LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 20
try spune:
La multi ani, anutza-dragutza, satatae si numai bucurii. Otilico, facusi ce facusi si le-ai nascut pe amandoua atat de aproape una de alta.
Otiliav spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui onitza Revelionul s-ar putea in Grecia....noi doi porumbei, sper sa venim 3 de acolo. Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Tinem pumnii
.Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
diana2004 spune:
[redLA MULTI ANI PT ANA NORVEGIANA!!!SA CREASCA MARE SI FRUMOASA SI SA LE IUBEASCA PE MAMI SI PE BB ELISA!][/red]
Noi am avut azi serbarea,copii frumosi si isteti,au primit cadouri dela Mos pt ca au fost cuminti.In we pun poze.
FELIS spune:

ANA

Sanatate, fericire si numai bucurii!!!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI ANA! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Otiliav spune:
Neata!
Sa va spun ce ne-a speriat Ana nazdravana de ziua ei. Noi eram in living ocupati cu instalarea unui TV si Ana a fost prin dormitor si i-a tras Elisei plapumioara peste cap
. Am mers in verificare si m-au trezut toate emotiile cand am vazut isprava, m-am repezit si am tras-o de pe ea. Ce inseamna putina neatentie
. Ana a zis ca bb avea ochii deschisi si ea nu vroia sa o vada pe ea ce face.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
onitza spune:
Salutare, am citit de Ana
, mami sigur a iewrtat-o ca ea nu stia ca e periculos, intr-adevar atentie multa la fratiori, surioare ca nici nu -ti trece prin cap ce inventivi sunt!
Ma, dar nici nu poti sa ii urmaresti non-stop....bine ca ai actionat repede. 
Eu azi am o zi f agitata cu o mie de drumuri de facut, jum le-am terminat si deja sunt epuizata. Paul ia azi vacanta si cred ca toti copiii de la gradi, nu?
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Gata si cu drumurile. Am ochit in Auchan un covoras pentru Paul foarte frumusel, maine dimineata mergem cu tati sa il luam. Sper sa il mai gasim, era o aglomeratie de nedescris. 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
Nimeni pe aici.
Andreea, e frumos tare, sunt indragostita de bb iar in plus am asi 2 ajutoare.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre