LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 19
onitza spune:
Bravo Diana!!!!! Esti o fetita foarte isteata si pui mult suflet in ceea ce faci, in rolurile pe care le=ai avut de interpretat!!!!
Bravo si lui mami care te sustine 100% si iti este o foarte buna prietena!
MIhaela, esti grozava!!!!! 
Despre lectiile demonstrative engleza, respectiv dans, pot spune ca mi=a placut, se ocupa don'soarele profesoare de ei, s-a vazut ca sunt lucrati copiii; la engleza a cantat Paul toate colindele, insa la dansuri s-a emotionat asa de tare ca la inceput nu stia pe cine sa fie mai intai cu ochii, daca pe doamna sau pe mami, i-au dat lacrimile ca vedea ca se pierde si ramane in urma cu miscarile, la inceput eram serioasa si ii spuneam sa danseze, dar apoi cand am vazut ca e si mai timorat, am zambit, l-am incurajat cu "bravo" si "foarte bine" reusind astfel sa il scot din starea aia.
Apoi si-a dat drumul si n-au mai fost probleme, chiar mi-a placut cum a dansat. Am vorbit si cu profesoara de dans, a zis ca ii place cum lucreaza cu Paul, ca il atrage ceva la el, ca e receptiv si atent la ore.
L-am pupacit dupa ce am vorbit cu doamna de l=am albit, m=am bucurat sa aud ca e cumintel. POze am putine de tot, am preferat sa filmez. ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
monica-elizabet spune:
pe toate sa aveti spor la pregatiri pentru Craciun
LA MULTI ANI!
Anutza
sa cresti mare si sanatoasa 

try, multumim mult
si sanatate multa, sper sa va punem ceva poze de-acasa, daca nu noi atunci fetele pe care o sa le intalnim ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
ioanaradu spune:
buna fetele!
vin la voi cu o rugaminte.
noi am cumparat din exces de zel 2 proiectoare disney. daca sunteti interesate, va rog sa ma contactati. are si 3 role incluse.
www.librarie.net/jucarii/102426/Proiector-Disney-Carte-si-rola-Mother-Goose-rime-pentru" target="_blank">Aici puteti sa vedeti despre ce e vorba.
o zi buna!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
onitza spune:
Ioana, mai te cunosc de undeva dar nu stiu de unde!
Cred ca ne-am intalnit la ziua lui Silviu, baietelul Paxelei????? Si Matei e un dulceee in poze!!!!

Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
Poftiti la 

si
buna si
cu ce vreti voi de ziua Anei nazdravanei!
Ana petrece la gradinita, a dus fructe multe ca asa este regula.
Mihaela, ce serbare pe cinste, nu mai spun ce frumos recita copii, cata munca pentru educatoare. Iar Diana exceleaza, se vede ca mami este invatatoare!
Andra, hai ca pana la Craciun veti fi toti sanatosi si voiosi!
Cici, nu te sfatuiesc vreodata sa incerci fara epidurala. Ca eu am zis prima data ca-s curajoasa si am fost pana la capat dar m-a epuizat, tremuram din toate incheieturile necontrolabil dupa 12 ore de travaliu cu Ana. Cu epidurala e parfum, te odihnesti putin si prinzi elan pentru faza de impins. Tu vrei sa fii Canuta om-sucit
.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
anne-marry spune:
buna. va scriem si noi. astazi am avut serbare la gradinita..cu mos craciun. m-aimpresionat puiul meu mic, de mi-au dat lacrimile...toti copii sunt dragalasi de iti vine sa ii mananci. ca sa nu mai zic de fetite, ca ma uitam la ele si imi imaginam daca o sa am si eu fetita..cum o sa fie ...![]()
daca nu mai intram pe aici, k ne luam cu treaba, va dorim sarbatori fericite !!!
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
12
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
onitza spune:
LA MULTI ANI, ANA!!!!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita, sa te bucuri de surioara ta scumpa Elisa si sa faci multe prostioare azi, ca ai voie!!!!!!
Otilia, scuze ca nu am urat si pe mess cand am vorbit!!! ![]()
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, ANA!
SA FII SANATOASA SI FERICITA!

Multumim pt aprecieri!
Azi n-am mai lasat-o la gradi, am zis ca si asa nu mai fac mare lucru si maine doamna nu este.
Mihaela si Diana 22.11.2004
andreap spune:

Ana,sa fii sanatoasa,fericita si sa ai parte numai de bucurii in viata
Otilia,cum e cu doi?e cuminte BBlusa?Sa stii ca eu am nascut fara epidurala pe amandoua
..si l-as mai face si pe nr.3,daca as avea cu cine![]()
Monica,cand sosesti?petrecerea lui Ruxi...???
Noi plecam la Pitesti maine..sper sa mai pot intra din cand in cand.
Diana....abia astept
In rest..toate bune,mai putin faza cu mancatul:amandoua fac greva foamei!La Sara e si mai tragic fiind BBlus..ei,poate Mos Craciun ne aduce niste pofta de mancare
pupiciiiii
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
onitza spune:
Noi pana la urma s-ar parea ca petrecem de Craciun alaturi de parinti, in provincie
, asa ca nu ma mai ambalez sa pregatesc de aici toate cele, decat cumparaturi o sa mai facem si noi sa ducem la Moreni.
Or sa ne ia si pe noi cu masina niste prieteni care se duc la Moreni cu o zi sau doua pana de Craciun si e super asa ca mai luam si noi cu ocazia asta ceva bagajel.
Revelionul s-ar putea in Grecia....noi doi porumbei, sper sa venim 3 de acolo. ![]()
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul