vada...merge, si mai rade cand se vede...
eladea2005....super intalnirea ....ce copii frumosi...toti , unul si unul
bb, micutei , saracuta....intradevar nu e de glumit cu febra,tre sa fii atenta la oscilatii...sper sa fie de la maseluta..sa nu fie raceala!
ondeeas, bine ai venit!te asteptam , sa ne pui poze cu David...
probleme cu mancarica avem destule fete de p-aci...dar nu cumva sa infometezi copilul...si Ana mea a luat liv, vitamine si nu pot sa zic ca au avut nu stiu ce efect ....acum de cand nu-i mai dau nimic parca mananca si ea mai bine,asta nu inseamna sa nu-i dai medicamentele...dar fa-i si ceva analize ...parerea mea!
ank, probabil ca simte el ceva nereguli...scumpul!...mai vedem cum va fi cu impartirea ...nu te nelinisti insa, copii sunt mai puternici decat ii vedem noi, se va adapta noii situatii si sa vezi cum o sa dragaleasca micuta...
totusi , te-ai cosmetizat sau nu...macar progarmarile ti le-ai facut?

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

nu de mult au plecat niste fini de la noi, Ana s-a culcat din prima...a mai marait de cateva ori ca nu si-a gasit suzeta, dar asta nu se pune...
am spalat vesela...v-am citit si pe voi...deci la culcare(ma cheama sotul...cica sa nu mai pierd noptile)...de data asta il ascult...ca sunt franta, ca azi-dimineata la 4 inca nu dormeam si Ana la 8 s-a trezit si nu a vrut sa mai doarma....am luat-o cu mine in pat si s-a facut ora 10,30 cand ne-am trezit din nou...peste zi nu a bagat decat vreo 2 ore de somn....asa ca...ma intelegeti?!
urez LA MULTI ANI FERICITI! lui LUCA...roxx...
noapte buna!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Bine ai venit, ANDREEA! sI NOUA NE-A fost recomandat peritol de doua ori, o data pt papa, acum pt somn, insa amfentat de doua ori; pt mancare i-am dat Multisanostol, e mult mai bun decat peritolul care e un medicament f puternic si pt alte afectiuni, iar acum Calmababy; ai incercat cu mancarica voastra? sau sa ii sarezi mancarea sau sa ii pui tot felul de verdeturi?

ANK - exact asta vroiam sa zic si eu, ca Alessia e lesinata dupa mine,vinesi se lipeste de picioarele mele la cateva minute sa o pup sau ma pupa ea pe mine, apoi se duce la joaca...iar repeta faza...dar ce imi plaaaaaaaaaaaaaceeeeee!

BIANCA - pai ce zici tu acolo, mai cu somnul Ancai, pai a mea se trezeste la 7 si toata ziua mai baga de regula max 2 ore jumate de somn

LAVI, CUM E IASMI?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

NEATA
ELLIS, e bine acum, multumim de intrebare. azi dimi avea 36.5 temp, deci cred ca e de la maselute. are a doua noapte deja cand se trezeste urland. offff sper sa ii treaca cat mai repede si sa revina la vechiul program.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput