Aspirante optimiste > 20 (373)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

rallu da, la Ranga ma duc!

vreau un control si sa imi spuna cu duphastonul sa vad daca zice ca si endocrinoloaga..si sa-i zic ca din ianuarie la monitorizare cu mine

boticutz ca sa ai ciclu regulat dna doctor mi-a zis sa iau din ziua 16-25 3 /zi(mie mi se pare cam multe pe zi). Dar acum asteptam pentru analize. Daca ai intarziere du-te doctor si fa-ti un consult si pe urma ia duphaston daca e totul in regula pe acolo si e dereglare hormonala(ca la mine)

dana trebuie sa iau ca pe urma vine Craciunul si revelionul si nu mai am cum sa fac aceste analize. A zis dna doctor ca pot lua, asa ca o s-o ascult. nu am ce face...

my somebody....

oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

mersi lala. mai stau cateva zile si ma programez. poate vine intre timp ca nu mai am niciun chef de doctori..

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Boticutz naspa cu PCOSsi eu am. Este o boala foarte grava cu care trebuie sa ne luptam. Dar asta este. Poate intr-o zi ne vom tine si noi Bebeii in brate. Stii ca nu trebuie sa ai intarzieri de CM mai ales cand suferi de aceasta boala. Sfatul meu este sa mergi la Dr. sa iti dea ceva. Eu prin vara am stat cam 3 luni fara CM , apoi am luat Duphaston si am fost la medic. Mi-am primit o mustruluiala de zile mari.
Pupici multi!!!

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

multumesc dana stii ce ma ingrijoreaza cel mai tare? ultimul testosteron liber facut e ff mare. ginecoloaga zice ca nu-i nimic, la endocrino n-am mai fost ca am facut reclamatie medicului pentru neprezentare la programari de 4 ori la rand, doua luni de zile . ai idee ce implicatii ar putea avea asupra ovulatiei si sarcinii?

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Nu prea stiu, dar nu este bine sa ai testosteronul mare.
Vezi ca ti-am trimis un PM

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

fetele

Carmen hai mai repede cu analiza de sange ca stau ca pe jar

fetele pe mine azi m-au apucat greturile ... nu sunt puternice dar ma incearca ... as manca ceva dar daca deschid frigiderul mi se face greata ...

mi-am luat totusi sa pap ceva sa vad cum reactionez dupa ca deja inghit cu noduri ...

6+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Buna Bubu

Vreau si eu sa fiu
Bb hai la mama!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Dana

6+

zmeurica mea

www.flickr.com/photos/thea_g/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele
FELICITARI!! pt fetele care au primit vestea cea mare ca vine bebele ..le doresc sarcina usoara si frumoasa fara prea multe greturi si aveti multa grija de voi!

Anca..
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Miha FELICITARI!!! Sa dea DD sa ai o sarcina usoara si la termen s bebe sanatos
Carmen
eu declar z1

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput