Aspirante optimiste > 20 (373)
Raspunsuri - Pagina 16
doula spune:
Amber am ovulat in aceeasi data
. Deci asteptam impreuna. Si da se poate sa nu fie ovulatie cu toate ca este mucusul si cervixul specifice ovulatiei. Dar nu ai nici un motiv sa te gandesti la o astfel de posibilitate. Acum trebuie sa avem rabdare
si saptamana viitoare vedem ce si cum.
Eu cand am inceput si noi cu bebe mi-am luat un set de 20 de teste de sarcina (benzi) ca asa erau fffffff ieftine. Asa ca ma invart acum pe langa ele si incerc sa ma conving sa nu pun mana pe unul....
Andreea
gargarita_25 spune:
mersi Andreea sa de Bunul D-zeu la toate,
Daca mai citesc putin iar ma autoconving ca sunt
mare parte din simptome le am in fiecare luna (create bineinteles) si nu suficient de puternice pt a fi luate in seama
acum se adauga si oboseala reala " caci barbatelul meu nu poate sa doarma noaptea , doarme ziua din cauza durerilor si stresului in asteptarea rezultatului unei biopsii, prof. dr. spunand ca nu pare a fi rea, dech toate relele ni se intampla noua
Cu toate ca pare dramatic suntem foarte optimisti ne gandim numai la asteptarea frumoasa sa fie BB,
CarmenAlbu spune:
Fete va amintiti ca v-am zis ca azi dimineata aveam TB 37?
Ei bine tocmai mi-am facut un dus si la verificare am gasit sange rosu! Deci declar z1
Nici nu sunt trista nici bucuroasa!
Cred ca realmente nu ma asteptam sa fiu gravi! Se poate si Z1 cu TB 37! Azi am demonstrat eu!
http://tt.lilypie.com/Kkxdp1.png
anne`mary spune:
carmen esti sigura ca e prima zi? Si eu am avut zilele trecute niste scurgeri rozalii pe care dr le-a pus pe seama anexitei, iar ,insarcinata fiind, poti avea sangerari maronii.
adiutza spune:
eu am folosit testele de ovulatie Femina.
au fost ok, adica mi-au indicat exact cand a fost ovulatia... dar tot degeaba...
http://tt.lilypie.com/ab3Dp2.png
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...
ancadragoman spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary anca ce faci? Ce ma bucur sa te vad. De ce intri asa rar? |
Am f mult de lucru ca suntem la sf de an si toata lumea vrea proiectul.
Pot sa zic ca sunt bine,adica am un ditamai cucuiul in frunte ca am lesinat si am dat cu capul de calorifer
Carmen zilele trecute cat a fost temp?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

anca ce faci? Ce ma bucur sa te vad. De ce intri asa rar?