Puiuti de randunici 2008! (154)
Raspunsuri - Pagina 16
lianam spune:
naty sanatate iuliei, sa treceti cat mai usor si mai repede peste momentele astea 
Liana, mami de Teo
aliceionescu spune:
Naty, multa sanatate, sa treceti si peste asta! 
Olgutza, ce-i cu Sophie? Ai fost la dr. cu ea, e mai bine?
Tuchi, n-ai mai intrat...Cum e Seb? Ai inceput antibioticul?
Liana, multumesc! Pai si pe-al meu l-a intepat "coltu' inimii" un pic, dar o sa-i treaca, ca oricum o s-o iau pe aia de mi-a placut. Oricum, eu nu mochetez decat camera Theei, insa ma gandeam s-o imbrac pe toata. Asa, dc ar fi numai ce-i liber, n-ar fi prea mult spatiu...sa vedem.
Cami, sedinta foto 

!
La noi a fost foarte placut azi, chiar cald, parca 14 grade. Am dat o tura prin Crang si apoi acasa, la vesnicele preumblari/scotociri/ dixstractii.
Aaaaa! ursuleata, sa-ti fie de bine curatenia! Tot asa imi place si mie sa fac, arunc tot ce cred ca nu-mi mai trebuie, da' e munca, nu gluma. Saptamana viitoare incep si eu shmotrul.
raluca2107 spune:
Pupici
pentru cei 2 Craciunei, Luca si Patrick, unul mai scump ca altul 
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
mimonix spune:
Iulia e acasa ! Ma bucur sa aud ca lucrurile sunt pe jumatate rezolvate , bine ca are cine sa-i faca antibioticul ! Si n-a uitat-o nimeni pe Iulia, ca doar ea si Seb de Tuchi tin stindardul
Primii veniti, primii serviti
Ma gandeam doar, ca in spiritul Craciunului , in plin post de curatare de pacate , ai putea sa o aduci pe Iulia acasa , in cuib, cu stindard cu tot
Mie imi pare rau pentru cele intamplate si as vrea sa stii asta
Poate o aduci si pe Ioana
Iote Butucica a revenit la sentimente mai bune
N-am apucat sa vad nicio poza, ma pastrez pentru diseara .
Liana eu cred ca tie viata ti-a pus deoparte ceva special ca sa echilibrezi toate necazurile patimite 
Ursuleata brava pentru curatenie...credeam ca nici tu nu mai apartii ![]()
Alice culmea e ca in familia noastra nimeni nu canta, nu danseaza, nu picteaza...si nici vise d-astea n-am avut, ca de unde nu e...stii tu.Numai ca pe ei (pe copii) ii apuca uneori asa...cum spuneam, au si ei personalitatea lor ..visele lor... si inainte sa cumparam chitara, am adus un prof de muzica sa ne spuna daca are ureche muzicala...si ce sa vezi, surpriza mare
Tin'te bine ca sunt plini de surprize copiii astia ![]()
Puca sa-ti vand un pont...Stamate este de fapt un f bun pediatru, si el tot la Budimex lucreaza...poate reusesti sa-l abordezi in asa fel si sa-i spui si care e problema de fapt...si cum e cu greutatea...profesional e f bun, numai ca e cam ursuz si cam tacut...mie asta nu-mi place si prefer sa stau deoparte.
Stiu ca mai aveam de zis ceva cuiva ...dar am uitat ...revin 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nicol_conte spune:
Naty ma bucur din suflet ca sunteti mai bine si ca ati venit acasa. Mi-e mila tare de Iulia ce pateste ea mititica cu branulele alea..offf, sa dea DD sa treaca mai repede si sa nu mai apara niciodata! Ai idee de la ce a putut sa se infecteze cu E-coli asta nenorocit? Multi pupici tie si mai ales Iuliei
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Am uitat sa zic ca am vizionat si poze haioase cu domnisorul Butucel junior, ce tort buuun...mmmmm
Subscriu la cele spuse de Mimo mai sus de reintoarcerea in cuib a Iuliei si nu numai..
Mami de
luny spune:
ce mai face Mufa
Naty, ma bucur de vestile buna, ca sunteti acasa! sper sa iei in considerare ce a spus Mimo!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aliceionescu Salutare, salutare, vin si eu c-o intrebare |
Sper ca s-o gasi cineva sa te lumineze, ca eu sunt tabula rasa

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nicol_conte spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Sper ca s-o gasi cineva sa te lumineze, ca eu sunt tabula rasa ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Alice poti sa ma contactezi pe mess si iti dau eu un programel. Id-ul e acelasi ca acesta de pe DC
Mami de
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny ce mai face Mufa ![]() |
Pai si in timp ce faci infarct, mai Luny, mai ai timp da imortalizezi momentul?
Mami de