FIV in Ungaria 47

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns borzasimo spune:

Valeria sant alaturi de tine pt tine sa treci cu bine peste aceasta incercare dureroasa,gandestete ca puiutul celalat are nevoie de tine si ca totul o sa fie bine Doamne Ajuta
Liana,Miha,Adaca si restu fetelor
Eu sant bine o sa vedem cat am mai crescut joi cand mergem la Dr va pupic pe toate

+ 32 David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

MAGDAAA la multi ani, scuze de intarziere dar abia acum am ajuns acasa! Sa fii sanatoasa si fericita si foarte optimista, restul vine de la sine.... Te pupam!
Valeria suntem alaturi de tine...
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Sandica, Felix va multumesc ,
Valeria DD sa te intareasca,

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna feteleeeeee !!!!! dupa cum vedeti sint acasa !!!!!
Miha2004 si noi , ce-i al vostru e pus deoparte , vreau sa stiu cund o sa fii la Timisoara ne dorim mult ca la nastere sa fim oarecum aproape de tine.
Valeria i-mi pare tare rau si sint alaturi de tine.
Lianaoooo sint acas !!!!!
felix , te astept . daaa primesti broascaaaa.
pamy
magduta
ali esti prima pe lista pt.anul viitor , te astept .
zisaCami
multumim
mamaBria vrem ceva vesti buneeeeeee
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamibria spune:

VALERIA,Dumnezeu sa-ti dea putere sa-ti revii; puiutul tau are nevoie de tine!
Va multumesc pt ca ati fost alatiri de mine;nu vreau sa dezamagesc pe nimeni,sunt eu destul cu moralul la pamant...
Beta a fost azi 639, de la 507,deci a crescut prea putin
Joi mergem din nou sa mai verifice o data si sa ia o decizie(care a zis ca va fi mai mult ca sigur oprirea tratam.,sa-mi vina ciclu si sa se elimine fara chiuretaj.)S-a vazut un punctulet un uter,dar fiind o sarcina mica,nu a putut spune mai mult;acum beta dicteaza totul...
A zis ca numai o minune ar face ca valoarea sa creasca la cel putin 1200,ca sansele sunt sub 50%.
O explicatie nu a avut cum sa-mi dea,asa ca...asta-i viata!
Numai Dumnezeu stie ce ne rezerva viata,ce va urma;de data asta un lucru e sigur:minunea mea se opreste aici,chiar daca a ajuns la capat de drum inainte de vreme.
Va pup pe toate si as dori din suflet ca nici una din cele ce vor mai incerca sa faca un bebe sa nu treaca prin aceasta incertitudine teribila,cu un final oribil.

Mergi la inceput

mamabria , eu totusi mai sper intr-o minune dar cred ca tu stii si mai bine ba chiar si simti dar tu deja ai linga tine o minune de printesa . Eu te inteleg din toate punctele de vedere dar speranta nu trebuie sa ti-o pierzi niciodata...ea moare ultima si mai sint si minuni.Oricum daca o sa stiu la ce ora vei veni la clinika o sa vin sa te vad , binenteles daca vrei si tu . I-ti doresc multa multa putere.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

VALERIA Trebuie sa fi tare, sa treci peste aceasta durere si sa fi langa bebe. Ma la Bunul Dumnezeu pentru tine si micutul tau.
MAMIBRIA hai sa asteptam ziua de joi, poate totusi va fi o minune. Sa ne
BORZASIMO mamica si burtica, asteptam vesti despre bebe. Poate o convingi si pe Leny sa mai scrie si ea ceva.

Noi astazi am avut serbarea de Craciun, care pentru mine, dar si pentru copii a fost foarte obositoare. Urmeaza de la eveniment.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

va poftesc la un nou capitol ca vad ca nu prea aveti curaj
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130838

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeea spune:

espe,
sa fie cuminti puntuletele tale minunate macar urmatoarele 8 luni:)
medeea

Mergi la inceput