Puiuti de randunici(151)
Raspunsuri - Pagina 16
mimonix spune:
Pai da, si asta e din categoria "tre sa-mi dau cu niste apa rece pe fata"
Ca nu stiu cum as reactiona nici daca ar veni hodoronc tronc si mi-ar povesti niste intimitati din astea
Dar as vrea sa stiu totusi
Oare trebuie sa ma imprietenesc cu prietena ei ?
Nu-s normala, stiu ![]()
Iar la faza " cum gandeam si cum gandesc" ai dreptate...fiecare trebuie sa-si invete lectia, d-aia am si zis ca nu ma bag 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
mi-e un somn
si am fumat de ma ustura gatul
Si am mancat toate prostiile...azi la coafor m-am speriat cand m-am vazut in oglinda aia mare 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
da' ziceai ca te faci si tu frumoasa, nu?
te-ai facut?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ariel_7000 spune:
mimo, teo e tot mucios si tusitor...deci, nu e ciar bine, doar ca mi s-a ingrosat mie obrazul :))
tuchi, ilinca plescaie, alex trancane cu gura plina, ii cad toate din farfurie in poala sau pe jos....de zici ca a mancat un "guit" acolo:)...poate si-o gasi vreun capcaun sa o ia de nevasta
si sa faca impreuna bilute din nas:)))
cat despre "parinti"....hmmmm, nu ma starni! din ce-mi zici NU, din aia ma inciti...si e tocmai bine pt "destresare"
....hmmmm, vad ce toane am maine si ma bag si acolo daca am nervi ![]()
nici eu nu povesteam cum ma pupam la 15 ani ....aaaaa, dar eu nu ma pupam la 15 ani!!!! abia pe la 17 am inceput :)))
si nu-mi placea
, caci eu si acum am o chestie cu "pupatul" cu anumite persoane...adica, miha psiholoaga poate sa confirme, cica exista o chestie de "inlaturare" a unora din spatiul "intim" care cica e de 1 m in jurul persoanei...sa vezi ce ma crispezi cand merg la munca si sar colegele pe mine sa ma pupe...parca sunt la taiere, nu gluma ![]()
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
tuchita spune:
Stii de ce as fi avut eu nevoie la 15 ani- sa-mi zica cineva mai mult despre cum e treaba cu sexul , cum se face si la ce e bun....si n-a avut cine, si am avut o perceptie tare deformata!
si as mai fi avut nevoie de un umar adult pe care sa-mi pot sa -mi plang iubiriel nefericite, intotdeauna foarte prost alese, si imposibil de impartasit la prietene...
Cand iti merge bine, nu prea iti vine sa mergi la mama si sa-i zici ca te simti nu stiu cum cand te strange ala in brate, ca parca ti-e nitel rusine!
cand insa il vezi pe dobitoc cu alta, parca ai vrea sa poti sa plangi la mama in brate si ea sa-tispuna ca tu esti cea mai frumoasa si cea mai desteapta si ca ala e un bou care nu stie ce pierde....din pacate eu n-am avut parte de asta!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Ariel, ce copil needucat ai!ntz, ntz, ntz...
Da' cat e ora si eu sunt treaza!
daca am drmit la pranz asa-mi trebe! sa vezi maine la 7 jumate cand urla sirena pompieriei( a se citi Sebastian!) ce ochi fac!
A, si nu stiu pe unde trec tancurile, ca de obicei treceau prin fata blocului meu...ori au schimbat traseul( cam greu) ori eu dorm ca nesimtita si nu le aud!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Vorbaretelor! Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
ia si te culca, tu esti in categoria fete cuminti si mame model!daca-mi zici ca te gandesti la aspirator, te bat!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Nicoleta spune:
Mimo, io il cunosc pe sotul de la 18 ani, dar un an am stat "despartiti", io acasa la mine, invatatoare, el la Brasov, ofiter. Si ne vedeam din 3 in 3 saptamani, el venea din Brasov pana in Ploiesti, eu de la RmSarat pana in Ploiesti, apoi plecam impreuna la Sinaia, seara se ducea apoi fiecare pe la casa cui ne are (el in unitate)... Si acum, unde vroiam sa ajung: cine crezi ca ma ducea la gara, ca aveam tren la 4 dimineata?? MAMA. Nici acum nu stiu cum de vroia, ca ea este de o moda extrem de veche... S-o fi gandit ca oricum m-as fi dus la intalneala, mai bine sa ma duca ea sa nu patesc ceva pe drum... Ce viata, moama ce-l iubesc pe omul meu!![]()
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
tuchita spune:
1,2, 3 proba de microfon! ![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)