neatza!
de petrecut? acasa cu familionul, am mincat, am baut, ne-am mutat de pe un pat pe altul, ne-am bulgarit putin afara, am si inghetat(la un mom dat erau -9 grade afara).
si, desigur, acum de dimineata a plecat pescarul la pescutit, si nu sunt afara decit -9 grade, ceea ce pt timisoara este ger naprasnic![]()
una peste alta, a fost frumos tare, copiii s-au bucurat de tot, au fost super incintati.
mda,aproximativ cam asta am facut si noi...da' s-a dus si azi la pescuit si is cam morocanoasa...la 4 s-a trezit azi dimineata
de-ar prinde cum ma gandesc eu ... ![]()
ooo, inseamna ca al meu a fost lenes![]()
![]()
. la 7.30 s-a sculat si la 8 a plecat, plus care de facut drum de 2 ore si jumatate. dar pt pescuit ce nu se face![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mno,a fost doua zile la pescuit si a prins tot mrene si scobari cred,faini si multi ![]()
![]()
am ce da la toata lumea iara... acuma se roaga sa nu fie asa frig saptamana asta ca sa poata merge iar vineri si sambata
da nu cred ca i se arata ca-i un frig afaraaaaa brrrrrrrrr

acuma cica ii trebuie nush ce ghete speciale,ca o vazut el la nu-stiu-ce magazin 

om mai vedea...
fetele neveste de pescar, va doresc sa aveti un an nou fericit, multa sanatate si numai bucurii! LA MULTI ANI!
si "Fir intins" pt domnii pescari, tot anul 2009!![]()