Mamici cu 2 pitici

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ufff, pina acum am bricolat la o pelerina pentru Andrei la serbare. Nu stiu ce momente o sa aiba, ca e surpriza, dar ne-a zis sa le facem pelerine albe cu beteala argintie pe margine. Habar n-aveam sa o fac, am facut-o cum m-am priceput, dar a iesit frumusica asa cu beteala, nu se vad marginile cusute de mine

Asta mic s-a prins care e treaba cu lingurita, ca trebuie sa deschida gura cand o vede si gata, scapa usor si repede de ea I-a trebuit trei zile pentru asta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna dimineatza! O pentru toate fetele!Si un WE plin de soare si voie buna!

Gabi, si voi cu pelerina? Si noi Doar ca a noastra este verde, in forma de bradulet. Am si eu de cusut beteala argintie pe ea siinca nu am reusit sa o cos, mai am ziua de luni pentru asa ceva ca marti este serbarea.
Ma bucur ca mezinul a prins figura cu lingurita!

Fetelor Stefan azi noapte a chehalit again, asa uscat, i-am dat humex si nurofen...cam dupa o chestie de acest gen Matei se infunda si ii curge nasul....si din nou o luam de la capat Offf sper sa-i treaca la Stefan si sa reusesc sa-l tin departe de Matei desi imi este cam IMPOSIBIL, numai daca il duc deacasa sau ma cert non stop cu el...

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Ana, sanatate si bebelina mea se lupta cu nasucul infundat/mucos, azi avem a treia zi de nurofen..... sper sa ramana numai cu atata, ii dau oscillo si a trecut f bine de debutul chiar nasol de raceala.

Ei.... iaca Ana face azi 6 luni, nu-mi vine sa cred a crescut frumusel, e vioaie si prietenoasa, si uite ca si suge - n-am crezut ca am sa reusesc cu alaptatul da' a iesit chiar daca avem supliment - cam 100-150 ml pe zi.

M-a lovit nostalgia ca am facut ordine in dulapul de hainutze al copiilor si nu-mi vine sa cred ce au crescut au trecut doar 5 ani de cand eram convinsa ca am sa raman o matusa singuratica, cu 3-4 pisici si uite ca nu-s nici pe departe asa doar matusa insa nici vorba de singuratate sau pisici

Sper sa pun azi niste poze dragutze si sa va invit sa le priviti.
Pana atunci, we placut la toata lumea

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Julax, am reusit sa raman serioasa, dar imi venea sa ii mananc. Am ras cand m-am intors in pat... L-am sunat pe sotul meu care era la munca si i-am povestit :)
Azi dimineata am auzit zgomot la ei in camera pe la 5.30 si cand m-am dus Daria era la Victor in patut, se jucau impreuna. Victor a adormit la loc, insa Daria nu a mai vrut sa doarma. Nu stiu ce sa ii mai fac, pt ca doarme f mult ziua. Se culca la 14-14.30 si abia o trezesc eu pe la 18-19... Daca o trezesc mai devreme, e miertaita si face figuri la orice toata ziua si creierii mei nu prea mai suporta, asa ca prefer sa o las sa doarma, dar vad ca se trezeste prea devreme dimineata... De azi ma risc si nu o mai las sa doarma mai mult de 3 ore.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, fix asa si eu acum 5 ani, faza cu matusa singuratica, mai putin pisicile Nu mai credeam eu ca mai gasesc pe cineva si ma apuc sa fac copii la batranete
Chiar, mai este vreuna din voi cu doi copii mici-mici si la peste 40 de ani?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Gabitzam, pe aici nu stiu dar stiu printre prieteni.
Eu am 33 de trandafiri in buchetul vietii, urmeaza al 34 -lea in curand.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Salut!Cu buna seara de la Bistrita!

