Puiuti de randunici(151)
Raspunsuri - Pagina 15
nicol_conte spune:
Mimo , eu nu servesc
decat vin fiert sau crema de whiski..dulcegarii d-astea, ai? 
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
tuchita spune:
gata fasolea?
ce pofta mi-ai facut, si mie nu-mi place in general fasolea!
numa' ca am un ciolan afumat care zace prin congelator de ceva timp, poate ar fi cazul sa-l gatesc!
Mi-am amintit...ai gasit clopotelul de la oaie??
sau suna in burta lui Vladut?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
N-am gasit clopotelul
prefer sa cred ca n-a avut , cum jura ta'su ![]()
Ciorba o fac maine, ca trebuie sa stea fasolea in apa inainte.Nu ma intreba de ce, asa scrie
Oricum n-aveam prea mult chef azi ...dar Teo vrea sa manance ciolan cu fasole maine ca asa a invatat ea de la Pro TV ca trebuie sa mananci pe 01 Decembrie 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ariel_7000 spune:
1 DECEMBRIE!!! DESTEAPTA-TE ROMANE!!!! AR FI TIMPUL!!! ![]()
nicol, nu e tv ca nu vreau...
tuchi, olga, alex se apleca in fatza in ham pana aproape de pamant si se balanganea in el...am renuntat la idee dupa 1 zi...
daca ma bag si la "parinti" acum...ma culc iar disdemoning.
tuchi, pedepse? hmmmm....eu am aplicat cel mai bine aia cu "daca faci prostii, adio..." ce-i place ei cel mai mult. e singura metoda care funstinoneaza. ideea e sa-i explici pt ce a primit pedeapsa, sa constinetizeze...

teoria e usoara, practica e nashpa....mai ales cand vine altul, care face altfel decat tine si tu pici de baubau-ul cel urat si rau!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA
mimonix spune:
Citesc la subiectul ala...o groaza de amintiri m-au napadit, o multime de vorbe imi vin in gura
Dar mai bine nu ma bag, e complicat....dar va spun voua parerea mea , ca e f simpla
Nu trebuie niciodata sa-ti faci planuri, trebuie sa lasi doar lucrurile " sa curga" Si pe masura ce trebuie sa iei decizii, le iei si gata....El, copilul, e o alta fiinta...el nu-ti apartine , el nu-ti seamana neaparat, el are personalitatea lui ...dorintele lui...visele lui...cel mai greu pt un parinte este sa invete sa accepte asta ! Si nu spun ca eu asa fac
Dar din cand in cand ma mai gandesc la asta si-mi dau cu apa rece pe ochi ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
Iete Ariel nu doarme ...hai ca incet incet iti revii
E bine Teo?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
tuchita spune:
Ariel, nu te baga la parinti, ca la cum te stiu, te aprinzi rau...si mai bine te odihnesti, ca esti obosita!
linkul cu pedepsele e si mai si, noroc ca subiectul e inchis, ca acolo ma aprindeam io!
ma enerveaza de multe ori discutiile astea de dragul de a discuta probleme existentiale si contrele aparute din cauza diferentelor de limbaj si de perceptie, nicidecum din cauza princiipiilor ideologice!
hai, mimo, ca oaia n-o avut clopotel, ca nu era lider de turma!![]()
A sunat Teo? ce se distreaza astia micii, numa' noi stam ca babele la computer in loc sa dansam prin cluburi!
pe aia cu IBM si noi ceva o stiti?![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
IBM sau IDM? Sa-ti spun dac-o stiu
Vise fato
Acu vine fata, a plecat omu'
Bineinteles ca nimic n-o sa-mi povesteasca 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
tuchita spune:
Mimo, cand avea Ilinca 9 luni si eu gandeam intr-un anume fel! intre timp am vazut ca lucrurile nu stau chiar asa cum socoteamm, si iti dau dreptate!
Dar linkul de la pedepse m-a dus la unul cu educatia...frate, eu chiar nu plescai la masa si nici randunoiul, dar ilincai tre' sa ii zic de 10 ori pe zi sa manance cu gura inchisa! Asta cu puterea exemplului functioneaza, dar doar intr-o anumita masura!
traiesc cu speranta ca n-o sa-i repet asta pana la 18 ani, dar acum e momentul sa o fac!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Mimo, eu la 15 ani nu-ntelegeam cum as putea sa-i povestesc mamei ca m-am pupat cu unul si in ce fel si lalala...
ce-i drept ca mama mea nu era ca tine, ca eram intr-un oras de provincie la 3 ani dupa revolutie...brr, saraca mama, cat a mai patimit din cauza mea!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)