in zilele proaste aveti chef de sex/amor?
Raspunsuri - Pagina 6
Ortansa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay (eu ma mir ce fac cu ele, era unu cat mana mea, pana la cot)... oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
mai,poate era vreo proteza ceva ce-ai vazut tu.sigur e de scarpinat ...in nas.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
kay spune:
mai, nu stiu sa iti spun sigur-sigur, dar era prea gros sa intre in nas... cand zic cat mana mea pana la cot, I mean mana mea ga lungime si grosime... deci, poate era ceva dinozaur de se scarpina in nas cu asa ceva
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
Apropo de ce zicea Kay: fiecare femeie cu ... nevoile ei . Or fi fost facute si ele pentru cineva, nu?
Kay, ma mir ca dupa ce zi ai avut mai poti si sa te mai gandesti la sex... eu cred ca dormeam de mult, el sa vina sa faca ce vrea, ca tot somnul e mai bun uneori ... la mine el e ala obosit de regula, ca are o mie de chestii pe cap zilnic, da' il corup cateodata si iese misto chiar si la oboseala... cu toate ca ma gandesc ca daca am fi amandoi rupti, nu stiu ce am mai reusi sa incropim
I never fake ... sarcasm
Deus spune:
In seara asta nici de sta in cap nu vede ceva ! cateodata asa de tare ma enerveaza de-mi vine sa ma urc pe pereti.
pepene spune:
Scuzati naivitatea intrebarii poate, dar chiar ma macina curiozitatea
Exista cupluri care fac sex in FIECARE seara?
Ancuta-Maria spune:
pepene, deocamdata, da... Daca nu e seara e dimineata...
Exceptand anumite zile...
doinabita spune:
Sunteti mortale fetelor!!!mai ales : vibratorul pana...la cot...proteza de scarpinat
Doina Bita
ni-na spune:
Guestusm-ai prins,doar sotu fu prin ograda mea..................insa greu mai trecu de poarta............
Bebe Beca spune:
Felicitari celor care fac sex in fiecare seara... Asta da performanta. Dar oare ce conditii ar trebui indeplinite pentru a se realiza acest lucru? Ceva sfaturi?
Ioana 20+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Deus spune:
pt Bebe Beca:
copii la bunici sotul in delegatie si amantul liber :)
Cand eram prieteni si noi o faceam de 5 ori pe zi, dupa nastere si cand intervin problemele sau obisnuinta este putin probabil sa o faci zilnic. Poate o faci trei zile la rand, dupa, o pauza si tot asa.
Oricum daca cineva dupa cativa ani de casatorie o face zilnic bravo ! dar m-as mira.