Colectia de toamna-iarna 2005 (221)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Cristina Negara, carevasazica de-aia mirosea asa mumos a prajituri...de la tine de-acolo, faceai tort de ziua ta.Atunci iacata si-o uratura-muratura: sa traiesti 100 de nai fericita, sanatoasa, iubita de tot poporu' dar mai ales de familion, ascultata de Elise, cu buzunarele pline si cu sufletul plin de pace si implinire!

Corapino- te rog sa-ti alegi una bucata loc bucurestean unde sa-ti ridic statuia talentului bricolicesc.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Camelia, ce vrei sa spui? Ca ale lui Cora nu sint pe masura? Eu zic sa-i dam totusi o sansa dupa atita munca.
Noki, acum am vazut si raspunsul tau.
Bai fetelor, cu atitudinea asta ne stricati placerea. Pai cum asa? Fiecare face ce poate si cum poate. Asta e si distractia.
Hai puneti mina pe lipici si bagati mare.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Noki, na-na la popou... Vezi ce frumos ti-a iesit? Nu inteleg eu de ce anume voiai sa te lasi.

Fetelor, cora si Noki, de unde ati luat voi esantioanele ca sa conturati asa frumos? Noki, ce erau alea pe care le-ai folosit tu?
Cora, m-ai terminat cu ideea cu bradul pe colt. Bestial. Esti o artista, ce mai!

A schimba eu capitolul dar parol ca nu-mi aduc aminte cum se face si nu vreau sa stric ceva.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

schimb eu (sper sa ma incadrez, ca tb sa plecam la "scoana".

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Subiect nou: Colectia aniversara de toamna-iarna 2005

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput