La multi ani fulguleti de n-d 06 (201)
Raspunsuri - Pagina 20
flore26 spune:
pentru toti si toate sarbatoritele 
simo29 spune:
Buna dimineata!
Ingerasa,imi pare tare rau,ne gandim la tine - dar cum au spus fetele trebuie sa treci peste asta pentru fetita ta - copiii nostri sunt foarte sensibili - ei simt orice mai ales cand noi suntem suparate. 

Pupici,
Simo si David 2 ani(9 noiembrie 2006)
anateo2004 spune:
Stefy
Calin
fetelor,multumesc pt sustinere
durerea ei de urechi nu a fost/este mare,mai mult a deranjat-o febra.in fine sper sa nu mai faca,ieri la 5 sera a avut ultima data.
dupa ce termin antibioticul in afara de controlul obisnuit ORL,mai trebuie si alta investigatie specifia?
ingerasa imi pare tare rau...
dandusaei parca povesteti de la noi din casa
Teo doarme beton,poate sa treaca si trenul pe langa ea...in schimb Seba
orice scartait il aude.si nu suporta sa fie altcineva in pat,inafara de mine
.cand doarme Teo cu noi trebuie sa am grija sa nu se loveasca de ea ca se scoala,sau sa nu se urce ea pe el
dar e asa de frumos cu doi ca restul nu mai conteaza
pupicim toti fulguleti si toate mamicile
flore26 spune:
nu vreau sa va intristez....dar sunt ffff suparata...un verisor de al meu, de 27 ani, a murit....

Avea o fetita de 2 ani...Inca nu pot sa cred...
asiza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a Se pare ca nu a fost sa fie nici de data asta. Am pierdut sarcina ieri si m-a si chiuretat. Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Fizic sunt ok, phihic insa....sunt devastata. O sa imi revin. Pupicei, Ingeras de ![]() Maya Maria (16.12.2006) |
Imi pare atat de rau
...Flore, cata dreptate ai...intr-adevar TOT ce conteaza e sa fim sanatosi, sa ne putem bucura de clipele petrecute alaturi de cei dragi! Imi pare rau pentru prietenul vostru! D-zeu sa-l odihneasca-n pace!

...si m-am intristat cand am auzit ca a murit Anca Parghel...era o femeie atat de optimista si de plina de viata cum mie nu mi-a fost dat sa vad pana acum. D-zeu sa-i odihneasca sufletul!...cand ma gandesc ca e o situatie oarecum familiara cu un caz din cei dragi mie...atat doar ca persoana despre care va vorbesc refuza momentn ajutorul medicilor

...si mi-e teama ca va fi prea tarziu cand va realiza totul...Nu vreau sa va intristez si mai mult, incerc si eu sa-mi mentin optimismul...incerc sa nu las asta sa-mi afecteze viata momentan...ma gandesc doar ca vine Denis de la gradi si abia astept sa-mi povesteasca ce si cum, sa ne imbratisam, sa ne iubim si sa radem...vine mosul azi
Aka, multumim pentru ca ti-ai facut timp sa culegi sarbatoritii lunii din lista...i-am trecut eu in primul mesaj

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Dia1609 spune:
Ingerasa, of, asa de rau imi pare
... ai incredre, o sa vina si bb2, mai ales ca e asa de asteptat... important e sa-ti revii tu acum... multa putere! 
Dandusa,
ai parte de 2 copiii minunati si ei au parte de o mama exceptionala
Ktrinel, roxanica, sunt relativ bine, adica s-au mai rarit durerile, chiar ma mai doare destul de rar, piciorul nu-l mai simt asa umflat, cred cu tarie ca va fi bine curand.. pt ca nu se poate altfel.... refuz sa ma mai plang, ca ce am patit eu e un nimic.... si ma pun eu pe picioare dpdv psihic cand se intoarce lulu (maine) ca acum sunt varza... convietuirea cu maica-mea vreme de o saptamana a fost un cosmar, sper sa nu mai experimentez niciodata asa ceva
Yagmur, casa de marcat am vazut eu la real, era vreo 50 lei si era tare fainuta
Tot am vrut sa-ti spun de patatnia ta... asta era si spaima mea cea mai mare cand iesem pe balcon sa intind rufele (acum, pe perioada iernii am scapat ca folosesc uscatorul de rufe, dar vara...) eu de regula bagam un pix sau o clama de rufe in baza de jos a usii de la balcon, oana se tot chinuia sa ma inchida afara si nu reusea, pana se prindea ca e ceva acolo ce-o impiedica si reusea s-o scoata, eu terminam rufele de intins.... sau ii mai dadeam un brat de calme si-i spunem sa le prinda ea pe rufe ![]()
Aka, supermarketul ala i l-am luat noi oanei de ziua ei si vreau sa-ti spun ca se joaca ff mult cu el... nu m-am asteptat, mai ales ca si noi am luat bucatarie si am returnat-o ca nu mi-a placut, iar asta a fost un fel de cadou de rezerva... dar mi-a placut mult dpdv calitativ, e ff ok, bine finisat, frumos, si la pret ok #61514;
Stefy
sa cresti mare, frumoasa si devreme acasa !... si mami sa fie fericita numai uitandu-se la tine !
Anateo, cum sunteti ?
Flore

Dia1609 spune:
acs, o sa-ti mai spun ce carti cumpar pt oana cand voi ajunge prin magazine... ca imi place sa le vad inainte de a le cumpoara.... si oana asa tare se bucura de carti ..... in seara asta o sa-i pun in cizmulite numai dulciuri + fructe, ca oricum maine vine lulu cu o valiza de jucarii :)) ... i-a luat tot ce a avut pe lista, jucarii pe care nu le-am gasit niciunde in europa lately: dora pt somn (cu cantece de leagan, burtica luminata, etc), barney muzical {ca oana se uita la barney pe you tube si-i place f mult), shrek cu donkey si fiona echipati de xmas, carticica cu shrek, ultimul dvd cu shrek mos craciun si cu puradei- sper sa-i placa (oana e fan shrek, zilnic se uita la shrek, nici nu se poate culca dc intr-o zi nu s-a uitat la shrek ... nu mai spun ca zice ca shrek e frumos
)... in fine, a mai luat jucarii pt supermarket cu fructe , legume, etc, un bebe interactiv, ceva jucarii de la disney, etc,... vorba lui, o valiza intreaga (pe care a si cumparat-o de acolo)... nu i-a venit sa creada ce jucarii a vazut acolo... a fost in ceva magazin de jucarii mega mare, supredimensionat, cica nici nu se comapara cu nici un magazin de jucarii din europa... iar preturile nici nu mai zic... ca-s sub jumate .... oricum, n-o sa-i dam deodata toate jucariile, mai tinem si pt craciun, si mai dam si mai incolo din ele, ca-s tare multe... sper sa putem
... sau poate o sa ne jucam noi pe ascuns cu ele ![]()
Dia1609 spune:
mi s-a stricat masina de spalat (la momentul oportun, bineinteles, cand aveam vreo 3 ture de spalat si cand imi dau cosurile pe-afara de atatea rufe) si am cautat pe net service si sunt x firme si nimeni nu raspunde la telefon ... asa ceva... cred ca numai in romania se poate intampla 

Dia1609 spune:
bey, canada, m-ati omorat cu walmart
... l-am trimis pe lulu la walmart, dar n-a mers ca in chicago era numai la 50 km de hotelul lui
... eu de ce n-am vazut pozele lui mamaana de la ziua fetelor???? ma duc sa le caut...
Dia1609 spune:
hai sa va pove de oana...
de cand e lulu plecat, in fiecare seara facea circoteca, devenea f agitata desi nu era obosita, se culca f greu, devenea violenta -cu maica-mea- pe care o plesnea din senin, i-a rupt ochelarii, etc ... mi-am dat seama ca-i era dor de lulu, ca lipsa lui e prea indelungata de data asta si ca nu mai intelege nimic... o luam in brate si ii povesteam ca mai sta tati in america cateva zile si vine inapoi la noi deodata cu mos nicolae... sau pur si simplu ii povesteam ce face tati acolo... si-i spuneam de fiecare data ca tati se intoarce inapoi... si se linistea ca prin farmec... saraca de ea, nu m-am gandit de la inceput ca o sa fie asa greu pt ea... poate ca mai greu decat imi este mie, ca eu macar stiu ca lulu se intoarce, ea cine stie ce crede..
... aseara i-am povestit ca azi tati se urca in avion sa vina sper noi, ca o sa=i aduca bebele pe care si l-a dorit (zice ca vrea sa-i aduca tati un bebe chel, cu suzi, mare, nou, altul
), etc... si a adormit asa la mine in brate strangandu-ma strans
... azi dim cand am trezit-o pt gradi, s-a uitat la mine, mi-a zambit si mi-a spus: "tati, avion, bruuuum... vine inapoi acasa ... oana, mami, da pusi multi"
... cu asa o naturalete, de parca toata noaptea s-ar fi gandit la tati care se intoarce acasa ... am crezut c-o mamanc de drag
... sper sa priceapa ca tati azi s-a urcat in avion dar ajunge de abia maine
... of, ce grele sunt despartirile astea pt ei... ce intens le simt :(
edit: in ultimele zile nu a vrut sa vorbeasca cu el la telefon, parca asa, numai sa-i arate ca e suparata pe el ca e plecat de atat vreme....

de 
Maya Maria (16.12.2006)