Aspirante optimiste > 20 (373)
Raspunsuri - Pagina 17
cami30 spune:
Fetelor am si o o rugaminte mare la voi. Sunt membra a comunitatii desprecopii cu incercari repetate si un esec in fiv. Eu personal am renuntat la lupta dar pentru a reusi sa trec peste aspectul psihologic incerc sa fac altceva pentru mine si pentru ceilalti. Asa ca fac un masterat in comunicare si m-am gandit la o lucrare pe tema impactului pe care infertilitatea il are asupra femeilor, cuplurilor si societatii si cum infertilitatea devine incet incet "minoritatea cea tacuta" asa cum am gasit-o numita intr-un articol.
Asadar am construit un chestioar cu intrebari care sa ma ajute sa-mi construiesc cazul si sa fac studiul pentru examen. Am uploadat chestionarul pe internet si pentru cine doreste sa participe, sa mi-l trimita la motanas2@yahoo.com. Nu am nevoie de nume ci doar de raspunsuri sincere.
http://rapidshare.com/files/170421583/chestionar_infertilitate.doc.html ( l-am corectat )
Nu uitati sa treceti pe chestionar varsta!
Va multumesc din suflet!!
cami
CarmenAlbu spune:
Anca am avut asa in ultimele 5 zile 36,9,37,36,9,37,37 azi
O iau de cateva luni , inainte de rusi u o zi scadea la 36,3,4... Poate s-a stricat termometrul!
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
lalala13 spune:
ancooo..cam rar dai pe aici!
anca pargel este o cantareata de muzica jazz indeosebi, in ultimul an am inceput eu una sa aud de ea. dar de ce spui a fost, Carmen???
potae nue menstra totusi...mai asteapta o zi sa vezi daca este menstra in toata regula
amber...tu...nu ai chef????
woooaaaww
Ce frumos ar fi in decembrie sa fie muuulte teste pozitive!
Rallu cand te duci la Ranga? Ai reusit sa dai de ea?
puuupici fetelor
my somebody.... 
oare luna asta?-still counting...
www.tickercentral.com/view/a367/2.png" target="_blank">
incepem lupta cu kg..
unboticutz spune:
gata, am schimbat si eu tickerul, Z1.
eu anul asta nu mai verific si urmaresc nimic, vreau sa ma bucur de sarbatori. in februarie ma asteapta medicul la stimulare, pana atunci nu mai vreau sa stiu nimic.
anca, de ce ai lesinat?!?
sa nu-i uitam!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary anca vorbesti serios: ai lesinat si te-ai lovit de calorifer? |
da

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
doula spune:
In legatura cu testele de ovulatie eu nu prea am incredere in ele. In primul rand nu indica fix ziua ovulatie. Ovulatia poate avea loc la 24-48 ore de la test pozitiv. Poti avea test pozitiv si 2-3 zile la rand, deci e important sa faci test si dupa ce ai avut unul pozitiv, pana ce iti este negativ. Daca ai baut ceva mai mult ca de obicei in ziua cu testul atunci testul poate iesi negativ cand de fapt nu ar trebui. Si nu in ultimul rand, test pozitiv nu indica ovulatia, ci doar ca hormonul LH este in cantitati maxime. Ovul poate sa nu se desprinda din folicul. Si fetele cu PCOS nu ar trebui sa fol testele de ovulatie ca ele au tot timpul LH marit....deci.....
Eu ca intotdeauna recomand verificarea mucusului si TB. Si daca nu vreti sa va luati TB toata luna, puteti sa incepeti de la aparitia mucusului fertil pana ce TB este mare trei-patru zile consecutive. Ca de fapt TB-ul este singurul din semnele de fertilitate care arata ca ati ovulat.....
Mamaaaaa dar cat am scris
Andreea
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Anca am avut asa in ultimele 5 zile 36,9,37,36,9,37,37 azi O iau de cateva luni , inainte de rusi u o zi scadea la 36,3,4... Poate s-a stricat termometrul! http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png |
ceva nu e bine,trebuia sa scada sau poate nu e CM.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
anne`mary spune:
fetelor vreau si eu ticker .... cine ma ajuta si pe mine? :)
anca ti-am citit a 2-a oara povesea nasterii si am vazut iar pozele...ce fetita frumoasa ai.
Nu te ingrijoreaza faptul ca ai lesinat?

.