in zilele proaste aveti chef de sex/amor?
Raspunsuri - Pagina 7
Zina spune:
Sotul sforaie atat de ingrozitor incat nu pot dormi in acelasi pat cu el. Asa ca, salut sex, amor ce-o fi....mai des. La noi e mai rarut (din pacate).
Oare cat rezista doi oameni sa faca sex in fiecare zi? Cat poate dura aceasta practica? (saptamani, luni ani?????? ). Nu ca nu mi-ar place, dar parca una mie mi se pare cam nerealizabil.
Pentru cei care o fac, sa-mi spuna si mie "reteta".
tyaa spune:
Nici in zilele bune nu am chef, dar in cele proaste
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
Ancuta-Maria spune:
DA, probabil ca "secretul" este ca noi inca nu avem bebe, din pacate. Si nici nu ne certam. De cand sunt impreuna cu el imi amintesc de o singura discutie mai... aprinsa. Atat. Si oboseala nu ne invinge... cheful. Avem amandoi un apetit... . Probabil va fi altfel cand apar copiii... Insa pana atunci...
hannen spune:
Ancuta,ai dreptate!Toata treaba-i ca nu aveti bb
Asa eram si noi cind eram fara obligatii.Acum hm,de-ar fi dupa el ,de citeva ori pe zi(zilnic ,bineinteles) ar fi ideal.
Ei,asta nu se poate taica!tre sa ne mai si hodinim ciolanele
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
doinabita spune:
Fetelor, pofta vine mancand!!!numai ca acum e in post si deci....pauza pubicitara!!!Va conformati?la post?
Doina Bita
MadameBovary spune:
Eu nu m-am conformat nici cu mancarea, d-apoi cu sexul ... sunt mai pacatoasa asa de felul meu!
Treaba asta cu sexul zilnic cred ca e misto o perioada. Adica na, depinde de parteneri cat de bine se inteleg si se simt impreuna in pat ca daca o faci zilnic la fel, nu stiu cat te poate tine entuziasmul. Chiar daca la noi se intampla mai rar din diverse motive (fara casatorie, fara bebe), tot mai bagam ceva picanterii din cand in cand ca mi se pare ca altfel ne-am plafona, facand mereu aceleasi lucruri in aceleasi locuri
I never fake ... sarcasm
pepene spune:
wow!
sincer, chiar nu mi-am inchipuit ca sunt cupluri care fac asta in fiecare zi, mereu (adica nu in vacanta, etc ).
urmeaza o alta intrebare sincera ( si poate tot naiva)...cand mai aveti timp si de altceva? ca eu sincer decat sa dorm 6-7 ore pe noapte, prefer sex mai rar. fara o medie de 7-8 ore nu mai am nici un chef de nimic...
Deus spune:
pepene : daca ai barbatul potrivit vei face si sex, vei si dormi, vei face de toate ca o super women. Cand nu-i omul potrivit nu te strofoci pt nimic si spui lasa ca azi dorm dar o facem maine etc.
Androix spune:
Da ce-ti inchipui tu ca cuplurile care o fac zilnic au numai partide d-alea de ore in sir in fiecare zi? Nu, mai au si cate una mica, asa "repede ca maine ne trezim devreme"
Deus, tu faci misto de "sportivi"? urit...
Si cum imi place mie sa zic: gasesc mai importanta calitatea decat cantitatea. Decat 5 orgasme mediocre in 5 zile banale, mai bine unul beton o data la 5 zile
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
Deus spune:
ANDROIX
De lucruri sfinte nu indraznesc sa rad :)
Mi-e dor si mie de anii in care singura grija mi-era sa sug burta :) dar iubesc anii astia in care am un copil perfect/superb/sufletul meu, un sot bun care-mi rabda orice, catel , pisica, acvarii si 5 kg in plus :)