Loc de intalnire al vechilor aspirante,cap. 15

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Iote-le cum apar

O primavara insorita si calduroasa va doresc si eu.

Mariaa, uf, cumd e te-am uitat tocmai pe tine?Ce mai faci, cum merg treburile la tine.Ce mai face mama ta?

Am mai uitat si strig acum :

Laurici
Victoria

Hai fetele, sa iesim si nopi precum ghioceii(pacat ca nu am si eu in gradina), sa mai renastem putin subiectul

Ancaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

tumpilicu drag :)

mama a scapat de suferinta in noiembrie...as putea spune ca am acuma un inger pazitor acolo sus :)
altfel treburile merg binisor, suntem proaspat atestati ca viitori parinti adoptivi si speram sa avem 'gogosica' cautata repejor acasa :)

altfel io vreau sa fiu o brandusa ghioceii se duc repedea

sa aveti soare in suflet si-n ochi si sa va tineti repede minunile in brate

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

maria

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Maria , fie ca ingerul de sus sa va aduca mai repede ingerasul pe pamant la voi in familie.

Nu am stiut, e adevarat ca e mult timp ca nu prea mai intru pe DC cum o faceam pe vremuri, s-au schimbat prea multe, nu mai e ce era DC-ul acum 4-5 ani.

Ioana, cum merg treburile la gradi?

Ancaaaaaaaa, eu inca te strig, ca vad ca nici pe ym nu raspunzi.

Vale nu ai mai vb cu Anca, ce face?s-a dat la fund? e totul ok cu Danutza?

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Alexa Ioana, fii pe faza, vin in curad cu lista de doleante la tine
Tumpi asa-i, nu mai e ca pe 'vremea noastra' si eu mai scriu doar pe la 3-4 subiecte.

sanatate multa iubitelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

tumpilina, inca nicio schimbare la gradi... sper sa facem sedinta si sa rezolvam lucrurile, sau macar sa imi fac o idee daca pot fi schimbate sau nu (tipuri de pedepse, abordarea copiilor - etichetari si alte chestii, etc). daca simt ca nu se pot schimba anumite perceptii, atunci o voi muta la alta gradi, unde voi pune problema altfel de la inceput.
oricum, sa'mi tineti pumnii sa pot aborda problema cu calm si diplomatie (macar eu sa fiu "doamna", ca daca intra huzbandu' in actiune, ajungem la stirile de la ora 5 )

maria... tu esti prietena rocherasului, asa'i ? oricum, iti bag un pm cu adresa mea de mess, sa poti incepe sa arunci cu doleante

acu' ma duc sa ma delectez cu o salata de telina, buna buna. is happy ca, cu toate ca am inceput ritualul de culcare cu impotriviri majore din partea brotacului, a cazut la datorie in timp ce'i citeam povestea .
o seara faina si voua, vechituri dragi

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

ca sa zic asa, cred (si sper) ca sunt prietena prietenei rocherasului
astept pm cu drag acu' ca doarme brotacu, te dai la telina, a?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Prezent si eu
O primavara minunata va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ioana,acum 3 saptamani am vb cu Anca ultima oara,pe mes stii ca nu am cand sa intru,da ii dau acum mesaj sa vad ce-i cu ea!
Alexa,sper sa rezolvi favorabil ceea ce ti-ai propus!Cumnata-mea lucreaza la o gradinita si imi cam inchipui despre ce-i vorba!Bafta!
Relya
Maria,Doamne Ajuta sa gasesti cat mai curand ceea ce cauti
Nu ma duc la dr,ca nu am cum nici sa ma tai,o sa sun sa ma reprogrameze,cand o fi!
Va pup vechiturilor!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Pup si eu fetele. Tumpi, ti-am scris pe YM alaltaieri...parca.
Suntem bine, asteptam termen la tribunal. Sper sa-l avem cat mai curand si sa terminam odata.
Dana e bine. Ma lupt cu fitzele ei de domnisoara. Nu iese din casa nemotzata, ne data cu parfum, neasortata. E innebunita dupa moda.
A inceput sa protesteze daca nu-i convine ceva si incercam sa nu-i stirbim personalitatea, atata timp cat nu sare calu'.
E un copil bun si suntem tare mandri de ea.

Tumpi, sa ne dai de stire cand vii in tara ca s-o punem de-o intalneala.

Mergi la inceput