LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

La multi ani, anutza-dragutza, satatae si numai bucurii. Otilico, facusi ce facusi si le-ai nascut pe amandoua atat de aproape una de alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

Revelionul s-ar putea in Grecia....noi doi porumbei, sper sa venim 3 de acolo.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Tinem pumnii .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

[redLA MULTI ANI PT ANA NORVEGIANA!!!SA CREASCA MARE SI FRUMOASA SI SA LE IUBEASCA PE MAMI SI PE BB ELISA!][/red]

Noi am avut azi serbarea,copii frumosi si isteti,au primit cadouri dela Mos pt ca au fost cuminti.In we pun poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Inca o data:

LA MULTI ANI ANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ANA

Sanatate, fericire si numai bucurii!!!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI ANA!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Neata!
Sa va spun ce ne-a speriat Ana nazdravana de ziua ei. Noi eram in living ocupati cu instalarea unui TV si Ana a fost prin dormitor si i-a tras Elisei plapumioara peste cap . Am mers in verificare si m-au trezut toate emotiile cand am vazut isprava, m-am repezit si am tras-o de pe ea. Ce inseamna putina neatentie . Ana a zis ca bb avea ochii deschisi si ea nu vroia sa o vada pe ea ce face.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare, am citit de Ana , mami sigur a iewrtat-o ca ea nu stia ca e periculos, intr-adevar atentie multa la fratiori, surioare ca nici nu -ti trece prin cap ce inventivi sunt! Ma, dar nici nu poti sa ii urmaresti non-stop....bine ca ai actionat repede.

Eu azi am o zi f agitata cu o mie de drumuri de facut, jum le-am terminat si deja sunt epuizata. Paul ia azi vacanta si cred ca toti copiii de la gradi, nu?

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Gata si cu drumurile. Am ochit in Auchan un covoras pentru Paul foarte frumusel, maine dimineata mergem cu tati sa il luam. Sper sa il mai gasim, era o aglomeratie de nedescris.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Nimeni pe aici.
Andreea, e frumos tare, sunt indragostita de bb iar in plus am asi 2 ajutoare.

Pozele noastre

Mergi la inceput