Puiuti de randunici 2008! (154)
Raspunsuri - Pagina 19
tuchita spune:
Rezervari pentru Viena inca nu am apuct sa fac, sper sa mai ajungem!
Va multumesc fetelor dragi pentru linkuri, Kya pentru PM!
Vreau sa plecam de pe 4 ianuarie, o lasam pe Ilinca la Campia, ne hodinim si purcedem la drum, stam 3 nopti si ne intoarcem pe acelasi traseu!
Surubel ramane cu bona, ii duc patutul si toate cele necesare la ea acasa! ea e foarte incantata, de-abia asteapta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Simo27 spune:
Tuchi,condoleante!!
imi zici si mie cum se numeste antibioticul ala???ca vreau sa-i zic maine dr de el!si mai am o intrebare:daca se ia antibiotic se poate recolta urina??nu se influenteaza rezultatele???
mersi mult
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
nicol_conte spune:
Tuchi condoleante pt moartea bunicului randunoiului. Dumnezeu sa-L odihnesca in pace!
Cat despre faptul ca ramai singurica, iti doresc multa putere sa treci peste zilele astea si sa se faca Seb bine mai repede.Pup
sa mai alin starea proasta
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Hai ca mi-am facut detul de cap pe crenguta pe ziua de azi. Ma duc la bloc sa duc Alexoiul si sa-mi iau bucatica de Antonie .Revin mai pe inserat!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
tuchita spune:
Multumesc!
Simo, ii dau CEDAX, e o cefalosporina de generatia a treia, acoper un spectru larg de microbi!
Am o carte cu antibioterapie si e urmatoarea indicatie in otite dupa Augmentin!
Si merge super si in infectii urinare! Si unul din marile avantaje e ca se da o singura data pe zi!
Eu nu cred ca Sam vomita de la dinti, desi poate asta ar fi de dorit! Succes maine la doctor!
olguta, am vazut ca si voi suferiti! Ati fost la doftor?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
Tuchi, imi pare rau de bunic, Dumnezeu sa-l ierte!..
Si tie iti doresc puetere ptr zilele ce vor urma, singura acasa!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Mihuzta
ce frumos ai scris
...am ghicit???Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
cleme spune:
eu nu mai reusesc sa tin pasul cu voi! Abia am reusit sa citesc capitolul asta pt ca stau pana mai tarziu la munca! Si mai am si o cretina care ma streseaza enorm (e un pui de sefa si sufera fff mult de acest lucru
)
Tuchi condoleante pt bunicul randunoiului tau. Si multa sanatate pt Sebaceul-surubel, sa scape si sa termine cu otita asta nenorocita
Naty bine macar ca ati ajuns acasa si ca aveti asistenta care vine sa-i faca antibioticul. Saracuta Iulia, cred si eu ca e speriata dar in timp va uita si va trece peste episodul asta 
Symo sanatate multa si voua si sa veniti cu rezultat bun de la doctor 
Blanka ma bucur ca ti-au iesit rezultate negative
Am vazut poze cu ajutoare de Mos Craciun (
), un Andrei plin de tort (ce mare si frumos este), un Mufarin care ii da mamei senzatii extreme (Luny tb sa traiesti la maxim viata
) si nu mai stiu, deja e o balamuceala totala in capul meu. Imi cer scuze daca nu am nominalizat pe cineva.
Cuscra nu te speria ca nici nor-ta nu face ca Mufy. Singurul lucru pe care a inceput sa-l faca de cateva zile e ca daca o pun pe jos se taraste mai mult ca de obicei, e un fel de mers in patru labe dar tarat mai mult. Oricum, tinand cont ca ajunge unde vrea si tb sa fiu numai dupa ea prefer sa mai amane momentul misunarii
In rest nu prea avem noutati, sper sa apuc sa intru mai des dar cred ca deja asta e un vis.
la toata randunimea!
Olgutzika spune:
Cata, condoleante
....imi pare tare rau!
Am fost, desi undeva in sufletelul meu aveam dubii...doctorita nu mi-a raspuns la telefon, la cabinet iar nu raspundea nimeni...dar eu m-am dus precum Ana lu' Manole. De azi e in concediu, inlocuitoare e doctorita mea de familie in care nu am incredere deloc...nurofen forte mie in primul trimestru de sarcina...doua tramadol pe zi lu'mama la criza de gonartroza, de am dus-o pe brate la urgente...lu' soacra-mea varza tratamentele...si problema e ca nu stiu unde sa ma duc cu Sophie...Maine e vineri...deci daca ma programez in privat, pot de abia luni...la spitalul de copii de la noi e nenorocire...sunt buimaca, fac jde planuri 
Ea e ba vioaie, ba tristuka, ba mananca, ba nu, kk face normal, pisu la fel, nu miroase nu nimic, se vad toate patru alveolele dentare ale incisivilor superiori, dar nu e rosie acolo, si cu toate astea cu febra se tot invarte in jur de 38
Asta in conditiile in care ii dau Panadol/Nurofen.
Acum rade la mine si zice MAMA in coltzul gurii ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE