Mamici cu 2 pitici

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Citat:
citat din mesajul lui julax
fetele,voi care alaptati exclusiv,le mai dati ceai bebelusilor?Ca eu ii dau doar san,atat,iar aici parerile sunt impartite,unii medici spun sa-i dau si ceai,altii doar san,ca sanul contine si apa.eu tind sa ii cred pe cei din a doua tabara.Voi?

Si al meu e alaptat exclusiv, de vre-o 2 zile am incercat sa ii dau si un pic de ceai deoarece am exagerat cu regimul si nu i-a ajuns lapticul dar nici o sansa, nu a vrut sa bea deloc, nici daca i-am facut unul cu zahar.
Alvin pe langa san mai bea si ceai. Era obisnuit cu biberonul din spital unde ii dadeau ceva apa indulcita(nu stiu cu ce era indulcita ca am uitat, parca cicalmat) era si canicula cand l-am nascut si probabil pt asta ii dadeau acea apa, imi lasau biberonul in salon si veneau periodic sa verifice daca a baut tot lichidul. Pe Alexander l-am nascut in alta parte asa ca inca nu stie ce e aia biberon.
Totusi sunt bucuroasa ca refuza ceaiul deoarece cu Alvin am avut probleme, a ajuns sa nu mai mance aproape nimic ziua, prefera sa bea ceai si bea fooarte mult, in jur de 3l in 24 de ore asta in conditiile in care il si alaptam. Dr de fam i s-a parut foarte mult si am facut investigatii, suspecta ceva probleme la glanda hipofiza, din fericire e sanatos doar are o preferinta mai mare pt lichide. Inainte sa il dezobisnuim de deget a trebuit sa il dezobisnuim de ceaiuri si sucuri naturale, apa nu bea deloc, dar acum in sfarsit bea apa si in cantitati normale.

Mergi la inceput

Dana, imi pare rau ca nu te simti bine.
In legatura cu picioarele pot sa iti spun ca e normal sa se unfle cu 2-3 saptamani inainte de termen, dar cel mai bine ar fi sa spui medicului.

ana, special pt cafea.

sanziana, am vazut pozele de la botez...felicitari pt flacai in special pt cel proaspat botezat....tare frumos tort a avut pacat ca s-a bucurat mai mult fratiorul de el decat sarbatoritul.
Va doresc casnicie fericita pana la adanci batraneti alaturi de feciorii vostrii.
In legatura cu baiatul cel mare, asa si la noi parca mi-a schimbat cineva ingerasul cu un dracusor, aceleasi probleme le am si eu cu tipete, urlete, dat de pamant, toata ziua s-ar juca cu telefoane, microunde, cafetiere, masini de spalat, etc. Ce e mai rau, are o obsesie cu usile indiferent de care: de la dulap, de la casa, de la magazine, de la frigidere... sta minute in sir si studiaza cum se inchid si cum se deschid....nu mai contenesc cu el si eu imi caut deja fire albe in par, noroc ca sunt blonda si inca nu se vad.

Claudia, felicitari pt baietelul cuminte si in special pt fetita papacioasa, deci ai inceput diversificarea, ma bucur, eu am amanat-o inca un pic desi deja se vede pe Alexander ca e curios si se intreaba ce facem noi cand ne punem toti la masa.

Noi suntem bine, ne chinuim cu crizele de personalitate ale lui Alvin, sper sa ii treaca repede.
Au fost putin raciti saptamana trecuta, nu tare, nici nu au primit tratament de la dr. doar am amanat vaccinul lui Alec de siguranta.
Alexander avea saptamana trecuta 60 cm si 6300 gr, destul de bine.

Mergi la inceput

Fetelor, pt ca am timp acum m-am gandit sa vin cu o propunere si anume: Haideti sa nu ne mai scuzam atat daca nu putem intra sau daca nu putem raspunde la fiecare, doar toate suntem mamici ocupate si stim cum e. Cel putin eu m-am hotarat sa nu ma tot scuz, de multe ori dureaza mult pana scriu atatea scuze si apoi nu apuc sa scriu ce vroiam defapt ca intervine ceva de neamanat. Eu va iubesc pe toate la fel si nu inseamna ca daca nu am zis nimic la una din voi ca am ceva cu acea persoana. De cele mai multe ori citesc si raspund in gand apoi cand am si eu timp sa scriu nu mai stiu daca am scris ceva inainte sau nu, apoi ca sa nu ma repet mai bine nu scriu.
Fiecare stie ce greu e sa scri din urma daca ai lipsit cateva zile. Asa ca eu va anunt sa stiti de ce nu ma mai scuz, va rog sa nu va suparati pe mine sau sa ma credeti vre-o necrescuta dar incerc sa salvez cat mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna seara, mamici si pitici. Sunt chiauna... De bine ce il laudam pe Victor ca doarme toata noaptea, a inceput de 2 nopti sa se trezeasca la 4 si nu mai adoarme decat dupa ce ii dau lapte si dupa ce se joaca vreo ora . Iar Daria tine mortis ca in fiecare dimineata sa fie in picioare la 7... Asa ca eu dorm de la 11 la 4 . O fi de la dinti, ca sta sa iasa unul, desi pana acum nu s-a mai trezit... sper sa isi revina, ca doar nu se obisnuieste acum, la batranete, sa se scoale noaptea .
In rest suntem bine, am fost f incantati de venirea Mosului, mai ales Daria care a primit o casa de marcat cu multe accesorii si e super incantata de ea (si eu ma joc, e f misto).
Cam atat despre noi. Va pupam!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ada_S

