Piatra Neamt, Perla Moldovei (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Carmen, incearca ceva pentru intarirea imunitatii la Edy....nu stiu ce sa zic...pediatrul ce spune? Si voi sa faceti poze la serbare!
Multa sanatate si bafta cu scoala de soferi!
A, da....fie-mea, cu cat sunt mai multe persoane prezente, cu atat tupeul e mai mare...la ea functioneaza invers decat normal...

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Oooooooo,CARMEN-ai mai dat si tu un semn de viata !Scoala de soferi?Spor la invatat,cu conducerea cum stai?
Da,intradevar sunt tare mandra de el...spune poezia,dar o spune cam incet si cand ii spun sa zica mai tare...atunci tipa...
sper sa se auda acolo cand va recita el...

L-am dus pe Razvan la tuns!!!!Am mare noroc ca-i place acolo si nu zice nimic,dimpotriva el canta Mos Craciun cu plete dalbe...vazuse o cismulita atarnata acolosi cand am ajuns acasa ,nu ma lasa sa-i pun mana pe par...ca el s-a tuns

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Carmen E. suntem bine. Andrei e sanatos si a primit o jucarioara de mos NIcolae.

Sanatate multa!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna

mey,eu n-am batut apropos la una anume dintre voi,ci la situatia asta in general,subiectul asta parca prea se racise de tot,ma bucur ca Laura a inteles unde bat

deja vad,ca de ieri pana azi s-a scris ceva si sper sa se faca in continuare la fel

imi cer scuze ca mi-am permis sa ma plang aici de job,asa e,aveti dreptate,e bine ca il am si pe asta,decat deloc...acest subiect va fi inchis pt mine AICI.

Adriana ,eu banuiesc ca pozele sunt facute la tine acasa,nu?

Lora chiar vroiam sa-ti spun mai demult,dar m-am luat cu altele si am uitata.La serbarea aia de la Cip Savin,trebuia sa vina si Ana sa recite cica o poezie,dar s-ar parea ca s-au razgandit aia si au chemat numai copii angajatilor.Oricum ,o admir pe Iustina ca e asa indrazneata!

Laura si a mea e fulg de nea,am rochitica de anul trecut alba,dar sandale albe nu am nici eu,am s-o trimit cu cele roz deschis,ca n-am chef sa mai cer de pe la nimeni si ca sa-i mai cumpar acum...ar fi culmea.
Chiar,ce mai face mezina familiei tale?Ne mai citeste?

Carmen sanatate lui Edi,zic si eu tot ca si Lora,da-i ceva pt imunitate,e f buna echinaceea, vezi si la mag. astea naturiste.Eu le dau la amandoi Imunojunior.Pana la urma ti-a facut varicela?

Carmenstefi,vad ca tot colinzi magazinele,ati gasit ceva frumos si ieftin?Zi-ne si noua,eu nu prea am cand ajunge...

Ana ce frumos suna....cumparaturi...cadouri,la mine,noroc ca mai am soacra,le-a luat ea si de mos neculai si de mos craciun,m-am scos

Cristina cum mai e cu apartamentul,cu ala vechi ce ati facut?

Andreuta uite,ca n-am apucat sa vb atunci cand ne-am vazut,cum a fost la botez?Cum e sa fii nasica?

ce faceti de revelion?ceva planuri marete?

Mergi la inceput

Daaaaaa....foarte marete planurile pentru revelion, stam acasa!
Da, Dana, asa intelesese si mama sarbatoritului, stia ca vin copii din afara sa recite poezii, insa pana la urma cred ca ar fi fost prea multi de s-au razgandit, nu stiu...
Andreuta e bine, sa stiti. A fost aseara pe la noi cu catelul...e o maaaare alintatura jucausa, n-aveti idee ce face...i-a dat Iustina la un moment dat un iepuras de plus - cica Iris, poftim, joaca-te! Daca ati vedea ce i-a facut...l-a jumulit de numa'!!! Ne-am distrat pe cinste cu ea! (i-a tras si cateva pupaturi Iustinei).
Dana, nu trebuie sa-ti ceri scuze, stai linistita. Eu cred ca macar intre noi ne permitem sa ne spunem pasurile, eu ma referam sa nu ne plangem mai mult decat e cazul, tocmai am aflat de oameni care au adevarate probleme, stii..asta m-a facut sa-mi fie rusine ca ma plang eu de ceva...mi-e jena de mine! Eu ma refeream si la mine inclusiv in ceea ce scriam...ma apucase asa pe mine...ignorati-ma cand o iau pe aratura!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora cred ca tre' sa bag tare sa te ajung la puncte,am cam ramas in urma

Andreea inseamna ca data viitoare trebuie sa te prezinti la Iustina cu un iepuras de plus

Deci si voi 'serviti' tot acasa de revelion,ma bucur ca nu sunt singura,sau mai stii ce apare pana atunci?!!

Mergi la inceput

Sa inteleg ca ai de gand sa ne inviti la tine de revelion??? Yupiiiiii!!! M-am scos!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora, saru'mana mult de tot pt pantofiori! Sunt superbi si ii vin bine (ii ramane un pic de loc in varf, dar nu mult si are bretelutza sa tina piciorul pe loc, sa nu fuga in fatza). I-am zis Biancai ca sunt de la tine si a fost f. incantata. Deja s-a obisnuit sa tot priemasca diverse cadouri de la tine. Multumim mult.

Ma striga gasca la joaca, revin, PROMIT!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura, ma bucur f. muilt ca-i sunt de folos!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora dar ce darnica esti,pt mine n-ai vreo pereche?

Mergi la inceput