LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

fii-mea s-a pus iar pe somn, merg sa ii pregatesc iaurtul si o trezesc, ca altfel ma trezeste ea la noapte

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani Catalin!
La multi ani Luca!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!

Miha, imi pare rau sa aud ca avem experiente similare, nu chiar identice, fiindca pe noi ne-au dat socrii afara din casa, nu aveam copil, probabil asta a fost si motivul pentru care ne-au lasat doar o ora la dispozitie sa disparem. Si dusi am fost. Iata si motivul pentru care nu-mi las copilul cu bunicii paterni, chiar nu am incredere in ei. Iar din partea mea il are doar pe bunicul, asa ca mai bine, lasa ca sta fata cu mine, o educ eu asa cum stiu si gata.

Jasmin, chiar de dimineata citeam pe dr Spock, ca e indicat, atunci cand cumperi olita, sa nu pui direct copilul cu funduletul pe ea, sa-l lasi sa se familiriazeze cu noul obiect, sa se joace. Ar fi prea ciudat pentru ei sa-i pui direct la treaba

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Copilul sirena nu a trait decat 40 minute, ca nu stiu ce organe ii lipseau. Deci nici lipsa organelor nu au sesizat-o medicii...

eu zic ca mama aia nu si-a facut nici o ecografie ... Inclin 90% inspre asta

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

si ca sa va supun la un joc, ghiciti unde suntem noi in poza asta???

http://picasaweb.google.com/sanda252003/DISTRACTIABEBELUSILOR?authkey=_wuGZxBBeEc#5275575610954237138

o bere pentru cine ghiceste...sau mai bine un ceai fierbinte??

In spate de tot, in brate la mama , imbracata in blugi(geaca si pantalon) ...mama blonda..
...astept berea... nu ma lua cu ceaiuri...ca nu m-am holbat degeaba acolo

AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

daca am primit plangeri pentru cipandai... i-am trimis acasa.... gata nu mai sunt acolo

AMR ..10 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iasminei iarasi i a crescut temperatura la 38.8 (minus 5).... dupa masa o avea 37 apoi 37.5. i-am pus azi noapte si azi dimi paracetamol in fundulet si de 2 ori i-am dat azi cate 5 ml de nurofen. aveti alte sfaturi???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

la temp intre 38.5-39 intrarectal - nurofen 5 ml la 6 ore , 3 zile; ce alte simptome? mucisori?
eu la 39, i-am facut impachetari; dr imi recomandase impachetarile, daca imi este frica, de la 38.5; ca stia ca mie mi-e teama de febra;mai poti pune sosetele cu otet(1 mas otet, 3 mas apa); daca i-ai dat nurofen si nu scade pune si un supoz de paracetamol.

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis multumesc frumos de raspuns. nu are alte simptome. banuiesc ca ar fi de la maseluta, asta in caz ca nu mai urca. i-am dat acuma pe la 20 5 ml nurofen. daca mai are temp ridicata la culcare ii mai pun un paracetamol. dc mai urca putin ii pun si eu osetele.
iti multumesc frumos.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

mise pare cam mare pt maseluta; daca ajunge la 39 eu zic sa faci impachetari cu prosoape ude, ca nu e de glumit cu febra!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eu inclin 100% sa cred ca nu si-a facut nici o ecografie. Eu cred ca si cel mai prost ecografist ar fi observat asa ceva.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Copilul sirena nu a trait decat 40 minute, ca nu stiu ce organe ii lipseau. Deci nici lipsa organelor nu au sesizat-o medicii...

eu zic ca mama aia nu si-a facut nici o ecografie ... Inclin 90% inspre asta

AMR ..10 zile pana vine

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput