Aspirante optimiste > 20 (373)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Carmen mlasa-l naiba de ClearBlue ca ala se pozitiveaza ingrozitor de greu, chiar si la o saptamana de intarziere.
Eu eram gravida si nu s-a pozitivat si la fel a patit si Anca Dragoman.
Dintre toate testele de pe piata tu tocmai pe asta l-ai ales?
Ia mama si tu un SureCheck ca e si cumsecade si se pozitiveaza cand trebuie si e si sigur.
Mie mi s-a pozitivat intai o Barza cu 4 zile inainte de UM (deh, asta aveam in casa), la fel o barza pozitiva cu 3 zile inainte de UM si apoi 2 SureCheckuri unul cu 1 zi inainte si altul chiar in ziua respectiva (trebuia sa ma duc la doctor si varsasem cafeaua pe primul asa ca n-aveam ce-i arata).
ClearBlue nu s-a pozitivat niciodata, ca sa nu mai spun ca fata de celelalte care aveau o linie de control bine pronuntata asta de abia avea o linie lesinata.

Concluzia e .... cumpara orice altceva si mai fa o data.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica9+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Amber iti mai dau si eu o cafea

Mergi la inceput

Stiu Ralu, dar problema e ca aici se vand astea in magazine, iar celelalte sunt benzi, asa ca ieri cand am fost la magazin am luat asa ca doar asa aveau!
Ei nu au sure check si nici barza
O sa iau si benzi daca nu scade temperatura maine si o sa intreb medicul poate imi ia sange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

carmen, . mai ai cumva vreun ambalaj de la clear blue sa te uiti sa vezi de la ce nivel detecteaza bhcg? m-am uitat la mine pe un sure check si scrie a nivelul la care detecteaza e 25mIU. am gasit pe net ca clear blue are 50mIU. Pentru saptamana in care esti nivelul ar trebui sa fie undeva in intervalul 5-426 (http://miscarriage.about.com/od/checkinghcglevels/f/normalhcg.htm)adica sunt sanse sa nu ai suficient hormon in corp asa incat sa fie detectat de clear blue.

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

carmen si eu sunt pro surechek. Dar sunt anti barza. Eu am incercat 8 luni sa raman insarcinata, timp in care facea doar barza si de fiecare data imi aparea o linie roz. Cand am ramas insarcinata aveam 5 saptamani si barza tot o linie roz imi arata iar surechek era cat se poate de pozitiv. Eu nu recomand barza ci doar surechek. Dar cum de nu-l gasesti, ca doar stai in bucuresti..... pana si eu il gasesc aici in buzau, ce-i drept la o singura farmacie

Mergi la inceput

Eu stau in Budapesta si aici sunt fani clear blue care si costa 7 euro !
O sa ma uit pe ambalaj, dar ce mai bine e sa ma linistesc ca sunt tare stresata cu povestea asta, azi m-am trezit la 7 cu gandul la TB si la 7 era 36,9 ca o iau de obicei la 8 asa ca m-am culcat la loc ca sa o iau si la 8 si am ajuns sa nu ma mai gandesc la altceva!
Azi voi face o vizita in farmacii sa caut alte teste!

Mergi la inceput

Fete dragi va multumesc ca sunteti alaturi!
Haideti sa nu ne mai gandim la asta!
Voi ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

carmen eu ajung in budapesta la sf lui decembrie....

Mergi la inceput

Ane Marie vii de revelion?
Cat stai?
Eu s-ar putea sa merg in nordul Spaniei dar inca nu ne-am decis!
Poate bem o cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

neatza fetelor. Iau si eu o cafeluta. Eu nu prea beau cafea doar asa din cand in cand ca sa imi fac pofta ca tare imi place. Asa ca azi m-ati convins si am cafeluta langa mine. E asa cu spuma ca la capuccino.... Daca mai vrea cineva am suficienta

Carmen iubita . Sa ai o zi minunata.

De fapt o zi minunata si insorita la toate, aspirante optimiste si gravidute iubite.

Eu ma pregatesc sa ma duc la clientuta cu bebe. Deja mi s-a facut dor de el.
Parca titi ma intreba-se ce fac eu cu mamica si cu bebele. Deci.....o ajut de fapt la toate cu bebe: baita, alaptat, masaj (si pt bebe si pt mamica). Si cel mai important o las sa doarma cateva ore ca nu reuseste sa doarma noaptea de loc. Stiti ajutorul pe care fiecare proaspata mamica (mamica infricosata ca nu stie ce sa faca cu chestia aia mica a iei) il merita.

Andreea

Mergi la inceput