La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)
Raspunsuri - Pagina 21
Dia1609 spune:
am si eu o maare problema: eu ziceam ca oanei i-au iesit toti dintii/toate maselele: adica are toti dintii si 8 masele, si eu stiam ca nu mai ies alte masele... si de cateva zile isi tot baga mana in gura, mi-arata ca o dor "dintii" acolo in spate, se scarpina de zor, sta mult cu mana in gura, etc.,.. exact cum facea cand ii ieseau maselele... m-am uitat la ea acolo unde se scarpina de zor si am vazut dupa randul 2 de molari gingiile umflate, arata exact ca atunci cand ii ieseau maselele... adica as putea jura ca acolo vor pocni niste masele
... e posibil sa-i mai iasa un rand de masele? am tot cautat si peste tot scria ca la dintii de lapte ies doar 8 masele? pai atunci ce ii iese oanei acolo?
mi-aduc aminte ca am citit mai demult undeva ca mai apare un rand de masele pe la 3 ani, dar acum nu mai gasesc asa ceva...
... ma dumireste si pe mine cineva sau sa sun stomatologul, ce sa fac???
ca un ps: asta-i culmea, dupa ce de abia i-au iesit primii dinti, de am asteptat dupa ei o vesnicie, am ajuns campioane spre final ca i-au iesit toti super repede (ca are dantura completa de vreo 3 luni), si acum ii ies si masele in plus????? 

ank999 spune:
Dia m-a facut sa plang printesa Oana cu dorul ei de tati!
Fetelor am tot vazut ca va duceti puiutii la gradi, iar eu m-am gandit sa o duc pe a mea de abia la toamna, iar pana atunci sta ba cu mama sau socrela dimineata.
La ce fel de gradi i-ati dus? Le e bine? A mea cred ca nu ar mai pleca de acolo pt ca de abia pot sa o iau de langa copii de obicei.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
dianocica spune:
danutz bine ai revenit 
ruxandra
nici nu pot sa mi imaginez cum a fost cu ambii pui bolnaviori. va doresc sa va faceti repede bine, sa ai numai zambete de copilasi sanatosi cadou de la mos ![]()
dandusa, flore, ma gandesc mereu la voi cand ma apuca teama de bb2. si mi-e un drag de voi de mooor. danaaa, iti mai amintesti cand te bucurai ca ai avut timp sa te faci cu aparatul si ziceai ca daca la raducu mai prinzi timp de lama, macar 2min, o sa fi la fel de bucuroasa?
dia da, da, da, cum ai povestit de oana si de dorul de lulu, exact asa e si d cu dorul de buni. si atat de mult se linisteste cand ii vorbesc de ea, cand ii povestesc ce face, cat il iubeste...si nu, nici el nu mai vrea sa vb cu ea la telefon cand e suparat. doamne ce mari sunt 
eu am fost azi la firma sa mi fac reincadrarea si sa mi iau un medical inainte sa imi dau demisia. dar...contributiile de sanatate sunt platite la ilfov, dr de fam si adresa de buletin sunt e olt...astia au inchis peste tot la 2 si n am apucat sa rezolv nimic...habar n am daca o sa mai reusesc sa fac ceva ... voiam sa ma angajez la firma la mama, fictiv, acum vreau sa mi fac firma..sunt varza...mi-am pus deadline la site pana pe 15, depind de alex sa ma ajute cu partea tehnica, sper sa aiba timp. maine plecam iar la slatina sa termin scoala de soferi si sa vad daca reusesc sa dau (macar o data
) examenul pana in sarbatori.
si fiindca maine nu mai intru, draga mea chinico, la multi ani, o bea matinala
mereu vesela, sanatoasa si aproape de tine, un piroman cald :))) si iubitor si tu...nu stiu..cum vrei tu :). sanatoasa musai iar pentru restul...sa ai timpul si rabdarea necesara sa le faci exact asa cum iti doresti. si...ma bucur mult ca te-am cunoscut, chiar daca doar virtual si chiar daca ne intalnim rar ![]()
Parent like there's no tomorrow!
danita spune:
pupici la sarbatoriti si LA MULTI ANI !
INGERASA : 
Donia: nu am rupt usa ci "am omorat portarul " ![]()
Dandusa : intr-o viata viitoare ma lasi sa fiu vecina ta ? adika asa sa fiu langa tine ?
Flore :
te pup si pot spune ca am bocit putin ..
raluca : ce face adinel ?
ruxandra : 
dia : astept sa vad poze cu valiza imprastiata prin casa :))
va puppp si va doresc sa va aduka mos nick ce va doriti !
D
dianocica spune:
dia si d a avut acum cateva luni foarte umflata zona din spatele maselelor. al treilea rand, cum ar veni. si destul de alba. am tot zis sa intreb si..am uitat. oricum, s au linistit, cred ca doar s a miscat pe acolo ceva, de iesit n a iesit inca nimic. a, si cateodata imi mai zice ca doare maseaua si eu, idioata, ma uitam la alea deja iesite, bine ca mi ai amintit sa ma uit si in spate 
Parent like there's no tomorrow!
kikineata spune:
La Multi Ani, Stefy! Iulia sa-ti traiasca comoara!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
adinazot spune:
RUXANDRA
FLORE,bine zici tu acolo,sanatatea conteaza si sa fim alaturi de cei dragi!
STEFI,LA MULTI ANI!Iulia sa ti traiasca printesa!
DIA,ce scumpa e OAna!
Va pup pe toate,eu am ceva probleme cu laptopul si de aceea prestez mai rarut,de citit citesc tot,dar de scris e mai greu!
ramsan spune:
La multi anisori Stefy de Lacramioara! sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ii bucuri mereu pe parintii tai! 
La multi ani si celor ce vor sarbatori maine de Sf. Nicolae!
Dandusa pur si simplu te iubesc!
redai atat de bine fericirea si multumirea ta alaturi de familia ta, incata as vrea si eu ca si danita sa devin vecina ta 
Flore ce bine le zici si tu....
sanatate si dragoste , doar astea ne tin printre oameni
Laura, poezii?? felicitari
Chinico la multi ani, mami! sa fii sanatoasa si mereu fericita alaturi de bb bea si de piroman. Si eu ma bucur ca te am ca prietena (macar asa, virtuala) 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
saryta spune:
La multi ani! Stefy !
Lacra sa-ti traiasca mandrete de fetita si sa va bucurati de ea ... multa sanatate.
La multi ani! Andrei Daniel
La multi ani! Calin Ioan
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

... si torturile