un caz banal
Raspunsuri - Pagina 2
Hazul spune:
Demetra, sunt adepta "non violentei" insa atata timp cat se pastreaza respectul.
Faptul ca lucreaza impreuna cu ea ......o sa prelungeasa agonia. Poti sa-i ceri sa-si schimbe secretara? Daca tot sustine ca nu are nimic cu ea o sa gaseasca alta.
Eu gasesc vina la amebele parti in cazul in care cineva inseala. Adica si lui si ei =amanta.Fiecare din ei au stiut in ce situatie intra si au decis sa-si vada de "treaba". Faptul fiind "consumat" nu mai are rost sa te gandesti la ce a fost, ci la ce va veni, si cum poti sa repari situatia (daca vrei sa o repari).
PS> Am recitit postarea ta. Daca el continua sa nege, exista cea mai mica sansa sa fie doar banuieli de-ale tale si sa fie adevarat ce spune????Just a thaught...
Si de ce nu mai dormi de "trei nopti"??? Spui ca ai aflat acum 6 luni. S-a intamplat ceva acum 3 zile de a declansat aceste tulburari?
silvi_2005 spune:
Demetra o sa incerc sa iti spun pe scurt ce as face eu in situatia ta, daca as alege optinea pe care mi-am dat seama ca ai ales-o tu si anume aceea de a lupta pentru a-ti pastra familia.
Nu te lega atat de mult de persoana secretarei sotului tau, este doar "una" si daca n ar fi ea ar fi probabil "alta" daca crezi ca sotul tau a fost dispus sa inceapa o relatie extraconjugala. Sincer parerea mea este ca f multi barbati isi inseala sotia,nu dau procente ca nu stiu dar vad casniciile pe la 50 de ani si doamne rare sunt cele fara pata, erau alte generatii atunci care stiau sa ierte si treaca cu vederea, nu erau barbatii mai "cuminti" in nici un caz.
Deci daca vrei sa te straduiesti sa ramaneti impreuna si dupa faza asta, care de altfel niic nu stii cat e de reala dar daca iti zice tie inima ca asa e, sunt mari sanse sa ai dreptate, termina cu noptile nedormite ca nu fac bine la ten, la suflet si nu iti sunt de nici un folos. Spune-ti ca de maine incepi o noua viata, schimba-ti look-ul, ceva inspirat si nu radical, cumpara-ti o lenjerie de corp mortala, un rand de haine noi si radioasa fa-ti prezenta la birou la sotul tau, salutand zambind secretara si invita-ti sotul la pranz in oras. Incearca pe viitor sa pari vesela, radioasa, sa iti faci prezenta simtita la birou din cand in cand.....daca au o relatie asta va crea tensiuni si nervi din partea ei si daca tu esti calda, calma, sexy si binevoitoare.... totul va fi in avantajul tau.
Sfatul meu e sa nu incepi sa discuti despre depresia sotului tau, despre ce simte el....ca il faci sa se gandeasca si mai mult la asta. Proiectati-va viitorul mai bine, faceti activitati noi amuzante, merge-ti la filme impreuna, du-te la el la serviciu cu mici atentii frumos ambalate si la vedere....asta va crea contradictie, daca el se plange ca are o viata trista acasa .
Poate, ca nu e nimic sigur, atitudinea asta te va ajuta sa il recuceresti din nou, si sa il castigi....de data asta sau definitiv ca nimic nu e sigur dar macar ai incercat si ai facut tot ce ti-a stat in putinta, plus ca poti sa o iei si ca un exercitiu pentru femeia independenta si increzatoare care va trebui sa redevii din nou, candva in viitor.
Ti-am scris toate astea intelegand ca ai ales calea de a mai acorda o sansa, nu iti face proecese e constinta ca poate gresesti, in viata ai voie sa gresesti de cate ori vrei si de cate ori esti in stare sa suporti consecintele. Sanatate multa tie si copilasului ta ca asta e cea mai importanta in viata si succes in tot ce vei face si o de la mine.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Clover spune:
N-a zis nicaieri ca e dependenta financiar de el, ci doar ca nu e realizata profesional pe cat si-ar fi dorit, poate din cauza concediului de maternitate si a faptului ca a trebuit sa se mute dupa el.
Eu nu cred ca amandoi sunt neaparat de vina. S-au vazut cazuri pe aici fara numar unde ea sta cu burta la gura si el incepe sa foreze in stanga si dreapta. Si alte cazuri. Dar intr-o relatia extraconjugala daca se stie ca unul e casatorit vina e de ambele parti. Vorba cuiva de aici daca n-ai 15 ani si te-a luat valul, stii prea bine ce faci.