Aspirante optimiste > 20 (373)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna fetele, am vorbit cu medicul si nu a vrut sa-mi ia sange, mi-a zis ca luni daca nu vin uratii! mi-a zis ca daca nu vin pana luni e bebe, chiar daca testul a fost negativ azi!
Cred ca e mai bine sa astept, cum a zis si doctorul, sa nu-mi fac sperante ca uratii pot veni in orice clipa si atunci o sa fiu dezamagita tare!
Mi-a zis sa nu-mi mai fac nici teste pana duminica , luni!

Mergi la inceput

Dar eu oricum imi iau temperatura in fiecare zi poate sta sus!
Mona imi pare rau pentru z1!
Am uitat , ce lungime are CM-ul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Dar eu oricum imi iau temperatura in fiecare zi poate sta sus!
Mona imi pare rau pentru z1!
Am uitat , ce lungime are CM-ul tau?

ticker-ul e bun, vad ca in ultimele 3 luni a fost de 32 zile
Doamne ajuta sa-ti ramana asa TB

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Moni imi pare rau pentru Z1

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

multumesc fetelor oricum nu ma asteptam sa se fi prins ceva luna asta asa ca nu-s prea dezamagita

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

dezamagirea mea e ca am vb cu sefa de transfer si nu mi s-a acceptat si nu stiu cum voi face, cred ca voi incepe sa trimit cv-uri

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Luna trecuta inseamna ca noi am avut z1 impreuna!
Bubu ai reusit sa mai tai o tigare?
Ralu ti-ai gasit ceasul?

Mergi la inceput

Mona !
Imi pare rau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utica spune:

Buna fetelor!
Sa ma prezint mai intai: incerc din 2006 sa raman insarcinata. Am reusit in dec 2006 sa raman, dar in ianuarie 2007 am pierdut sarcina. De atunci am incercat din rasputeri...dar pana acum fara rezultate.Am facut stimulare ovariana cu clostibegyt. Luna aceasta dupa stimulare in ziua a 15 am facut punctie ovariana pt a-mi declansa ovulatia si din ziua urmatoare ovulatiei timp de 10 zile am luat duphaston cate o jumatate de pastila pe zi. Astazi sunt in ziua 17 de la ovulatie si inca nu mi-a venit cm. Am facut 2 teste de sarcina, dar au iesit negative. Probabil ca stiti cat este de greu sa ai rabdare sa vezi ce anume se va intampla. Daca credeti ca ati trecut prin ceva similar...va rog sa-mi spuneti parerea voastra. As putea oare sa fiu insarcinata?
Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargarita_25 spune:

La voi incercam sa ajund, raportez si eu Z39, TB 37( dar o iau numai din Z21, ca pana atunci o luasem aiurea pe zi,pana in Z32a stat~36,7 din Z32 sta numai la 37) am 2 clear blue negative(Z34 si Z38 si nu scrie la astea sensibilitatea, si un P.... nu mai stiu cum azi - sens la el 2o IU/ml urina,????), normal avean CM 29-32 zile, si de 2 ori la 34 (dar ma durea burta rau inainte)in ultimul an de cand incerc "natural"sa se intample

Mergi la inceput