Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

flori , ma bucur ca nu s-a agravat situatia, era minunat daca se imbunatatea dar e bine si asa.
Doamne ajuta ca la 1 an operatia sa reuseasca si sa scapati de un stres.
Sanatate multa lui bebe si voua rabdare si credinta!
Te pup!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Oooffff.... mi s-a golit inima......
Flori , draga mamei, sa-ti dea DD putere, vei avea mare nevoie.
Fetele stiu ca si eu intampin necazuri majore cu puiul meu. Pot sa-ti spun ca "te tin de mana", mergem impreuna, caci asta-i drumul.
Nici eu n-am gasit raspunsuri... acum sincer nici nu mai caut, voi gasi impreuna cu Dumnezeu pentru Razvan o cale buna si fara multe obstacole, sper din tot sulfetul.
Sper din tot sufletul sa fie o eroare cu Rares, si daca nu, atunci inseamna ca va trebui sa lupti impreuna cu puiul tau .
Stati in Vrancea acum?
Nasii lui Razvan (si multe alte rude) locuiesc in Focsani, si poate cine stie...
Sa fii tare , sa nu te lasi coplesita never ever!!! Multi pupicei si imbratisari lui bebe Rares, si in special multa sanatate va dorim!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Flori, cuvintele sunt de prisos,defapt nici nu mai am cuvinte de cand am cintit.Nu pot sa-ti spun decat ca sunt alaturi de tine cu gandul si sufletul.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Off mai fetelor cata durere exista pe lumea asta…. Nu stiu, nu pot pricepe de ce trebuie sa sufere copilasii astia mici si nevinovati, niste sufletele mult iubite dorite si asteptate de parintii lor cu atata dragoste... Ma scuzati, sunt foarte foarte trista..... Tot citesc pe la subiectul Emmei si nu-mi pot reveni, nu inteleg atatea lucruri ce se intampla pe lumea asta.... Pur si simplu nu pot...

Va pup pe toate
Astery ce mai faceti voi iubita? Razvanelul mic si scump?
Floricel
Oare Liana ce-o mai face?

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Bursicutza-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Flori

Despre Liana: bebelina are 30 saptamani + 3 zile , n-are net si e tot in streinezia, insa pe 30 mai ne asteapta pe toate la galerie

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

buna dragelor,

Floricel Doamne ajuta si sanatate multa si pupici lui Rares !
ma bucur mult pentru Liana, poate dau de ea sa ii vad burticutza, ca imediat plec acolo si stau o gramada. Numai ca nu stiu exact unde, sunt multe clinici, spitale, etc. Doamne ajuta sa fie totul bine !
Dandanutza esti o dragutza si mersi de gandurile bune, te pup si las-o incolo de suparare. Vedeti partea plina totdeauna, sanatate sa fie, aveti si o mandrete de fetita, ati petrecut ani buni alaturi, e de ajuns sa gasiti un moment prielnic, o mini vacanta, chiar si numai o excursie in weekend intr-un loc plin de lumina, si sigur va regasiti. Va tin pumnii !
Astery pupici Ravzanelului !
Vale bafta multa !

va pup pe toate si numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Sorina,tinem pumnii straaaansi bine de tot,sa te intorci cu vesti foarte bune!
Daria,daca mai vb. cu Liana,zi ca ne gandim la ea!
all

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Valentina,stiam eu ca aici gasesc vesti despre tine.Doamne ajuta si sa fi mamica fericita si super-ocupata in 2010!!!!!!

Flori,...incredibil.....nu prea imi gasesc cuvintele.Putere multa va doresc in primul rand si sanatate la toti 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Buna ziua fetele,pupici la toate.Va mai amintiti de mine?Am aparut si eu pe aici sa va salut si sa va pup.Pupici pt Tumpi,Sorina,Valentina,Ancuta si pt toate

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

La multi ani! Flori

La multi ani! tuturori celor care poarta nume de flori.

Multa iubire, fericire si Lumina in viata.

Pup fetele mele dragi

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput