Clubul nevestelor de pescari

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

neatza!
de petrecut? acasa cu familionul, am mincat, am baut, ne-am mutat de pe un pat pe altul, ne-am bulgarit putin afara, am si inghetat(la un mom dat erau -9 grade afara).
si, desigur, acum de dimineata a plecat pescarul la pescutit, si nu sunt afara decit -9 grade, ceea ce pt timisoara este ger naprasnic
una peste alta, a fost frumos tare, copiii s-au bucurat de tot, au fost super incintati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

mda,aproximativ cam asta am facut si noi...da' s-a dus si azi la pescuit si is cam morocanoasa...la 4 s-a trezit azi dimineata de-ar prinde cum ma gandesc eu ...

Mergi la inceput

ooo, inseamna ca al meu a fost lenes. la 7.30 s-a sculat si la 8 a plecat, plus care de facut drum de 2 ore si jumatate. dar pt pescuit ce nu se face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

mno,a fost doua zile la pescuit si a prins tot mrene si scobari cred,faini si multi am ce da la toata lumea iara... acuma se roaga sa nu fie asa frig saptamana asta ca sa poata merge iar vineri si sambata da nu cred ca i se arata ca-i un frig afaraaaaa brrrrrrrrr acuma cica ii trebuie nush ce ghete speciale,ca o vazut el la nu-stiu-ce magazin om mai vedea...

Mergi la inceput

fetele neveste de pescar, va doresc sa aveti un an nou fericit, multa sanatate si numai bucurii! LA MULTI ANI!
si "Fir intins" pt domnii pescari, tot anul 2009!

Mergi la inceput