Scandinavii... se intoarce (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

marox, merci de sugestii, saptamana viitoare speram si noi sa mai iesim in lume ca veni vacanta si avem ajutoare.

mihaela, felicitari pentru titlu! casuta mai asteapta putin, nu cumparam si nici nu inchiriem acu-acu... da' n-am abandonat, mai asteptam :)

haha, si io zic ca andrada, ca ilie a fost lipsit de afectiune in copilarie. Si in plus cred ca nici n-a fost alaptat pana cand se facu catelandru. Sigur a fost intarcat prea devreme si harnit cu biberonul de face el acu crize d'astea. L-ai si vaccinat?? ce oroare, d'acolo i se trage schelalaiala noaptea. Mai cunosc io un caz. Pufuleti i-ai dat? Da' lapte? Si daca l-ai mai si pedepsit vreodata si nu ai fost empatica cu el, daca l-ai luat pe sus acasa cand el voia sa mai stea prin parc... totul e pierdut pentru voi, tragi acu consecintele. Si sa te inveti minte

andrada, nu mai am poze cu noi. da' iti trimit o vedere cu tour eiffel:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

moama ce vant de libertate bate prin poienita !
Cre'ca tre' sa-mi fac si io blog ca vaz ca ca forumurile-s cam depasite.

orevoa,
v

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir!!

Tatuc, blog iti trebe?? Asta nu-i bun???

Io azi am participat la o operatie de salvare canina :)) Il aeram pe Ilie (e un drumusor colea, pina la malul pescaresc al marii), cind dau nas in nas cu un alt vecin cu ciine, agitat nevoie mare. Tocmai ii sunase pe aia de la "brand og redning" (asta fiind un grup de interventie in caz de incediu sau accidente) ca un ciine era blocat in apa, printre niste bucati de gheata. In asteptarea primei masini de interventie, am incercat sa-l facem pe ciine (un labrador) sa vina spre mal, dar n-am putut. Nici primu' salvator nu l-a convins. A venit si a doua patrula...nici aia n-a reusit; abia a treia masina cu doi tipi echipati cu tirnacoape, funie si costume de pescari, au resuit sa extraga catoiu' dintre gheturi :)) Mai tirziu am aflat si toata povestea; trei fetite se jucau pe gheata, cind gheata a cedat. Una dintre ele a reusit sa sara pe mal (cea care avea ciinele) si a fugit acasa. Celelalte doua au cazut in apa, insa au iesit cumva de-acolo si au aparut asa, ude, in fata vecinului. Asta le-a trimis la cabana de pescari, a sunat unul dintre parinti si a apucat s-auda ca-i si-un ciine-n apa...e, aici am aparut io in scena; si toul s-a sfirsit cu happy end :))

Morox, interesanta cartea aia. Ai terminat-o?? Am inteles ca tipa a mai scris o carte, "Bluza romaneasca".

Pupaturi tul'monde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

lil' salvatoareo! Ce intamplare...gheata aia era pe mare? Aci inca nu a inghetat...Am vazut insa lacuri inghetate pe continent, in drumul inapoi din Londra si mi-a stat inima in loc la gandul ca gheata aceea ar fi prea subtire. Intre timp am aflat ca e o practica uzuala aici in nord, "mersul pe gheata"....

Tatic si ceilalti scandinavi, va citesc din umbra la blogu' de pe prima pagina. Spor!

Io sunt in hatisul diplomei si meseriei, inca nu i-am dat de cap . Cum va spuneam geaba am io studii daca nu am ce face cu ele.... Cel putin nu aici pe insula fericirii .

PS mai viu io intre timp...

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

lil' salvatoareo! Ce intamplare...gheata aia era pe mare?

Da, pe mare :)) Apa nu-i foarte adica (de aia era si inghetata), insa malul e abrupt si plin de stufaris.

Succes cu studiile..lasa, ca o sa ai timp si de meserie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Citat:

lil' salvatoareo! Ce intamplare...gheata aia era pe mare?

Succes cu studiile..lasa, ca o sa ai timp si de meserie

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Daaaa, macar vreo 25 de ani . Multzam! Numa' ca la berbecul din mine deja rabdarea incepe sa "scape" de sub control . Prea e lagom pentru mine invatata cu "hei rupul" .
Deh, noi sa fim sanatosi!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
Daaaa, macar vreo 25 de ani .

Care 25, pardon Aci se iese la 67 de ani la pensie...asta daca ne-om mai aminti sa ajungem la serviciu :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lilanda

Citat:
Daaaa, macar vreo 25 de ani .

Care 25, pardon Aci se iese la 67 de ani la pensie...asta daca ne-om mai aminti sa ajungem la serviciu :))

"I am a deeply superficial person" - Andy Warhol

Eh da, io socotisem inca vreo 2-3 ani de studii de acum inainte...la mine . Asa ca ma apuca 40 prin scoli. Pe aici parca 65 e varsta de pensionare, asa auzii . Astia pe aici sunt destul de pigga(zdraveni pentru nescandinavi) la pensionare. O fi gena care ii tine(conserva) .

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilanda, ce bine ca scoserati catelul din apa. si la copilele alea ce naiba le trebuia jucat pe gheata, parintii lor stiau pe unde umbla odraselele? asa cevaaaa...

io veni sa va spui ca vazuram in seara asta filmul lui Malaele, Nunta Muta. Absolut din intamplare am nimerit la avantpremiera, cu actorii invitati, Horatiu pe scena raspunzand la intrebari etc.
Mi-a placut filmul, mai mult prima parte , mai putin a doua (cea cu nunta ...muta) pe care am gasit-o cam lunga. Si cam prea multe simboluri, aici aduce cu Virgil Gheorghiu:). Si traducerea in franceza a fost proasta, asta e pacat pentru ca ii reduce mult din potentialul de succes aci.
Dar oricum merita vazut. Marox, daca ai ocazia nu ezita.

mihaela, lasa ca scoala e mai frumoasa decat "meseria", nu te grabi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

fetilor (si baietilor),

am venit sa va raportez si eu repede ca din punct de vedere cultural am vizionat la week-end filmele romanesti: Boogie si Hooked (Pescuitul Sportiv). Recomand amandoua. Primul nu are nimic ascuns, nici un simbol, totul e crud si la vedere :-) Aici in urbea mea natala a fost festivalul de film romanesc, asa ca am vizionat pomenitele filme cu aceasta anuala ocazie...

In rest, ninsori si geruri si la noi cat cuprinde, concedieri, crize, printre care si financiare, etc :-)

va doresc toate alea si abia astept vacanta (peste mai putin de 2 saptamani aterizam langa Playa del Carmen, Mexico.

va mai vizitez....

pese. ce ma amuza e ca tata lui toma se plange ca aici e blog, el care vine mai rar ca mine !!! :-) Kudos (cum zic astia pe aici), adica pe limba noastra cea draga 'felicitari' lui doruletz si lulutza si mihaela, ca tin focul aprins pe aicisha! Ca daca era dupa noi astia restul, vai si amar se alegea...

pupici la tulmond!

Mergi la inceput