Fetelor, pt ca am timp acum m-am gandit sa vin cu o propunere si anume: Haideti sa nu ne mai scuzam atat daca nu putem intra sau daca nu putem raspunde la fiecare, doar toate suntem mamici ocupate si stim cum e. Cel putin eu m-am hotarat sa nu ma tot scuz, de multe ori dureaza mult pana scriu atatea scuze si apoi nu apuc sa scriu ce vroiam defapt ca intervine ceva de neamanat. Eu va iubesc pe toate la fel si nu inseamna ca daca nu am zis nimic la una din voi ca am ceva cu acea persoana. De cele mai multe ori citesc si raspund in gand apoi cand am si eu timp sa scriu nu mai stiu daca am scris ceva inainte sau nu, apoi ca sa nu ma repet mai bine nu scriu.
Fiecare stie ce greu e sa scri din urma daca ai lipsit cateva zile. Asa ca eu va anunt sa stiti de ce nu ma mai scuz, va rog sa nu va suparati pe mine sau sa ma credeti vre-o necrescuta dar incerc sa salvez cat mai mult timp.

Ada, mamica de baietiAlvin Raul (25.06.2006) si Alexander Lucas (25.07.2008)

Ca bine zici!

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

....
OanaRusu, fetita ta este fix cu o saptamana mai mica decat Raducu meu. Eu nici nu m-am prins ca iese dintisorul, doar ca a stat mai mult agatat de tzitzi ultimele nopti, acum imi dau seama de ce.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Offf...nici un semn nu vad pe gingie... dar azi numai dupa funduletzul ei am fost, din nou... si n-a vrut morcovel la pranz, numa' tzitzi...
Partea super e ca a inceput sa se tarasca chiar bine, isi ridica funduletzu' in aer, isi infige degetele de la picioare in paturica, nasu' tot in paturica si se "propulseaza"

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sanziana27

Sambata am facut botezul lui David si am aniversat 5 ani de la starea civila si logodna noastra, a fost asa de frumos, doar in familie si cativa prieteni tare intim si calda atmosfera, incat m-am relaxat si eu dupa o perioada tare lunga de stres.

La multi ani! Sa va traiasca micul crestin
Citat:

Dragos in schimb scoate sufletul din mine si ma face sa-mi schimb culoarea la par...devin carunta inainte de vreme Trece prin criza celor 2 ani: tranteste, arunca, tipa cand plange David, mananca de parca ar fi otravita mancarea.....eu tot studiez cum sa iesim din criza si trece timpul si curand va face 3 ani eu studiind, el tipand si uite asa iesim si scapam de perioada asta!

...
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Asta asa-mi pare de cunoscut..... Paul are perioade bune, apoi iar da in suparari, iar bine apoi inapoi... asta e.... cand e bine nu pot sa cred ce mare e si cat de scump, cand e in "crize" imi vine sa-mi iau lumea in cap insa mai nou ma tine mult in brate, mai ales cand o alaptez pe Ana, si faptul ca putem sta asa toti trei il face fericit

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ada_S

Ada, mamica de baietiAlvin Raul (25.06.2006) si Alexander Lucas (25.07.2008)

Parca mi-ai citit gandurile

Mergi la inceput

Noapte buna si usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata si .. haideti la .. fara scuze
la noi sunt toate alandala: dupe ce abia isi mai revenise Sofia din raceala a facut un fel de eruptie pe piele de m-a bagat in sperieti, asa ca azi am fost la medic si se pare ca o sa fie ok, e ceva viral dar nu e grav. Intre timp incerc sa fac si cumparaturi de mos si inca o suta de lucruri..ufff vreu o asistenta si o bucatareasa, o menajera si.. un sofer.. se poate?
Probleme cu degetul in gura cam avem si noi mai nou, pana acum vreo cateva saptamani eram ok, acum Sofia a luat prostul obicei de a-si roade unghiile si daca ii atrag atentia il scoate dar apoi ca variatie il baga in nas.. - sper sa treaca de faza asta curand ca ma enerveaza tare mult. deocamdata incerc cat se poate sa o ignor.

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput