Puiuti de randunici 2008! (154)
Raspunsuri - Pagina 15
underqueen spune:
luny si-al meu tot pomper, doar ca la noi e detasament mic, fara descarcerare si alte alea...plus ca el e la paza garnizoanei, deci nici cu incendii si inundatii n-are treaba ![]()
cami super Mosul tau cel mic!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicol_conte http://video.acasa.ro/view_video/acc4826f3e4b10550880/injuratura-a-la-adi-despot.html ![]() ![]() ![]() Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005) |
la cat de tampita e aia, nici nu putea omu' sa-i raspunda altfel!

au dat filmuletul si Razvan di Dani de dimineata!LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Asta e si mai tare!!!! 

http://www.youtube.com/watch?v=XfMsLfcNAuI&feature=PlayList&p=7F1670086AF0E51F&index=0
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
gbutucica spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2495861720102278510RJLzIw?vhost=good-times
a fost vesel de sf Andrei!
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gbutucica http://good-times.webshots.com/photo/2495861720102278510RJLzIw?vhost=good-times a fost vesel de sf Andrei! Giani .. Mamica de ANDREI ,.... |
ce sarbatorit frumusel am vazuuuut
....si ce par carliontat are
.... iti seamana foarte mult, giani 
Liana, mami de Teo
amira_roxana spune:
hello!
mi-a zis luny sa intru ca are biencuta de pucca infectie cu e-ccoli...
pucca si amira a avut infectie cu ecoli, sfatul meu sincer e sa ii repeti uro la cantacuzino daca poti, e program de la 7.30-9.00 de primire a probelor. si ai grija sa o speli pe biencutza bine si sa fie urina de dimi daca se poate. nu te grabi sa-i dai antibiotic daca nu face febra, si fa-i o eco abdominala la stamate. daca totusi iese din nou infectie, mai bine i-ai face si o cistografie pt linistea ta. dar sincer, repeta uro inainte, ca desi eu am mare incredere in medlife, am o banuiala ca laboratorul lor nu sta f bine cu analizele...daca mai ai ceva intrebari iti trimit nr meu pe private! te pup si multa sanatate biencutei , poate nu e totusi ecoli.
gecko am citit ce a patit bursucelul mic...offf, ii trebuie o bataita lui tati!
va pupic pe toate!
a venit kya cu sanzi la kidex si a trecut pe la mine, e o frumoasa sanzi, merge, se agata de carucior, da din cap in semn de "nu"e o dulceatza de copil, mi s-a facut dor de fii-mea

underqueen spune:
super tari filmulete amandoua! genial Adi Despot 
am vazut si un Andrei frumos si carliontat 
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
natynic spune:
Dragi randunici,
M-am intors astazi cu Iulia acasa din spital. Pana la urma analizele repetate au fost fara dubiu, infectie urinara mare cu E Coli
. Avem de facut antibiotic pe vena inca 6 zile, micuta are branula la piciorus (la mana unde a avut initial s-a jucat si si-a spart vena, i s-a umflat rau tot bratul
, Doamne ajuta sa tina asta cat mai mult si va veni o asistenta acasa sa-i faca injectiile, de 2 ori pe zi. In rest ea e bine, dar inca ff speriata, are accese de plans cumplite, mai ales daca doar te atingi de piciorus, nu mai zic cand i se face injectia
; si cum ma indepartez de ea se sperie ingrozitor. Sa speram ca ii va trece si va uita.
Am intrat ca sa va multumesc din suflet tuturor pentru sustinere, am fost foarte impresionata ca v-ati gandit si nu ati uitat-o pe Iulia, primul nascut dar si cel mai mic puiut de randunica...Din partea ei si a mea multi
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
haios tare Andrei de Giani!! si ce tort frumos, clar i-a placut puiului, l-a pus pe toata fata!1![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
Naty 
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare