Puiuti de randunici 2008 (150)
Raspunsuri - Pagina 19
mihatp spune:
hai ca tot am vorbit de munca, ia vedeti cum aratam inainte de a pleca in state
1
si
2
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
bubu05 spune:
Plecam din Londra, Dover- apoi ajungem in Copenhaga, Tallin, St. Petersburg, Helsinki, Stockholm si iar Dover. In St. Pet. stam 2 zile, in rest o zi in fiecare oras, noaptea navigam si ne trezim in alt port
. Vreau sa mergem cu o zi inainte sa vizitam si Londra. Mie mi-e cam teama de raul de mare...nush cum o fi...dar cica vasele astea mari au tot felul de sisteme care atenueaza tangajul. Sper sa fie bine. Sa fim sanatosi pana atunci si copilasii mei la fel, sa plecam linistiti. La inceputul lui iunie mergem, iar pe astia mici ii trimit cu socrii la Dragoslavele, la aer curat 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Alice, f. tare noile cuvinte frantzuzesti 
Miha, super!!
S-a trezit Stef, fug sa-i dau papa 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
mihatp spune:
Luny
, ce victorie! Bravo voua!
Bubu, mananc dimineata un fruct ceva, la serviciu piept de pui la gratar cu salata, si pe la 6 ceva ce pica, slab sa fie. Mi-am luat banda de alergat, dar nu tare ma tin de ea ca si asa vin rupta de la serviciu. Poate ma ajuta si sa ma uit la ea!
M-ai dat pe spate cu itinerarul! Ma iei si pe mine? te rog te rog
Sovi, buna treaba, ca la carte! Asa repede bb2? Eu m-am cam lenevit si zic ca mai astept vreun an pana sa trecem la treaba. Vreau sa-mi revin la greutatea initiala, aia veche, si s-o savurez un pic. Desi trece vremea si peste mine asa, si incepe sa fie cam tarzior de bebeluti.
"verzil", "galboui" si "albastreaux"…as adauga furculision. Limba asta franceza o stiu si eu
.
Tuchi, sa ne tii randul!![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Wow , Bubule, ce vacanta!
Si noi in vara s-ar putea sa plecam intr-un concediu pe un vas de croaziera.Am o verisoara care lucreaza pe vas si acum 2 ani s-a rugat de noi cu ceru si cu pamantul sa ne ducem acolo(angajatii au dreptul sa-si invite cunostitele pe un tarif de vreo 10euro/zi cu masa si dormit)-numai ca nu ne-am dus ca randunoiul meu inca nu divortase legal de fosta. La anu speram sa vina in Europa si sa ne ducem si noi. Acum e in America si pana acolo nu m-as duce-e mult prea departe.
Mie mi-e frica sa zbor 2 ore pana la Munchen(n-am zburat niciodata) d-apai sa trec oceanu-n zbor..brrr
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mihatp spune:
a, bubu, am uitat sa-ti zic ca eu nu ma trezesc noaptea nici plangand, nici sa cer de mancare si sunt potty trained, si ma imbrac singura, mananc singura... si cred ca mai stiu una alta, dar pastrez de surpriza!
ce zici? ma iei?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp hai ca tot am vorbit de munca, ia vedeti cum aratam inainte de a pleca in state 1 si 2 |
Miha, ce profesie ziceai ca ai?Nu-s de ce dar credeam ca esti psiholog.
Mie intotdeauna mi-au placut femeile in haine militare. Cand eram eu mai mica ziceam ca atunci cand o sa cresc o sa ma fac jendarmerita, dar m-am razgandit intre timp
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Olgutzika spune:
Tuchi, uite oferta de la Selgros, poate iti faci o imagine fara sa te mai duci acolo( in randul al doilea e pliantul pentru jucarii ) :
http://www.selgros.ro/index.php?task=magazineslist
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

(5.07.2005) si
(30.01.2008)