Dansez pentru tine, un nou sezon(al 7-lea) !
Fetelor, incepe sezonul 7 !
"Iulia a spulberat suspansul cu privire la celebritatile care vor incinge ringul de la "Dansez pentru tine" in cel de-al saptelea sezon a dezvaluit in direct internautilor numele acestora, precum si alte noutati cu privire la show-ul mult asteptat de la Pro Tv.
Monica si Gabriela Irimia, surorile Cheeky Girls, Cristina Cepraga, Cream, Piticu#8217; de la SIMPLU, Alin Oprea, Mihai de la Hi-Q si Catalin Josan vor incinge ringul in al saptelea sezon "Dansez pentru tine" care va incepe vineri, 20 martie, de la 20.30, la Pro Tv.
Moderatoarea videochatului a fost corespondentul Pro Tv, Olivia Paunescu, cea careia colegii ii spun "reporterul bailando", datorita faptului ca a facut majoritatea stirilor despre emisiunea "Dansez pentru tine" din ultimele 5 sezoane.
Repetitiile vor incepe cat de curand si vedetele sunt deja pregatite sa inceapa turul de forta "Dansez pentru tine" care le va acapara sufletul, timpul si energia pentru multe saptamani de aici inainte.
"Abia asteptam sa vedem perechile la lucru si suntem convinsi ca va fi un spectacol frumos alaturi de aceste opt vedete in noul sezon.", a declarat Iulia Vantur."
Sursa
Totul despre acest nou sezon, gasiti aici !
Cap. 1, 2
"Castigatorul trofeului visurilor va primi si marele premiu de 60 000 de euro, ocupantii locului 2 vor lua si un premiu de 20 000 de euro, iar perechea clasata pe locul III va primi 10 000 de euro.
Dupa sase saptamani de concurs, sute de ore de repetitii, zeci de coregrafii si multa oboseala, speranaa si emotie, cele trei perechi ajunse in etapa fruntasa a competitiei isi spun pentru ultima data in pasi de dans povestea pentru a cuceri telespectatorii.
Semifinala "se danseaza" intre Pavel Bartos si Luciana si Giulia si Andrei, iar singurii care vor decide perechea dintre cele doua care va ajunge in finala sunt telespectatorii care pot trimite sms la 1776 cu textul "Pavel" sau "Giulia". Pe langa emotiile finalei si multitudinea de coregrafii pe care le-au avut de pregatit, va fi seara spectacolului, pentru ca perechile din concurs vor avea de dansat si musical, freestyle si improvizatie. Alina Dumitru si Denis vor interpreta momentul cu soricelul Aurica din "Veronica", Pavel Bartos si Luciana Muntean vor face "Scripcarul pe acoperis", iar Giulia va fi Mica Sirena. Cele trei perechi aflate deja pe podiumul emisiunii vor avea de trecut si o proba foarte dificila pe care de obicei o trec doar dansatorii profesionisti si anume proba de improvizatie la care vor dansa toate trei perechile in acelasi timp pe muzica la prima auditie.
Dupa ce a tinut toata tara cu sufletul la gura pentru notele si comentariile pe care le-a dat perechilor din concurs, Mihai Petre schimba scaunul de jurat cu locul in care se simte cel mai bine, ringul de dans. El va face in fata telespectatorilor un dans special alaturi de sora sa, si ea extrem de talentata la dans pentru a ajuta un om aflat la nevoie.
Creatorul Mihai Albu si sotia sa, Iulia Albu, vor dansa un tango pasional tot in scop caritabil, iar trupa Bim-Bam va dansa step pentru a ajuta un caz social. Cel mai important rol in editia de vineri seara sl va avea publicul care poate sa implineasca un vis trimitand un sms. In primul rand, telespectatorii trebuie sa aleaga intre semifinalisti.
Luciana viseaza sa-l ajute pe Sebica, nepotelul ei sa aiba parte macar de mama lui plecata in strainatate, daca de tatal lui nu mai poate, pentru a decedat antr-un accident de munca la numai 21 de ani. Cei care vor sa-l faca fericit pe Sebica pot trimite sms la 1776 cu textul "Pavel" sau pot suna la 0900760605.
Al doilea vis din semifinala este al lui Andrei, baiatul frumos, destept si silitor care insa are toata viata in cutii. Alaturi de mama sa, singurul om din viata lui, Andrei a fost mai mult pe drumuri. Ei n-au o casa a lor si la fiecare cateva luni ei trebuie sa schimbe camaruta care le gazduieste cutiile de carton cu haine pe care nici nu le mai despacheteaza.
Telespecatorii care vor ca Andrei sa aiba o sansa la un camin impreuna cu mama sa, pot trimite sms la 1776 cu textul "Giulia" sau pot suna la 0900760601.
Perechea care va trece de semifinala va intra in finala cu Alina Dumitru si Denis care danseaza pentru bunicul cel bolnav al lui Denis. Cei care vor sa readuca bucuria in familia lui Denis si zambetul pe chipul bunicului sau bolnav pot trimite sms la 1776 cu textul "Alina"."
Sursa
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Raspunsuri
Anina_n spune:
Mi-a placut aceasta prima proba...improvizatia. Cum era de asteptat, Luciana si Pavel au fost cei mai buni luand o linie de 10.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Anina, multumim frumos de capitol nou! Sa castige cei mai buni si mai talentati! April |
Asa e, sa castige cei mai buni !
Tzuni spune:
Vedeti sa nu mai scrieti la subiectul deschis de mine!
Ramanem la asta, da?
Va pup.
PS. Io tin cu Pavel, ca-l cunosc!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Brigit spune:
Tzuni, zau daca il cunosteam pe Pavel pana la emisiunea asta. Chiar am intrebat in prima emisiune cine e . Insa mi s-a lipit asa tare perechea lor de suflet...na! ca m-ai facut sa spun cu cine tin!
April
Anina_n spune:
Tzuni, , !
Serios, il cunosti ?
E de la mine din oras. Eu, personal nu l-am cunoscut, dar sunt altii din familie care l-au cunoscut.
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anina_n Tzuni, , ! Serios, il cunosti ? E de la mine din oras. Eu, personal nu l-am cunoscut, dar sunt altii din familie care l-au cunoscut. Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn |
Am facut amandoi facultatea in Cluj - el teatru, eu jurnalism. Peste vara ramaneam doar cativa studenti in camine, cei care munceam. Si administratorii ne-au grupat pe toti intr-un singur camin - eram vreo 10 - si fete si baieti. Seara cantam, ieseam la terase, jucam carti cu pedepse...iar dimineata la dus ne canta Pavel niste arii din opere celebre de ne tiuiau urechile! Ce vremuri....
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Anina_n spune:
Frumos dansul free style al Alinei cu Denis. Alina s-a intrecut pe sine. Iar Denis....a fost in elementul lui. Foarte talentat la free style.
Anina_n spune:
Tzuni, din ca am aflat, e un baiat de gasca, plin de umor, cu un suflet bun. Si uite ca, ii face fata Lucianei la dans.
Esti din Cluj sau doar te-ai scolit pe acolo ?