Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetele... eu sunt o fosta aspiranta, scriam acum 2 ani si ceva la "Asteptand un ingeras", (nu cred ca ma stiti, scriam la alt topic)... intre timp am devenit mamica, juniorul meu are 15 luni si in ultimile luni am inceput din nou sa ne mai dorim un bebe... deci sunt aspiranta din nou. Ma primiti printre voi?

O salut pe Sorina, pe care o stiu de la odiseea bulgarasilor de nov-dec 2007 si ii doresc multa, multa sanatate si mult curaj in incercarea ei...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Jasmin,bineinteles ca te primimBafta,sa fie cu ochi cat mai repede posibil!
Eu am reusit de m-am reprogramat,chiar curand,pe 19,a fost draguta tipa de la cabinet!Sa vedm ce zice dr acum,am sanse,n-am,ce analize sa mai fac,pana la fiv!
Delia,am vazut ca ti-a reusi FIV-ul,felicitari din suflet!Sarcina usoara si bb sanatos!
Anca,vreau si eu sa va vad,cand o fi!Ca asa vad ca nu ne vedem cu lunile,de parca am sta una la Bucuresti si alta la oradea
Pup iu all!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Vali, multumesc... Nu cred insa ca o sa fie asa usor, ca nu suntem un cuplu prea fertil. Ca sa-l avem pe Lucas am asteptat vreo 4-5 ani... Poate n-o sa mai fie asa greu, trebuie sa speram. Speranta nu moare niciodata.
Unde faci FIV-ul? La Giulesti?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Jasmin,in principiu nu as vrea la giulesti,vreau la clinica privata a dr.dracea,dar asta este in functie de cati bani o sa am,ca daca nu pot sa fac credit suficient,o sa ma duc la spital,desi mi-e groaza,urasc spitalele
Mai intai sa vedem ce zice ea,mai fac analize ceva,mai face sotul ceva,va zic eu pe 19~

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Valentina,din pacate nu a fost bine samburel si s-a eliminat sarcina...ieri au venit uratii,...nu a crescut ba a si inceput sa scada hormonul de sarcina asa ca am intrerupt progesteronul la sfatul medicului,binenteles nu de capul meu.dar mai am 8 puiuti la gheta si in toamna voi incerca din nou.Nu ne lasam pana nu-i facem si surioara si fratior lui rudy caci tare iubitor de oameni si copii mai este el din fire,mance-l mama.Dar ma bucur ENOOOORM sa aud ca acus vom sta cu pumnii stransi sa iasa cu ochisori la matalutza,...deci la inceput de 2010 vei fi mamica.eu iti tin pumnii de pe acum si ma rog celui de sus la anul pe timpul asta sa ai minunea ta mica, sanataoasa si plangacioasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ce mai faceti doamnelor?
Cu ati petrecut de ziua noastra?
Noi am petrecut bolnavi , si eu si copii.Am zacut 3 zile cu febra mare , tuse si tot tacamul.Acum incerc sa ma recuperez ,bine macar ca copii sunt bine ca eu ma recuperez mai greu.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Bine v-am regasit!

Revin dupa o perioada lunga de absenta de pe forum si multumesc tuturor celor care au intrebat de mine si care m-au felicitat pentru puiutul meu mic.Nu nominalizez,pentru ca n-as vrea sa omit pe cineva...

Am nascut pe 8 dec o minune de baietel si sunt o mamica fericita si in acelasi timp o mamica foarte nefericita.
Dumnezeu a vrut sa ma lupt 6 ani cu infertilitatea,iar in urma a 3 tratamente fiv sa raman insarcinata,sa duc sarcina la bun sfarsit,insa la sfarsitul ei totul sa se prabuseasca...Baietelul nostru are Sindrom Down...
Cred ca cele care aveti copilasi va puteti imagina disperarea si deznadejdea care a pus stapanire pe noi atunci cand am aflt crudul verdict...Este sfasietor de dureros...
Acum,dupa 3 luni,ne-am mai acomodat cu ideea,puiul nostru este un dulce si un frumos si se comporta la fel ca toti bb-ii de varsta lui:ridica capusorul,gangureste,rade,apuca jucariile,rade si vorbeste la pasarelile de la carusel... si speram din toata inima ca DD sa ne ajute si sa se dezvolte ca un copil normal.
Pana una-alta,mai avem un hop foarte mare de trecut:trebuie operat la inimioara,are 5 defecte...Asta probabil in iunie se v-a intampla...
N-am auzit niciodata de SD prin fiv,poate daca as fi stiut ca exista riscul asta n-as mai fi facut fiv...insa un lucru e clar: chiar daca in timpul sarcinii mi s-ar fi spus ca e risc de down,nu as fi facut intrerupere...prea mult ne-am dorit acest copil si cum nici o analiza nu e sigura 100%...

Va pup si inca o data va multumesc pentru urari...

------------------
Flori Rares Teodor 08.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Flori, ma bucur ca ai scris, ma bucur ca sunteti mai bine cu totii, iar pe iunie, daca aveti nevoie de ajutor, sa nu eziti sa scrii
Sper din suflet ca bbRares sa aiba forma usoara, iar inconjurat de toata dragostea voastra sa fie bine

Din pacate riscul de sd prin fiv e acelasi ca la oricare sarcina, poate o stii pe Dream, ea a fost nevoita sa renunte la bb cu ceva timp in urma, dupa care a avut incercarea norocoasa.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Daria si multumesc.
Nu stiam de Dream...era mare sarcina?Of,Doamne...
N-am sa inteleg niciodata,mereu m-am intrebat in ultimele 3 luni,de ce DD a vrut ca tocmai noua sa ni se intample asta?Cat ne-am dorit acest copil si cat am luptat sa-l avem....off....

------------------
Flori
Rares Teodor 08.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu nu sunt in relatii prea bune cu DD, avem noi nejte conturi vechi ... insa cica incercarile grele sunt trimise doar sufletelor mari Incearca sa vezi partea buna, ca bbRares e cu voi, chiar daca drumul e greu, dar vor fi si momente frumoase, sunt sigura; iar societatea se schimba, in sfarsit, nu vedem doar capete patrate pe strazi si institutii , se va integra si va avea locul lui si misiunea lui printre oameni
Cred ca iti este foarte, foarte greu, dar nu esti singura

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput