Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (236)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, ochioasa si sa iasa repede maseluta. Am incercat sa votez acum si nu am reusit, sigur azi nu am votat, am mai incercat mai devreme,cand i-am raspuns lui papanash si a fost acelasi raspuns...nu mi se pare corect

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sim, spor la treaba.

Cecilia, nu prea ma am loc de fofileala, deja a cerut la agentie sa vada ce posibilitati de zboruri am. Poate am noroc si nu gasesc. Desi la cate zboruri sunt zilnic greu de crezut ca nu vor gasi.

Luy, nu e o perioada chiar asa grea, sunt eu mai putin energica si disponibila sa rezolv probleme.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Iaca v-am terminat si capitolul. Cine se pricepe sa faca unul nou?

Mai fetelor, zau eu am votat si de acasa si de la birou. Ia sa incerc sa mai votez eu sa vad daca ma lasa.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Mda. Nu merge sa trisez!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

In seara asta am fost singura cu Cristi, a trecut asa greu,eram obisnuiti cu tati sau mai bine zis sa se joace tati cu baiatul dupa ora 6..deh, nu a mai plecat in delegatii de cand cu accidentul(nu are carnet), dar a fost nevoit sa plece(nu conduce el) si cica mai pleaca si saptamana viitoare vreo 4-5 zile in Bulgaria.Ce credeti ca am facut cu Cristi, galerie la meciul de hambal Romania-Ungaria, era asa de incantat si vesel de nu-mi venea sa cred, tipa si aplauda la fiecare goool(evident spuneam eu gol,nu va inchipuiti altceva)...asta dupa ce ne-am jucat cu masinutele prin toata casa si a daramat tot ce construia mami din cuburi-radea in hohote de fiecare data cand darama...il mai striga pe tati, dar incercam sa-i distrag atentia, a avut o super criza de plans cand a realizat pe la 6 si ceva ca lipseste tati, nici faptul ca i-am citit eu povestile nu l-a linistit, a suspinat mereu...in final l-am sunat pe tati sa vb cu el, nu pot sa va spun ce a spus si cum a vorbit la telefon, a legat franturi de cuvinte de cuvintul tata, a fost tare haios....cra, cra

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Mdaaaaaaa, ati fugit toate la somn??????/

atunci, noapte buna

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Aaaaaaa Sabina, daca citesti poate ai timp sa-mi dai un raspuns. Ai auzit cumva de vreo injectie care se fape pt desfundarea canalelor
(nasa, cica are canalele infundate si de aceea bb plange, cica nu se satura, curge prea putin si el obioseste), asta i-a zis o vecina de-a ei care este moasa la o maternitate din Buc, nu dau nume.Ma apuc sa caut si eu, mie nu prea imi vine sa cred, dar ce stiu eu....nu am avut necazuri, dar tot mi se pare ciudat.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumesc de incurajari, fetelor!

Rox, sper sa scapi de deplasare...sau macar sa amani plecarea cu o zi!

Sim, tare ma bucur cand mai bagi un ochi pe aici. Sotul meu considera curiozitatea un semn de inteligenta, asta apropo de Stefan...si de fii-miu...cra-cra.

Fug la , ma trezesc la 4:30

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mey, va multumesc pentru cuvintele frumoase , sper sa facem o chestie frumoasa, drept sa zic am primit pana acum 3 refuzuri in legatura cu locatia de strangere jucarii, m-am suparat un pic, dar trece, maine e o noua zi.

am fost asa bulversata ca nu v-am zis despre filmarea de ieri. a avut loc intr-un apartament de protocol, o locatie ce era jumate birou, jumate locuinta. eu vorbeam, raspundeam la intrebari , Ghighi misuna printre noi. din 4 in 4 minute , chiar mai des, ne intrerupeam ca el ba deschidea faxul , ba darama un reflector, ba scotea din priza ceva, ba tragea de fire. In brate daca-l tineam imi scotea imediat lavaliera. Deci a fost criminal, in cele din urma am terminat ( i-am adus cateva jucarii de-acasa, s-a ocupat in special de orga asa ca am avut fond muzical ), operatorul era tras de mana spre fax, sa-l bage in priza, domnisoara reporter si-a sacrificat telefonul mobil pe care l-a recuperat apoi dintr-un dulap de pantofi de pe hol...cam asta....oricum am stat vreo 2 ore din care o sa oasa un film de vreo 5 minute, asa ziceau. sper sa va placa, v-am pupat de-acolo si m-am laudat cu voi, ca sunteti cele mai bune mamici si prietene.....nu va mai zic, o sa vedem pe 17 la tv realitatea. Atunci se inregistreaza emisiunea care se va difuza pe 20 decembrie.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

v-am trimis pe mailul comun o invitatie la Kidex, este saptamana asta. completati invitatia cu datele voastre si printati apoi ce primiti pe mail ( invitatia personalizata ).

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput