Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Floricel, drum bun astazi la Tg Mures si va asteptam numai cu vesti bune!
Ma gandesc la voi si ma rog neincetat pentru puiul mic si luptator!
Sanatate multa multa¨si da Doamne sa fie un diagnostic fals fals cel cu SD!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Flori,Doamne Ajuta pentru azi dar si pentru mai tarziu!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Flori, tinem pumnii stransi, sa vii cu vestile bune

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

N-am intrat de mult pe forum ...am ramas interzisa cand am citit, draga Flori. Mi se sfasie inima cand aud ca un mic sufletel e bolnavior. Sanatate multa si voua putere sa treceti cu bine peste toate.
Nu pot exprima sentimentele care ma inceara...

toate vechiturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Doamne ajuta sa primesti numai vesti bune despre sanatatea lui Rares.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Flori, doamne ajuta sa fie totul bine!
Te asteptam cu vesti.
Un pupic pentru Rares

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Am fost si eu la dr,totul e bine cica,uterul,ovarele ok,chiar cica am avut ovulatie luna asta!Da cand a vazut spermograma.....mi-a zis clar ca la cum arata e nevoie de ICSI,deci 400e in plus!plus de asta tre sa-si mai faca niste analize si sa-l mai vada un urolog,eu doar cateva,care sunt mai vechi.Cand om avea banii sa-mi fac programare!Acu,sa vedem cand!
Florisuntem alaturi de voi!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Vale,ma bucur ca la tine e totul ok.Hai,ca abia astept sa-ti fac galerie la fiv.Of,Doamne,sa-ti implinesti si tu visul,fata frumoasa si vesela

Noi am fost la Tg Mures,am stat doar o noapte internati,slava Domnului,ca e cumplit sa stai in spital...
Vestea buna e ca a disparut chistul pe care-l avea la ficat!!
La inimioara e la fel,nici mai rau,nici mai bine.Tot e bine ca nu s-a agravat...Cred ca operatia o sa fie cand face Rares 1 an.Acum n-ar suporta o operatie pt corectie totala...Doamne fereste,daca face crize i se face un shunt(operatie ajutatoare) si apoi,la 1 an,operatia in sine.Sper din toata inima sa ne ajute DD sa nu se agraveze.
Ne-am cam speriat acolo,am stat 2 ore pana sa ne internam,Rares era destul de gros imbracat si cand l-am dezbracat pt control era...vanat Si-a revenit cam in 10 min,dar sperietura a fost destul de mare...

Va multumesc fetelor pentru sustinere si va pup dulce dulce.

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele,

din cand in cand am timp si intru pe la voi, de fiecare data ma gandesc cat de fericita ar trebui sa fiu!

Flori, tot binele din lume il doresc pt tine si bebelul tau! pana una alta inteleg ca doar problema la inimioara este o certitudine dar si o speranta mare in rezolvare. sper ca veti avea puterea sa treceti cu bine peste perioada asta pana la 1 an si apoi totul va fi bine.
cu sd pana nu vezi cariotipul speram cu toate ca e o greseala!

Sorina un pup mare de la mine , ma gandesc mereu la tine!

Vale, poate n-ai sa crezi dar si la tine ma gandesc mult si,nu stiu de ce, ma astept ca intr-o buna zi sa tipi pe aici cu testul pozitiv in mana, fara sa fi facut nimic special, poate doar sa te ocupi mai mult de gradina ta (ei, am tras cu ochiul la un alt forum)

altfel, pup toate fetele cu drag si imi amintesc de perioada in care eram mereu pe prima pagina

eu nu sunt foarte bine, nu stiu de ce, daca stiti vreun psiholog bun si ingaduitor, sariti cu recomandarea, pentru mine si sotul, impreuna dar si separat, avem mare nevoie daca vrem sa aiba carmen doi parinti cu norma intreaga

cu scarbiciul tare e naspa! sunt neagra pe ei, din motive de criza ma tin pe salariul de inainte de concediu, adica din 2005, asta e, vremuri grele!

gata cu lamentarile! Carmen e o minune, desteapta foc, ne uluieste in fiecare zi cu ceva.

va pup pe toate si va mai caut!

Mergi la inceput

Flori,ma bucur ca e totul cat de bine se poate!Sper din tot suletul sa fie si mai bine pe viitor!
Dana,de cand n-ai mai scrissi sa te auda Dumnezeu,sa tip p'aci cu fru'n test pozitiv,fara sa fac nimic special!Psiholog nu stiu,imi pare rau dar sper sa va reveniti amandoi pentru minunea mica!
De servici ce sa zic si la noi e la fel de naspa,ne micsoreaza salariile,ne taie bonurile,etc...o dam pe verzituri ca a venit primavara,noroc ca am teren mult sa-mi pun

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput