Aspirante optimiste > 20 (373)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amber_onyx spune:

da carmen, eu sunt sigura ca esti...dar ia-ti alt test, sau da fuga pt o analiza de sange.
confirm si eu ca am auzit numai lucruri nasoale despre clear blue.
ai auzit ce a zis si andreea de faza luteala...si tu ai tot temp crescuta...deci io zic ca e bebeeeee

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png

viitoare de ,deocamdata visand la statutul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

carmen daca ne ajuta vremea, plecam pe 28 decembrie dar stam doar juma de zi in budapesta pt ca noi am mai vazut-o. Eu ma gandeam sa-ti iau surechek de folosit pt la anu` si sa ne vedem. Ce zici de idee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

rallu, ce mai face zmeurica?

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

O idee buna Ane!
Andreea
Fete daca si maine am temperatura crescuta ma duc sa-mi ia sange!
Imi aduc aminte ca data trecuta cand am ramas mi s-a pozitivizat dupa o saptamana de intarziere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ralu, asa e ...Zmeurica?
Ce s-a mai intamplat cu a doua zmeurica?
S-a eliminat sau creste?
Stiu ca trebuia sa vezi evolutia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Neatza fetele !

Iau si eu o cafeluta ca tare adormita sunt azi…

Carmen, noi suntem langa tine indiferent de rezultat.
Important este ca inca nu ti-a venit, asa ca mai sunt sanse… eu raman oricum la parerea ca esti gravi.

http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

carmen! huoo clear blue! baga alt test sau intr-adevar cel mai bun ar fi sa iti iei sange!

io azi ma duc la ginecolog si incep cred sa iau duphaston...sunt destul de happy!

my somebody....

oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">incepem lupta cu kg..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Doula ai un serviciu frumos, sa ai tot timpul grija de garvidele si de bebei. Dar totusi cred ca uneori este putin greu pt tine sa fi inconjurata de si de .
Carmen si eu cred ca esti gravi. Prea multe concidente. Cel mai sigur ar fi o analiza a sangelui. La tine incat timp ti-ar da rezultatul?

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

carmen pastram legatura. Daca o sa mai ai nevoie de surecheck la anu` (sun semne ca nu ai mai avea nevoie ) eu sunt dispusa sa cumpar cate vrei si sa ti le dau. Faptul ca nu te dor sanii nu ar trebui sa te ingrijoreze...cred ca anca dragomanmi-a spus ca pe ea au apucat-o durerile de sani la 0 saptamana dupa ce i-a iesit testul pozitiv.

rallu a zis ca e ocupata azi si ca o sa intre mai rar..

lala ma bucur pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

lala, sa ne zici si noua, te rog, cum iei duphaston. de obicei dupa cate zile de intarziere se da?

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput