Puiuti de randunici 2008! (154)
Raspunsuri - Pagina 18
lianam spune:
simo
imi pare tare rau ca esti necajita iar....mai bine mergi cu sam la dr....daca tot are episoade din astea de varsaturi in jet, poate iti recomanda niste investigatii mai amanuntite.
sper sa nu fie nimic serios
arieeeeel ESTI BINE????????
tuchi cum se simte sebica?
Liana, mami de Teo
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Sunt tare necajita :Samuel toata noaptea s-a fatait,nu a dormit,a marait,nu a baut deloc ceai si lapte iar la ora 9 de dimineata mi-a varsat in 3 jeturi tot lapticul si a umplut patu de lapte:ii curgea lapte si din nas!!!nu stiu ce are...am vazut ca sus da sa sparga un dinte..de la el o fi asa??da,chiar sa verse in halul asta??maine mergem din nou,la dr!nu mai am timp de nimic,sunt obosita![]() Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Simo - chiar ai motive sa fii necajita. Nu stiu ce sa zic, de la ce putea sa vomite Sam asa...zic si eu ca Liana, daca se repeta sa mergi la dr. Temperatura nu are?
Ariel voi cum mai sunteti?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Simo27 spune:
Liana,
Nicol
,am uitat sa zic ca are febra:oscileaza,cand 37 cu 7 cand 38 cu 5,pe acolo,sau 37 cu 2....mi-e sa nu fie iar nenorocita aia de infectie

!maine ii iau pipi si duc sa vedem!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
Simo, ce o fi cu bietul Sam?..dintii nu cred..sa verse asa din cauza lor...sper sa nu fie nimic nasol, mai bine sa-l vada maine mai amanuntit!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
Ce-o fi pe crenguta asta cu atatea infectii la puiutii nostri? Slava Domnului ca pana acum nu am avut nici un fel de probleme si nici nu imi doresc sa avem.
Pana una-alta ma apuc sa ciomagesc toate infectiile si virusii de pe crenguta 

Ma ajutati si voi?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
pfuuu am vazut mos craciunel bubu

Cami , nu te intreb de unde e mosuletu' (avem si noi) dar costumul
de unde l-ai luat ca-mi trebuie musai
plizzzz
Butucica un dulce andrei, manjit cu tort si hlizit
Si ce tort frumos, o fi fost bun? 
Lunyca de obicei, Mufa pe podium
mortal copil ai , dar si tu trebuie sa iei niste calmante ceva ca e argintul viu nu alta !
Am ras inca de aseara de ala de la vita de vie cu proasta aia , mi i-a aratat Teo
si maternitatea e super...incet incet si la noi apare cate ceva ...cam scump, dar este!
Ariel zice ca e bine merci, cu treaba pana peste cap, va pregateste o surpriza , absenta motivat
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
underqueen spune:
nicol ai maslina garantata!
asta voiam sa scriu ca Tudor e mai mare ca Mufy... si m-am incurcat in taste
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
mimonix spune:
Symonu sta, du-l la doctor 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
Salutare!
va imbratisez si va
!
am o stare proasta, dimineata a murit bunicul randunoiului...avea 86 de ani, s-a culcat si nu s-a mai trezit...nu e o moarte surprinzatoare, dar asta e detul de intors, plus ca are niste probleme financiare la firma!( asta-i ca de obicei!)
Sebu cand e bine cand e rau, cand e vesel cand baga un puseu febril...trebe' sa ajung cu el la un pediatru! Am avut marti programare la Craiu, la CMU, dar am anulat-o cabaiatul era bine si mie nu-mi prisoseau 2 mil cat e consultatia!
Acum imi vine sa ma spanzur!
Ii dau de ieri superantibiotic, azi dimineata s-a trezit la 4 si s-a frichinit pana la 6! N-are muci, nu tuseste, nu e rosu in gat, are doar niste ganglioni submandibulari mai inflamati....
Teoretic antibioticul asta ucide cam tot ce ar putea avea...o sa ii strang si urina, dar nu stiu cand cand!
randunoiul pleaca maine la inmormantare, taman in judetul Mures....raman singura cu amandoi si nu ma rog la DD decat sa fie bine!
La spital nu mai imi gasesc locul, nu mai am salon unde sa stau...azi am vazut 3 pacienti de-ai mei chemati la control si m-am carat....
Am citit pe fuga, am vazut ca nu sunt singura cu probleme, asa ca doresc tuturor ceea ce imi doresc si mie!
MULTA SANATATE SI MULTE ZAMBETE!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
underqueen spune:
tuchi condoleante randunoiului tau!
sper sa fie totul bine cat e el plecat 
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare