Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daca porti intre 23 si 25 mai gasim...poate...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LUNNA - imunojunior ? Este cumva siropelul ala care se da 4 zile apoi 4 zile pauza?

Eu am gasit undeva un tratament pt intarirea imunitatii cu extract din muguri de coacaz negru,extract de maces si extract de mesteacan. Din fiecare sticluta cate 30 de picaturi intr-o ling.de apa timp de 10 zile .( o sticluta 10 zile,apoi urmatoarea si urmatoarea.)Eu il l-am dat o data lui Razvan...chiar mi-ati adus aminte acum cu intarirea imunitatii,am sa-i mai dau de maine iar,ca mai am.

Noapte buna la toata lumea.

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Hai ca am revenit ... cam tarziu, dar ...
Deci, avem papuci pt serbare. O sa fie pe 19 si abia astept! Partea cu dansul o astept cel mai mult! Mi se pare super sa reusesti cu niste pui de 3 ani sa-i faci sa respecte cat de cat o coregrafie. Aseara am probat rochita Biancai pt serbare si dupa ce Rares a fugarit-o prin casa strigand 'te iubesc, printesa mea' si ea nu mai prididea sa-si ridice voalurile si sa se invarta, au inceput sa danseze ca la gradinita, cu Rares dind indicatii:'hai, muzica! Acum cate 2! acum ne invartim, tu stai asa si tu stai aici! Nu e bine asa! Acum o mana pe sold si una pe matura (au un dans al oamenilor de zapada)'.

Ana si ai fost cuminte ca sa vina Mosul la tine? i-ai scris scrisoare cu ce iti doresti? Tu cum te mai descurci cu treaba + Ecaterina+Casandra+ .....?

Alexa sa va fie de bine tunsul Stai tu linistita cu repetitiile, ca de cele mai multe ori chiar daca acasa spune poezia cap-coada tare si cu intonatie, la serbare sunt multi factori perturbatori pt ei si e f. probabil sa te bucuri daca spune macar ceva din poezie. Sa aveti o serbare frumoasa!!

Carmen E sanatate multa lui Edi! Nu stiu ce sa-ti spun de raceli. Medicul lui ce zice, in afara de dat tratament? Ai mei, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, sunt super! Ma asteptam cum povesteste toata lumea, primii ani de colectivitate sa fie varza, mai mult acasa decat la gradi. Dar n-au avut in afara de varicela decat cateva raceli cu muci si tuse, care au trecut fara antibiotic si complicatii.

Dana, vad ca ai planuri mari de revelion Si noi ca tine! Dana, eu nu te-am criticat ca te plangi de job, incercam sa te fac sa vezi partea plina a paharului: in ce rahat e acum tzara, se poate si mai rau. Daca esti suprata, nemultumita, vino si ne spune si noua, macar te ascultam, daca altfel nu te putem ajuta .

Intrebati de Diana, ei bine Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LAAAAAAAAAAAAAA MUUUUUUUULTIIIIIIIIIII AAAAAAAAAAAAANIIIIIIII!!! E ziua ei azi!!!Face 19 anisori.
La facultate e bine, ii place, a inceput presesiune cu examene si lucrari (chiar azi are unul).

mda, nu e decat ora 2 . Ma bag si eu la un pic de somn. Noapte buna!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Ce faceti dragelor? Vad ca sa mai animat atmosfera pe aici...
Si eu imi fac 'mea culpa' ca nu mai scriu dar suntem intr-o faza cam nasoala pentru spatele meu. Alessia vrea plimbata de manute toata casa si ma cocoseaza mai ales ca am ceva probleme la mijloc, ma doare de mor si nu ma mai pot indrepta. Asa ca patrulam toata ziua si prind calculatorul doar din cand in cand.

Serbarea o avem pe 18 la gradinita. Si din fericire ii trebuie tot rechita alba ca si anul trecut asa ca am scapat de o investitie ca o mai avem pe aceea si ii vine. Pantofii o cam strang dar i-am zis ca 2 ore poate sa suporte . Mama denaturata si fara bani.
Laura ce va zis la gradi de cadouri de mos? Sunt din alea aduse din afara sau tre sa cumparati voi?

Sambata pe 20 grupa lor va merge si la casa de cultura la festivalul de obiceiuri si traditii cu un dans. Am fata artista, mai , ce mai....

De revelion vom merge la o cabana la lacul Rosu, dar inca nu e sigur, mai vedem.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata si de la mine !
LAURA - dar nu aveai somn azi noapte ? Sa stii ca nu m-am gandit la un lucru f important...ca poate nu o sa vrea sa spuna ...nici un vers...dar eu sper ca o sa spuna
LA MULTI ANI pt Diana19 ani? Offf...cand aveam si eu vreo 19 ani...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

La multi ani ! Diana,sa fii sanatoasa si sa ai bafta in sesiune 19 ani ...ce frumos,vreau si eu

Criss ma bucur ca am mai discutat,dupa atata timp,ai grija de tine,ca daca nu ai tu,nimeni nu are.Am uitat sa te intreb,cum merg treburile la casa,mai aveti mult?

Alexa nu e un siropel ci sunt niste capsule ce contin polen,echinaceea,propolis si laptisor de matca.Dar in comert o fi si sirop,eu ma cam feresc de ele,ca mai bine ia capsula.

Lora ,nu te-ai trezit?Gata cafeaua?

Laura dar ce ore de culcare ai...macar daca te lasa cei mici ai tai sa dormi dimineata,pe noi nu ne lasa motanul

sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

'Neata!
Nu va zic ca abia m-am trezit...
Vad ca sunteti matinale rau...noi am mai fi dormit, cred ca din cauza vremii.
Deci acum vin si eu la masa si la o cafea.

DIANA, LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si fericita si iubita si TRAIESTE DIN PLIN VARSTA ASTA FRUMOASA!!!!!

Sa aveti o duminica placuta!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

Salut fetelelor!
Multumesc pentru urari, suneti niste scumpe ca deobicei
Intreba Dana, da...inca sunt citittoare fidela a subiectului...daca nu va citesc intr-o zi parca...nush...
Cum spunea si Laura eu astazi am examen, maine am lucare la mate....deci apuc sa ma bucur de noua varsta abia pe la o miercuri-joi incolo...

Dimineatza am fost trezita de vocile dulci ale nepotilor...nu ca as fi matusa lor sau altceva, dar asa de frumos au cantat...nu lalait...nu gresit...bianca a spus chiar si "diana sa traiasca"...noroc ca eram inca in pat k altfel ma prelingeam pe jos...

Cam atat pe azi...ma intorc la stresul ante-examen...Daca nu mai scriu va urez de pe acum Sarbatori fericite cu multe bucurii si liniste...zapada muuulta pentru copiluti...si sa va aduca Mosul tot ce v-ati pus in plan!

Aaaa...La multi ani pe ziua de ieri surorii noastre mai mari, Oana!!

Mergi la inceput

Diana, Laura, sa va traiasca sora mai mare! LA MULTI ANI!
Diana, bafta la examen si lucrare! Nu ne inviti intr-un week-end in Iasi, asa, doar pe noi, fetele? Maaaama, ce mi-ar mai placea sa retraiesc vremurile de alta data, cand ne-a incuiat portarul in Codrescu in camin si-am sarit pe la 4 dimineata de la etajul 1... Asta dupa un bairam, normal! Ia povesteste si tu ceva detalii picante!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mey,atunci sa va traiasca si surioara cea mare,La multi ani!!iar tie,bafta la lucrari!

Lora dar bag seama ca ai fost tare cumintica la vremea ta,chiar ma gandeam,Iustina cui sa semene...auzi,sa sara de la et 1 pfffai
Si daca stau si ma gandesc mai bine,oare unde vom dormi toate,ca doar n-are fata atatea paturi in camera?

noapte buna!

Mergi la inceput