Astazi a fost una din zilele acelea rare in care imi vine sa pun copii in sac si sa-i scot la usa...vorba stim noi cui ...
Dar cum au mai trecut, asa a trecut si astazi...in final, dorm amandoi, unul adormit de tati si unul de mami.

Nu mai detaliez ca poate no sa aveti rabdare sa cetiti...oricum tati zice ca eu ar trebui sa cedez...adica cu alte cuvinte io-s lupu in casa asta, sau bau-bau...

Ah si o "noutate"
Bunica, adica strabunica, ne-a dat cu japca si fara drept de refuz pik-up ei cu toate discurile din tinerete...si dupa ce l-am bagat in casa si ne-am tot invartit pe langa el in final l-am dus in dormitor si Stefan asculta incantat povesti inainte sa adoarma, sotul zice ca nu-i trebuie o poveste intreaga si este deja adormit....

Va doresc o noapte linistita!si o duminica placuta.
Maine no sa fiu pe aici ca mi-a promis sotul ca iesim undeva, oriunde, numai sa nu ma mai lase singura cu amandoi sa faca presh din mine

Ne jucam

Mergi la inceput

De o vreme incoace, Stefan pare intr-o lupta contiuna cu mine...si nu stiu cum sa o scot la capat cu el, nu pot ceda de fiecare data si nici nu pot sa-l vad cum sufera. Pe mine ma percepe cumva legata de Matei, adica pe el il percepe asa cumva o parte din mine, nu-l poate vedea inca "separat" Matei este o parte din mine, o parte care nu-l lasa sa ma aiba numai pentru el, nu stiu, pe deoparte nu-i poate face rau ca il iubeste dar pe de alta parte l-ar zmotoci si scarmana la fiecare 5 minute, cand se supara pe mine automat se supara si pe Matei, cand ma iubeste pe mine ma iubeste cu tot cu Matei, asa vede el lucrurile, si probabil Matei se va "dezlipi" de mami atunci cand se va lipi cumva de el, cand vor misuna amandoi unul dupa altul.Pana atunci voi avea ceva munca de adaptare...La cat este de mic are atatea ganduri si framantari si el... offf nu-i usor. Dar este bine cand trece, adica cand trece valul sau rabufneala sau cum si ce o fii...maine o sa avem alt copil mai calm si mai intelegator...

Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fetelor... iar am dat bir cu fugitii... am fost plecati la Atlanta.. sa ne aprovizionam cu bunatati pentru sarbatori.
Abia astept Craciunul.. in ultimii ani ma cam blazasem dar de cand avem fetele parca sunt ca un copil mic: abia astept sarbatorile.... Am facut pomul acu' ceva vreme si de atunci in fiecare zi Sofia imi repeta povestea: avem pom frumos si sosete pentru fiecare cate una, si vine mosul si aduce cadou si neaparat ciocolata.

Crengu scuze pentru intarzierea cu care raspund: la noi se fac aceleasi vaccinuri la 2, 4 si 6 luni: rotavirus - care de fapt se administreaza oral, DTaP, Hib si IPV uite mai bine iti dau un link cu vaccinurile (schema) de aici. Singurul pe care nu l-am facut noi (l-am refuzat de fiecare data si la Sofia si cu Sabina e cel pentru gripa). Uite www.cispimmunize.org/IZSchedule_Childhood.pdf" target="_blank"> aici vaccinurile si schema recomandata de Asociatia americana de pediatrie.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Ne-a terminat vremea asta de afara...numai ploaie, vant si frig. Macar de era numai frigul si era ok...
Noi continuam cu colicii nostrii...aseara de la 20 la 00:30 mai mult intr-un plans a tinut-o.. Bafta mea ca apoi a dormit de la 00:30 la 4:45 si m-am trezit si eu mai "om" de dimineata! Cine credeam ca o sa ajung sa ma bucur ca dorm doar atat... Totusi, ma consider o fericita...cu David ma trezeam din ora in ora si noaptea...
Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile de iarna! Abia astept sa luam pomul de Craciun!!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput